Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.048
- 7.805
- 1.898
Başıma gelmiş olaydır, Danimarka'da, Avusturya'da coca cola ürünlerini tatlandırmak için ŞEKER kullanır iken TÜRKİYE'DE GLIKOZ ŞURUBU adlı aşırı kanserojen maddeyi kullanmaktadır ben de arayıp niye böyle yapıyorsunuz dedim, buradaki insanlar hayvan mı düşüncesi ile sinirlendim neden Avrupa ve Türkiye'de üretilen kolaların farklı içerikler içerdiğini sordum, bana genel merkeze sorup döneceklerini bildirdiler ve döndüler de,
TÜRKİYE CUMHURİYETİ İZİN VERMEKTEDİR dediler, TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNDUR dediler o da ilk cümlemde dediğim manaya gelir, şimdi soruyorum sağlık bakanlığına her fırsatta AVRUPA'YI kötülersiniz EYY SAĞLIK BAKANLIĞI EYYY HÜKÜMET NEDEN HALKIMIZI HAYVAN YERİNE (KOBAY:deney faresi) koyan bu firmaya hesap sormuyorsunuz???
TÜRKİYE CUMHURİYETİ İZİN VERMEKTEDİR dediler, TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNDUR dediler o da ilk cümlemde dediğim manaya gelir, şimdi soruyorum sağlık bakanlığına her fırsatta AVRUPA'YI kötülersiniz EYY SAĞLIK BAKANLIĞI EYYY HÜKÜMET NEDEN HALKIMIZI HAYVAN YERİNE (KOBAY:deney faresi) koyan bu firmaya hesap sormuyorsunuz???