Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

Valla ticari acidan sorun olmaz.

Ama turkiyedeki dar bakis acisiyla 7/24 linc muhabbeti baslar . Politik israil destekcileri diyr tezahuratlar cikar muhtemelen, zaten terorist vs ne gelirse ediliyor bunu da eklerler.
Mabadları yiyorsa baştakine laf söylesinler. İciyorum içmeye de devam ederim.

Ceo su turkse ve Gsliyse RollsRoyce sponsor olsun.

Mabadları yiyorsa baştakine laf söylesinler. İciyorum içmeye de devam ederim.
Tamamen mantiksiz yav zaten, baya dusuk seviye boykot muhabbetiyle kalmis bir sey.

Yerli markalarda/isletmelerde vs de anlarimda bir seviyeye kadar, globalde 0 etki yaratacagin seyler icin debelenmek anlamsiz

Tamamen mantiksiz yav zaten, baya dusuk seviye boykot muhabbetiyle kalmis bir sey.

Yerli markalarda/isletmelerde vs de anlarimda bir seviyeye kadar, globalde 0 etki yaratacagin seyler icin debelenmek anlamsiz
Yalakalar adama bir şey diyemiyor . Akıllarınca her b.ku boykot edince kahramanlık yaptıklarını sanıyorlar.

Yalakalar adama bir şey diyemiyor . Akıllarınca her b.ku boykot edince kahramanlık yaptıklarını sanıyorlar.
Su son kismi asiri dogru. Tivit atmak, iki tencere tava vurmak, sozde boykot paylasimlari hepsi "evet gorevimi yaptim" hissiyle kendini kandirmaca acikcasi. Gercek bir etkisi yok

Dusunerek tartma mekanizmasi yok gibi bir sey toplumda. Olsa zaten en azindan biraz huzurlu olabilirdik.

Dursun başkan şu global sponsor işinide başarırsa adını unutulmazlar arasına yazdirir

Coca-Cola senelik şöyle 20 milyon sponsor olunca GS tayfa

Kıçı kirik fenerliler boykot etse nolur. Ne işe yaramislar bugüne kadar. Önemli olan GSin gelecegidir

Kıçı kirik fenerliler boykot etse nolur. Ne işe yaramislar bugüne kadar. Önemli olan GSin gelecegidir
Ya ulan kimsenin biykot ettigi falan yok zaten 30 40 tane anti amerikan goruneyim kasan alakasiz tip hepsi.

Fener gs cercevesine boyle arguman eklenmesi sacmaligin daniskasi, ama medya yapar.

Daha önce de yazdım, Isparta'nın göbeğinde fabrikasının açılışını cumhurbaşkanımız yapmış, bu sene de Isparta içme suyunun büyük bir kısmını bunlara tahsis edecek anlaşma yapılmıştır. Zararlı, çok tuketmem ama o kadar somururken bı boka yarasinlar, olmuşken ispataspora da sponsor olsunlar

Kana kana içeriz ama zero

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt