Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.193
- 28.898
- 2.848
formada muthiş durmuş
oluru var kabul edilmiştir
oluru var kabul edilmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fake hesap değil knk . GS Store hesabı . Onlar bilmeyecek de kim bilecek ?
Üsküdar GS Store (uskudarGSstore) sur Twitter
Ha bu arada rakam falan demişsin de kaç m'ye anlaşıyoruz ?![]()
10 Milyon € üstünden bir rakam dan bahsediyorlar, pek dogru oldugunu su an sanmiyorum, her ne kadar istesem bile...Insallah dogrudur, resmi aciklamaya beklemek lazim, biraz daha sabir...
Hay çok yaşayasın renkdaş ne diyimKeşke her seçmen bu şekilde hatadan dönme bilincini gösterebilse. Zaten insanları malum partiye oy verdiler veya malum insanları desteklediler diye eleştirmiyoruz verebilirler tabi ki demoktratik hakları. Benim gibilerin eleştirdiği nokta hatadan dönme iradesini gösterememeleriydi. Sen görmüşsün bunların din ile iman ile bir alakaları yok. Darısı çok geç olmadan diğer vatandaşların başına. Yoksa iyi bir yere doğru gitmiyoruz...
Vodafone nasıl olur peki renktaşlar ? Bana kalırsa güzel durur gibi .
Coca Cola'ya karşı çıkmak nedir? Dünyanın en prestijli ve en sevilen markalarından biri Coca Cola. Biz Coca Cola'yı değil, Coca Cola bizi tercih edebilir ancak, saçmalamaya gerek yok.
La amma yoruldum be ya...
Bi yarışmaya tasarım hazırlamaya çalışıyorum; Photoshop + Corel Draw + A.İllustrator açık.
Ve hem yeni tasarım hem de yeni marka ve logosunu oluşturmam gerekiyor...
Yetmedi en az 40 chrome sayfası açık.
Bir taraftan da twitter +birkaç forum ve burası...
Kafayı yedim la... Ha birde muhtemel sponsorluk denemeleri... Püfff..![]()
![]()
![]()