Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

Bir ilave yapmadan geçemeyeceğim;

Bu olayı da dine, siyasete bağlayanlara lafım... Bakın görüşünüze saygı duyarım. Bu sponsorluğu isteyein veya istemeyin. saygı duyarım.

Ama şu tayfa bu tayfa diye yazarak inançlı kesime burada bile laf sokan arkadaşlar;

Yeşil sermayenin önde gelen firmalarından Ülker yıllardır sponsorumuz. Ve formalarımızın arkasında Ülker yazıyor hala..

Galatasaray'ı bıraktınız mı. ?

maksat show olsun abi başka bişey değil. boşver sen.

NOT : Ayrıca bu son yazacağım şey, Ülker'i yeşil sermaye olarak değerlendirenlere, Ülker'in yalnızca "sözde" yeşil sermaye olduğunu anlatmak içindir... Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Tamamen gerçektir. Kesinlikle komplo teorisi değildir.

2000 li yılların başında Amerikan askerleri tarafından Türk askerlerinin başına çuval geçirilmesiyle birlikte yine şimdi olduğu gibi büyük bir cocacola boykotu baş göstermişti. O dönem de insanlar mümkün mertebe cocacola almıyorlardı. Türkiye'nin ciddi bir pazar olmasından ötürü, Cocacola bu pazarı kaybetmeyi göze alamadı. Ve tam da o dönem "Cola Turka" adı altında yerli (!) kola sürüldü piyasaya. Amerikan aktörlerin oynadığı reklam filmleri televizyonda günde onlarca defa yayınlanır hale geldi ve Cola Turka, birden ülkenin en çok satılan kolası oluverdi.

Bahsettiğim gibi reklamlarda Amerikan aktörlerin oynaması, bir anda böyle parlayan bir marka... Hepsi size olağan gelebilir. Ama değildi...

Cocacola boykotundan sonra bu dış sermayenin önde gelenleri, cocacola ismiyle elde edemedikleri parayı, Ülker ile ortaklık kurarak, sözde "Türk Malı Kola" maskesi altında yine kendi ceplerine indirmeyi bildiler.

KISACASI... COCACOLA YI O DÖNEM BOYKOT EDEN KESİM KİMDİ ? MİLLİYETÇİ-MUHAFAZAKAR KESİM...

COCACOLA'NIN KENDİ İSMİYLE KAZANAMADIĞI PARAYI YİNE ONLARA TÜRK KOLASI MASKESİYLE KAZANDIRAN KİM OLDU ? "YEŞİL SERMAYE DİYE NİTELENDİRİLEN, YANİ MUHAFAZAKAR ŞİRKET OLARAK BİLİNEN ÜLKER"

Okuyan arkadaşlara teşekkürler...

Benim bildiğim kadarıyla Coca Cola sadece bir Israil şirketin 51% satın aldı, başka Israil'la herhangi bir bağlantısını olmadığını biliyorum

keşke olsa ama olmaz bence

he coca-cola israil malı hatta muhtar kent'te yahudi :D

şaka bi yana cocacola global bir şirket öyle olmasa başına muhtar kenti geçirmezlerdi israil malı diyen cahiller böyle bi durum olduğunda forma almazlar olur biter

dünyanın en büyük markası tartışmasız ama yine söylüyorum olmazlar bize sponsor.

İkimizinde aynı şeye tepkili olmamız ne kadar manidar. Anlamadın sanırım tepkimi. ben de dini siyasete alet edenlere tepkiliyim.

Her Müslüman ve inançlı AKP lidir diyenlere tepkim.

Ben Elhamdülillah Müslümanım ve inancım kendime göre tam. Ama AKP li değilim.

Aşağıda bazı arkadaşlar "Allahuekberci tayfa" demiş. tepkim de onadır.

Ama sen AKP li tayfa demişsin. Senden alıntı yapmadım dikkat ettiysen... Onu alıntıladım ;)

Renkdaş benim bir mesajımda da geçti o cümle gerçi bir renkdaşa cevap verirken onun yazdığını yazdım ama "allahuekberci" tayfadan kasıt inançlı insanların tümü değil sadece dini inançlarını siyasi görüşlerine yansıtanlar diye anlıyorum ben.

Edit: Bu arada Ülker'den nefret ediyorum ve formamızda olmasından dolayı her zaman rahatsızlık duydum. Son 10 senedir toplasan 2-3 tane forma almışımdır. Normalde en az 10-15 formam olurdu. Sebebi de ülker denen garabet sponsordur. G.Saray forması da olsa elim gitmiyor almaya ne yapayım?

Bu arada başta olmasın dememin sebebi bazı asalakların yapacağı karalama kampanyaları idi. Sonrada düşündüm. Kimin umrunda? (Markanın İsrail malı olduğunu düşünenler ilk mesajımı boşa beğenmesin diye söylüyorum.)

Gayet güzel olur iyi de para verirler.

Coca Cola + Emirates sponsor olsa olmaz mı ? Emirates formanın önünde , Coca Cola formanın arkasında yer alır . Hem Ülker'den kurtulmuş oluruz hem iyi para kazanırız hem de küresel bir marka haline geliriz .

Coca Cola + Emirates sponsor olsa olmaz mı ? Emirates formanın önünde , Coca Cola formanın arkasında yer alır . Hem Ülker'den kurtulmuş oluruz hem iyi para kazanırız hem de küresel bir marka haline geliriz .

O zaman daha kötü. Kuşlar bu sefer ; " Galatasaray İsrail'i arkasına aldı" derler :redface:

Bir de bu var tabi;

(Sürücünün elindeki şişeye dikkat)

coca-cola-vs-pepsi_11524.png

Öyle birşey olsa olay olur. Dünyada bile yankı bulur :asd:

Geri
Üst Alt