Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

La amma yoruldum be ya...

Bi yarışmaya tasarım hazırlamaya çalışıyorum; Photoshop + Corel Draw + A.İllustrator açık.

Ve hem yeni tasarım hem de yeni marka ve logosunu oluşturmam gerekiyor...

Yetmedi en az 40 chrome sayfası açık.

Bir taraftan da twitter +birkaç forum ve burası...

Kafayı yedim la... Ha birde muhtemel sponsorluk denemeleri... Püfff.. :D :D :D

Allah kolaylık versin Ahmet abi senin için de zor :)

Coca Cola güzel olurdu tabi de Türkiye'de zaten piyasanın tek hakimi gibiler o yüzden böyle bir şeye ihtiyaç duymaz adamlar.

Süper olur!

Coca Cola gibi Dünya Çapında bir firmanın logosunu taşımak, bir ulusal firmanın logosunu taşımaktan daha iyidir. Hem Coca Cola'yı İsrail'le ve dahası malum olaylarla bağdaştıran fikrimce cahil kesimin algısı bir nebze değişmiş olur. İki taraf için de iyi olur kısacası.

Futbolla siyasetin karışmayacağını bangır bangır bağıran biziz. Ben olumlu bakarım formamıza da yakışır, maddiyatı da güzel olur. Ayrıca piyasada birçok İsrail markası var ve sözde boykot eden herkes bir şekilde bunları kullanıyor. Dünya ekonomisinin yapı taşlarını Yahudiler oluşturuyor. Elbette ki her durumdan kar ediyorlar. Bir içecek markası üzerinden ona buna giydirmek de güzide ülkemizin çok kıymet verdiği ama özünde saçmalık yatan bir uygulamadır.

Not: Ülker Galatasaray taraftarı için istisnadır.

din üzerinden siyaset yapanlardan nefret ederim ama bunun siyasetle bi ilgisi yok. bunun sadece masum filistinli insanların ölmesiyle ilgisi var. coca cola nın gerçekte israil ile en ufak bi ilgisi olma ihtimali varsa bile galatasaraylılık bu firmayla anlaşma yapmamayı gerektirir. %100 temiz bi kurum olsa bile coca cola şuan müslüman dünyasında ve ülkemizde sempatiyle bakılmayan bi kurum. böyle bişey yapıp bu insanların sempatisini kaybetmeye değer mi sizce daha fazla bi kaç milyon para için

din üzerinden siyaset yapanlardan nefret ederim ama bunun siyasetle bi ilgisi yok. bunun sadece masum filistinli insanların ölmesiyle ilgisi var. coca cola nın gerçekte israil ile en ufak bi ilgisi olma ihtimali varsa bile galatasaraylılık bu firmayla anlaşma yapmamayı gerektirir. %100 temiz bi kurum olsa bile coca cola şuan müslüman dünyasında ve ülkemizde sempatiyle bakılmayan bi kurum. böyle bişey yapıp bu insanların sempatisini kaybetmeye değer mi sizce daha fazla bi kaç milyon para için

Renktaş öyle bir firma yok kapitalist düzen içerisinde şu veya bu şekilde çoğunun bağlantısı var.

O kadar araştırırsan formaya reklam vereni geçtim formayı üretecek sponsoru bile bulamazsın

tapatalk

Renktaş öyle bir firma yok kapitalist düzen içerisinde şu veya bu şekilde çoğunun bağlantısı var.

O kadar araştırırsan formaya reklam vereni geçtim formayı üretecek sponsoru bile bulamazsın

tapatalk

ama insanların manevi hassasiyetleri var. dediğin gibi belki de biçok firmanın bağlantısı var ama coca cola halk tarafından hedef tahtası olan ve açık açık ifşa edilen bi kurum. o yüzden böyle bi hatayı yapmamalıyız bence halkın tepkisini çekmeye değmez

ama insanların manevi hassasiyetleri var. dediğin gibi belki de biçok firmanın bağlantısı var ama coca cola halk tarafından hedef tahtası olan ve açık açık ifşa edilen bi kurum. o yüzden böyle bi hatayı yapmamalıyız bence halkın tepkisini çekmeye değmez

Bahsettiğimiz firma TFF'nin sponsorlarından biri o noktada "halkın tepkisi" bize de işlemez herhalde.

Zaten o tepkinin de ne olduğu belli değil adam o firmaya kızıyor gidiyor yan ürününü içiyor tepki diye. Veya şişe şişe alıp sokağa döküyor. Böyle bir halkın tepkisini ben fazla kale almam şahsen.

tapatalk

Olumlu bakarım. Formaların üzerinde de şık durmuş.

Bahsettiğimiz firma TFF'nin sponsorlarından biri o noktada "halkın tepkisi" bize de işlemez herhalde.

Zaten o tepkinin de ne olduğu belli değil adam o firmaya kızıyor gidiyor yan ürününü içiyor tepki diye. Veya şişe şişe alıp sokağa döküyor. Böyle bir halkın tepkisini ben fazla kale almam şahsen.

tapatalk

peki bize saldırmak için tetikte bekleyen satılık medyayı hesaba kattın mı ? ayrıca tff demişsin de biz herzaman onur,şeref ,ahlak gibi kavramları ilke edinmiş bununla yıllardır övünen gelenekçi bi kulübüz, tff denen pislik kurumla onur anlayışımız aynı olamaz

Gayet hoş duruyor, iyi de para verirseler tamamdır.[attachment=12232:2014-15-galatasaray-stadium-mens-football-shirt-618772_606-kopya-2.png]

Ekli dosyalar

• 2014-15-galatasaray-stadium-mens-football-shirt-618772_606-kopya-2.webp
    2014-15-galatasaray-stadium-mens-football-shirt-618772_606-kopya-2.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 161
Niye olumsuz bakacağım,parasına bakarım.

Geri
Üst Alt