Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

sabah akşam içmiyorum.

bok atarım. :encouragement:

coca colayı destekleyen maldır beyinsizdir net.

gitsin israilde yaşasın bebe.

Heriflerin israille falan bi alakası yok. Alalade senin ülkendeki Cola Turka nasıl işid e yardım yapmıyorsa öyle bi firmadır coca cola. Lütfen bok atmadan önce araştırın. Ama sadece Türk kaynaklardan değil dünya kaynaklarını araştırın ki doğruyu bulun

Harika olur. Bide şöyle çift haneli ücret öderlerse tadından yenmez.

Yalnız böyle birşey var mı yoksa nabız yoklaması gibi birşey mi bu?

Ciddi birşeyse iyide para verirseler çok iyi olur.

hatta her forma aldığımızda minik bir yahudi cesaret madalyası ve kulalnılmış merminin boş kovanını hediye versinler formayla :DD

Yalnız böyle birşey var mı yoksa nabız yoklaması gibi birşey mi bu?

Ciddi birşeyse iyide para verirseler çok iyi olur.

İnternette duydum gördüm. Sonra tesadüfen Coca Cola sayfasında bir kaç gün önce birinin ( Yasinmiş gelba o :D) sorusunu okudum.

Yani bir hatam varsa @Yasin Yıldırım 'ın dır... :sleeping-70:

Ciddi bir para vereceklerse ...

Ama boşa konuşuyoruz bence , bu tip bir şirket neden sponsor olsun ki ?

Valla kimse kusura bakmasın yok İsrail'e mermiymiş filan falan bizim madrabaz hükümet kardeşimiz olan Azerbeycan'ın lafını bile etmezken Gazze Gazze diyip sadece laf salatası yapıp gündemi meşgul etmekten başka bir girişim yapmıyor Amerika Avrupa ülkeleri ile masaya oturup plan projeler yapıyor Azerbeycan için ne yapıyorsun kardeş ülken için nerde o 2 ülke tek millet olayı yazık valla bu arada ırkçı değilim sadece bu reklam kokan proje ürünü olan tam ülkemizin kritik günlerinde patlak veren İsrail olayları ve fason laf salataları sinirimi bozuyor bu oyunda hep masumlar gidiyor.

Kızmasınlar ama burada coca-cola 'yı israil ile özdeşleştirip olayı siyasette çeken CAHİLLLLL renktaşlarım bilgi artık bir tık kadar uzakta , cidden üzüyorsunuz beni , bu ülkenin geleceğine olan inancım azalıyor , hırsızların nasıl bu kadar oy alabildiğine dair inancımda netleşiyor !

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat - İthalat verileri.

REV0ZR.jpg

Kızmasınlar ama burada coca-cola 'yı israil ile özdeşleştirip olayı siyasette çeken CAHİLLLLL renktaşlarım bilgi artık bir tık kadar uzakta , cidden üzüyorsunuz beni , bu ülkenin geleceğine olan inancım azalıyor , hırsızların nasıl bu kadar oy alabildiğine dair inancımda netleşiyor !

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat - İthalat verileri.

REV0ZR.jpg

Montajdır bu veriler :)

Bu aşağıdaki hangi kurumun sponsorlarını gösteren resim tahmin edin ,

İpucu verelim biraz ,

bu kurum GALATASARAY düşmanıdır ,

tamamen bir takımın emrindedir adınıda tahmin edin ,

Şike , ırkçılık gibi her türlü ahkalsızlık alçaklığın koruyucusudur ,

Kurum dediysek aslında kurum değildir , bu üstte saydığım ilk 2 ipucu 'nun en büyük müsebbibi tarafından korunurlar , atanırlar !

O müsebbibde pek ilginçtir yahudi bilmem ne madalyalıdır ama israil düşmanlığı yapar !

TFF-sponsor2.jpg

bazıları varki aşırı şekilde mal

ulan madem cocacola gazzeyi bombalamaya yardım ediyo filistindeki cocacola fabrikaları neden çalışıyo hala?

he hem gazzeyi bombalıyolar hemde filistinde işçi çalıştırıp kola satıyolar

öyle bişey olsa ilk filistindeki fabrikalar kapanır ordakiler bişey demiyo size ne oluyo?

He zaten Cola filistine saldırdı, araştırılması gereken noktalar var, Osmanlı bitiren de Coca Cola dir!

kendini cumhuriyetin son bekçisi ilan edenler biz para kazanmayalım diye şeriat bekçiliğine başlarsalar şaşırmam

Geri
Üst Alt