GSC Anket CL'de Kaç Puan Alırsak Başarılı Sayılırız?

¿

• 9-10

• 11-12

• 13-15

• 15+

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
En az 3-4 galibiyet almalıyız. Bu transfer dönemi çok önemli ama bu yonetim bunu becerebilir mi?

5 puan başarıdır. ben CL de öyle uçup kaçacağımızı zannetmiyorum. ne yönetime ne de okan buruk'a transfer konusunda zerre güvenmiyorum.

Arkadaşlar sanki şampiyon olup CL'ye kalmış gibi başlık açmissiniz. Bu ne lakayitlik.

KONSAMATRİS diyorum...

24 :emrah:

Şaka bir yana da turnuvaya hayvani bir giriş yapacakmışız gibi geliyor.

Fikstür çok daha önemli
Kimle nerde oynayacağız
Gidip barcelona ile ev harcamaktansa dep olması daha mantıklı mesela
Tabi taraftar içeride büyük maç ister
Hayırlısı artık

24 :emrah:

Şaka bir yana da turnuvaya hayvani bir giriş yapacakmışız gibi geliyor.
Hiçbir zaman yapamadık. Okan hocanın yükleme programı ile de anca 3. Maçlarda toplaniyor takım. Tüm sene zinde olmak mümkün değil. O da sene başını ağırdan alarak devre sonlarına güçlü giriyor.

Fikstür önemli olmakla birlikte Bence en güzeli 11 12 alıp play-off başarıdır. Orada şans yaver gider de turu atlatirsak da süper olur.

3g 2b tahminim.

Hiçbir zaman yapamadık. Okan hocanın yükleme programı ile de anca 3. Maçlarda toplaniyor takım. Tüm sene zinde olmak mümkün değil. O da sene başını ağırdan alarak devre sonlarına güçlü giriyor.

Fikstür önemli olmakla birlikte Bence en güzeli 11 12 alıp play-off başarıdır. Orada şans yaver gider de turu atlatirsak da süper olur.

3g 2b tahminim.
Bu sene Al'de fena başlamadık aslında ama ben asıl orta saha işini çözdükten sonra daha erken açılacağımızı düşünüyorum. Transferler tabii kimler olacak bilemiyoruz ama ben sonu kötü bitecek bile olsa birkaç maçta en azından çok güzel bir futbol izleyeceğimizi düşünüyorum. Böyle hah ulan işte bunu bekliyorduk dedirtecekler.

Torbalara baktım da bu ne ya kol gibi kura çekebiliriz Atleti ile Newcastle gelirse sözde kolay gruptan contayı yakabiliriz

ilk 2 torbadaki takımlardan sıfır puan alırız. 3. torba takımlarından 1 puan 4. torba takımlarından 4 yada 6 puan alırız o da maçlar bizim sahada olursa.

11-12 oy verdim, 8 de 4 galibiyet gibi dusunerekten
Aslinda ilk 24 ile sonraki tura gitmek en azindan lazim

Puan değilde
8+2 maç yapmak good
8+2+2 soo good olur
Benim gozumde Avrupa ligini almakla ayni zorluk son 16yi gormek CL de

Su fikstur cekimi cok rahatsiz ediyor beni gerci 1 butona basip ayarlamacalar...gerci bizim fikstur avl de gordugum en rahat fiskturdu..

Bir cok kisi dedigi gibi ilk 24 basarili olarak goruyorum. 10 mac ustu ne olursa olsun super olur.

Puandan ziyade galibiyet sayımız önemli 2 mi 3 mü 4 mü olacak bu sayılar bizi hangi sıralamaya sokacak bu diğer takımların alacağı sonuçlara göre değişken bu sezona bakarsak minimum 3 galibiyet şart gibi duruyor bunun yanında 2 beraberlik yeterli gibi duruyor ilk 24 için ama bu önümüzdeki sezon nasıl olur bilemiyoruz şu bir gerçek ki çok zorlu 8 maça çıkacağız takımlar nasıl denk gelecek form durumları ne olacak çok değişken bir durum özlemişiz bu heyecanı ama

Playofflardan gelen takımlar belli değil ama helva gibi takımlar var gelecek sene. avrupada çok lig izledim bu sene yeterki oynamak isteyelim net kemiksiz 4 galibiyet alırız tahminim 13 puan

Geri
Üst Alt