Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

daha önce fransız diyenler artık bizi direk kafir ilan ederler, kesinlikle katılmıyorum, o kadar Müslüman kanı döken ş.sizlerin apaçık en önemli ürünlerinden biri olan bi ismi kullanmamalıyız..

O avatar ne hacı ? Yoksa sen o binlerce müslüman kanı döken adamların içerisinden çıkmış ve dünyanın belkide en büyük bilim adamının ne olduğunumu bilmiyorsun ?

İddaya varım bu ülkede ülker kadar kan dökmüş başka bir marka yoktur.

Adamlar memlekette üretim yapıyor. 8-10 bin arası bordrolu işçi çalıştırıyor, yan üretimlerinde çalışan işçi sayısıda bunun 5te 1i desen toplam sayı 11-12 bin oluyor. Her birey 3 kişiye bakıyor desen ortalama eder sana 30-35 bin kişi. Siz bu kadar ailenin, bu kadar Türkiye işçisinin ekmeğiyle oynamaya utanmıyormusunuz ?

Kola bu insanları boykot yüzünden işten çıkartsa bunları sizmi besleyeceksiniz ? Bir insanın ekmeğiyle oynamak ne kadar kolay değil mi ?

Hadi boykot edelim, kolaları alıp sokağa dökelim oda olmadı fanta içelim :D

İmaj düzeltmek için iyi para verirler bu aralar. Kabulümdür.

AK Troll'lerin saçmalıklarına da inanmayın bu arada.

Olmaz.. olmasını istemem..

Olursa da yapacak birşey yok. Almak içmek zorunda da değil kimse

Almam içmemde ama spor ile de karıştırmamak lazım.Olursa güzel olur fakat medyayı susturmak baya güç olur.Hele o kendini yorumcu sanan şaklabanlar artık demediklerini bırakmaz. Fransız dediler hadi onu takmıyoruz da şimdi de israil abd yandaşı oluruz bu kadar kör cahil varken.

Cola iyidir whyski ile. Başkada işe yaramaz pek.

Olsa fena durmaz formada

Israil ile pek alakaları olduğunu düşünmüyorum ama.

formanin üzerinde fena durmaz bence hem üstelik dünyaca ünlü bir marka yani coca cola dan bahsediyoruz

ülken içeriye sokmuş şirketi, her yere dağıtım yapıyor senin içip içmemenle protesto olmaz ki..

iyi Para versinler olumlu bakarım

2 yönlü değerlendiririm bu olayı

1. sponsor olur gereken parayı öder ! sonuç olarak ben kola içmiyorum diye o parayı ödemememezlik yapamazlar

2 . şahıs olarak kola almayacaksam almam ! ama bu adamların da sponsor olmasında bi sakınca görmem ! sonuc olarak hem protesto ederim hemde enayilerin milyon dolarlarını alır takımımı güçlendiririm ! unutmayın onlar o anlaşmayı yaptıktan sonra bütün türkiye 1 sene kola içmese gene seve seve vermek zorundalar !

Biz ileri görüşlüyüz deyince bize inanmıyorsunuz :nargile:

okaykaya-vinca-the-major-sayfa-18.jpg

Geri
Üst Alt