coca cola firması ile dövüşmek

Targutay Sabancı

10 Numara!
Başıma gelmiş olaydır, Danimarka'da, Avusturya'da coca cola ürünlerini tatlandırmak için ŞEKER kullanır iken TÜRKİYE'DE GLIKOZ ŞURUBU adlı aşırı kanserojen maddeyi kullanmaktadır ben de arayıp niye böyle yapıyorsunuz dedim, buradaki insanlar hayvan mı düşüncesi ile sinirlendim neden Avrupa ve Türkiye'de üretilen kolaların farklı içerikler içerdiğini sordum, bana genel merkeze sorup döneceklerini bildirdiler ve döndüler de,

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İZİN VERMEKTEDİR dediler, TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNDUR dediler o da ilk cümlemde dediğim manaya gelir, şimdi soruyorum sağlık bakanlığına her fırsatta AVRUPA'YI kötülersiniz EYY SAĞLIK BAKANLIĞI EYYY HÜKÜMET NEDEN HALKIMIZI HAYVAN YERİNE (KOBAY:deney faresi) koyan bu firmaya hesap sormuyorsunuz???

hqdefault.jpg

Halk = koyun (bu haftasonu yine kanıtlanacaktır)

mexico kolasi cane sugarli galiba

either way, GEREKSIZ trash

Tayyib halleder..
Ya secim basligi acsak iyi olur aslinda..

☆$☆

herkes bizi kazıklama derdinde, ee sorgulama yok ve cok cabuk unutuyoruz.

aslında bunu birazda hakediyoruz.

Bu konu daha önce açılmıştı sanki yoksa ben mi yanlış hatirlıyorum

Benim sinir olduğum ise içindekiler kısmı.Glikoz şurubu ve ya şeker diye geçiyor bu nasıl tanımlama?

Bildiğim kadarıyla bi Lipton şeker kullanıyor.

Son düzenleme:
Coca Cola nın farklı ülkelerde farklı formül kullanmasına şaşırdım.

Benim bildiğim buraya öz olarak geliyor. Burada sadece su karıştırılıyor.

Ama burada şeker yerine glikoz konuluyor, öyle mi?

Staj yaptığım için bilgisayarlarını baya kurcalamıştım. Orda çalışanlar bize şekersiz olan maddesinden tattırdı iğrenç bir tadı var şekersiz.
sonra çok az miktar su ve şeker katarak şurup haline getiriyolar
böyle zift kıvamında aşırı şekerli bir şey
içinde konyadan gelen şekerle su var
ekstradan başka madde katıyolarmı o kadarını söylemediler ama toz şeker kullandıklarından emin olabilirsiniz.

sonra şuruba su katılıyor en son karbondioksit katılıp kapak kapatılıyor.

Evet böyle bir başlık vardı ve yine aynı kişi açmıştı

Geri
Üst Alt