Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.594
- 6.525
- 2.238
En az 3-4 galibiyet almalıyız. Bu transfer dönemi çok önemli ama bu yonetim bunu becerebilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir zaman yapamadık. Okan hocanın yükleme programı ile de anca 3. Maçlarda toplaniyor takım. Tüm sene zinde olmak mümkün değil. O da sene başını ağırdan alarak devre sonlarına güçlü giriyor.24
Şaka bir yana da turnuvaya hayvani bir giriş yapacakmışız gibi geliyor.
Bu sene Al'de fena başlamadık aslında ama ben asıl orta saha işini çözdükten sonra daha erken açılacağımızı düşünüyorum. Transferler tabii kimler olacak bilemiyoruz ama ben sonu kötü bitecek bile olsa birkaç maçta en azından çok güzel bir futbol izleyeceğimizi düşünüyorum. Böyle hah ulan işte bunu bekliyorduk dedirtecekler.Hiçbir zaman yapamadık. Okan hocanın yükleme programı ile de anca 3. Maçlarda toplaniyor takım. Tüm sene zinde olmak mümkün değil. O da sene başını ağırdan alarak devre sonlarına güçlü giriyor.
Fikstür önemli olmakla birlikte Bence en güzeli 11 12 alıp play-off başarıdır. Orada şans yaver gider de turu atlatirsak da süper olur.
3g 2b tahminim.
Benim gozumde Avrupa ligini almakla ayni zorluk son 16yi gormek CL dePuan değilde
8+2 maç yapmak good
8+2+2 soo good olur
Avl fikstürü schalke çekmek gibiydiBenim gozumde Avrupa ligini almakla ayni zorluk son 16yi gormek CL de
Su fikstur cekimi cok rahatsiz ediyor beni gerci 1 butona basip ayarlamacalar...gerci bizim fikstur avl de gordugum en rahat fiskturdu..