Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

Aslında tam zamanı ,

Çifte taraflı çıkar var işin içinde adamların ülke içinde imajlarını yenilemeye ihtiyaçları var bizimde dünya çapında parayı sorun etmeyecek bir sponsora,

Bizden çok onların işine gelir,keşke olsa,

sen boykot edersen bida o toptancı da üretici de dahil kimse coca cola almaz,

kimse ticaretten anlamaz gibi konuşmasın,

ticaret işi arz-talep işidiri her zaman bu 2+2=4 dür..

raflarda koli koli lipton ice tealar duruken kimse sormazken,

şuan itibariyle çaykurun didisi kara borsaya düşmüş durumda..

neden peki?

o kadar talep var ki adamlar karşılayamıyorlar, kimse sormasa almasa öyle mi olur??

ben her bulduğumda bergamotlu didiyi koli koli alırım, en az 2 koli..

Sen istediğin kadar alma. Alan almaya devam edecek.

daha önce fransız diyenler artık bizi direk kafir ilan ederler, kesinlikle katılmıyorum, o kadar Müslüman kanı döken ş.sizlerin apaçık en önemli ürünlerinden biri olan bi ismi kullanmamalıyız..

Varmı kanıtın ? Lütfen kulaktan dolma bilgiler ve dogmalarla katrilyon dolarlık firmaları lekelemeyin şurda. Coca Cola amerikan menşei li bir firmadır ve hiçbir ülkeye yardım etme gibi falan bir durumu yoktur.

Daha evvel benzer konularda da yazmıştım. Ben Coca-Cola' nın boykot edilmesini anlamlı bulmuyorum.

Bu markayı almadığımızda akan kan duracak, oradaki savaş bitecek olsa tamam eyvallah ama Türkiye' de hiç kimse Coca-Cola almasa bile bu savaş bitmeyecek, akan kan da durmayacak.

Bunun yanında Coca-Cola Türkiye' de bir çok kişiye istihdam sağlıyor. İnsanlar evlerine ekmek götürüyorlar.

Ben ne Arabın çocuğu ölsün istiyorum ne de Yahudinin. Bununla birlikte ihtimal vermiyorum ama bu boykot yüzünden Coca-Cola Türkiye' de çalışan insanlar işlerini kaybeder, evlerine ekmek götüremezlerse aç kalacak olan da bizim çocuklarımız, hatırlatmak isterim.

Bizim Ileri zekali Boykotcular acaba biliyormu,Coca Colanin basindaki Insanin bir Türk oldugunu.

Sekerli,asitli sagliga zarar deyin,tamam anlarimda sacma sapan dedikodularla aptalca boykot ediyorum demek gercek ahmaklik.

Nike,adidas hissedarlarinda nekadar yahudi orani varsa Coca colada okadardir ancak.

Haa israille is yapanlarimi boykot etmek istiyorsunuz.16 Gemisiyle Israile calisan tayyibin veletleri boykot edin.Tamamen Tarimimizi Israile bagliyan hükümeti boykot edin.Savunmamizi israil tekonlijisine bagliyan zihniyeti boykot edin.

Bu isler israilin en büyük usaginin olmakla olmuyor,Milleti gaza getirip sonra sakin boykota katilmayin diye genelge yayinliyan bir Hükümete hülögggggg deyip taparak israil boykot edilmez.

Bizim Ileri zekali Boykotcular acaba biliyormu,Coca Colanin basindaki Insanin bir Türk oldugunu.

Sekerli,asitli sagliga zarar deyin,tamam anlarimda sacma sapan dedikodularla aptalca boykot ediyorum demek gercek ahmaklik.

Nike,adidas hissedarlarinda nekadar yahudi orani varsa Coca colada okadardir ancak.

Haa israille is yapanlarimi boykot etmek istiyorsunuz.16 Gemisiyle Israile calisan tayyibin veletleri boykot edin.Tamamen Tarimimizi Israile bagliyan hükümeti boykot edin.Savunmamizi israil tekonlijisine bagliyan zihniyeti boykot edin.

Bu isler israilin en büyük usaginin olmakla olmuyor,Milleti gaza getirip sonra sakin boykota katilmayin diye genelge yayinliyan bir Hükümete hülögggggg deyip taparak israil boykot edilmez.

Adam olayı bitirmiş, özeti yapmış beyler, hala bu konuda zırvalayanlar olacak mı! Ağzına sağlık Alp kardeşim.

sen nerden biliyon coca colanın avukatı mısın?

İddia eden sensin arkadaşım ispatla madem

Sendeki bu kafayla yaşanmaz eğer sözlerinin arkasındaysan bi ekmek yemen bide su içmen lazım başka bişey yiyip içmemen lazım önce yap sonra burda ahkam kes

Kullandığın telefon bilgisayar onları kim yapıyo birleşik arap emirliklerimi?

Coca Cola'yi boykot edenler neden Levi's, Google ve Facebook gibi sahibi olan dünya markaları boykot etmiyorlar acaba?

Uyanın. Bu kapitalizm'e yönelik dünyada dunya markalari çoğu ya Yahudi ya Amerikan malıdır, boykot yapmak istiyorsanız o Amerikan malları da boykot ediniz (ABD İsrailin en büyük destekleyicisi dir)

Coca Cola yi boykot ederek kendi ülkenizin ekonomisine zarar verirsiniz

ayakta adidas, üstünde levis, elinde iphone, bilgisayarda facebook, dolapta fanta... sonra "boykot ediyoruz"..

hadi len!!

İddia eden sensin arkadaşım ispatla madem

Sendeki bu kafayla yaşanmaz eğer sözlerinin arkasındaysan bi ekmek yemen bide su içmen lazım başka bişey yiyip içmemen lazım önce yap sonra burda ahkam kes

Kullandığın telefon bilgisayar onları kim yapıyo birleşik arap emirliklerimi?

sana mı sorcam neyi boykot edeceğimi?

Bu yahudilerin ne kadar akıllı insanlar olduğunu açıkça ortaya koyuyor zaten,

adamlar dünya üzerinde kapitalizm sistemini kurup, fabrikalarını da gidip senin benim memleketime yapıyorlar,

senin benim insanımı çalıştırıyorlar, sonra da çıkıp vatandaş diyor ki boykot ederseniz kendi milletiniz aç kalır,

gerçekten bravo adamlara..

Olayın özetini yapmışsın bravo, ben zaten bu tür boykot yalanlarını rakip firmaların yaptıgını düşünüyorum(pepsi). Bir zamanlarda coco colanın yazısı tersten allah yok yazıyor diye uyutuyorlardı milleti ona inananlar büyüdü şimdi boykotculuk oynuyor

Boykotlar hükümetler derecesinde başlar tabana kadar iner önce şunu bi idrak edelim

malesef ülkedeki allahu ekbercilerin genelinin mantık seviyesi muhamet mutlu isimli üye gibi coca cola almayarak sokaklara dökerek zarar verebileceklerini boykot ettiklerini zannediyorlar sonra gidip fanta içerler google kullanırlar facebook kullanırlar.. sonra koyun dedik mi biz suçluyuz bu sakallılara sıkmabaşlara ne desek azdır herşeyleri komedi fiyasko rezalet gazze'ye çıkartma yaparlar ölüp gelirler coca colayı sokaklara dökerler halbuki kendi bakkalına zarar verirler..

Aga sen ne boş konuşuyon yav. Bir allahuekberciler tutturmuşsun. Sıkmabaş sakal makal da kelime dağarcığına yeni katılmış galiba. Git az ötede trolluk yap

Geri
Üst Alt