Coca Cola'dan Açıklama!

şimdi beyler dediklerinize katılıyorum fakat içlerinden en çok ses getirecek coca cola yı boykot etmektir. Bakın coca cola açıklama bile yaptı. Hem boykot ede ede öğrenecek insanımız hangi mal israil malı diye. Bugün coca cola yarın fantada eklenir liste artar. Burdaki amaç ses duyurmaktır. İnsanların neden boykot ettiğimizi araştırmasıdır.

Coca Cola İsrail'e destek verdiğini mi söyleyecekti? Bu arada bu devletin koymuş olduğu bir boykot değil. İnsanların kendi tepkileri. Bu bireysel boykotun diğer insanları bu kadar tedirgin etmesinin sebebi nedir onu da anlayabilmiş değilim. Hele ki coca cola iyidir deyip teşvik etmeye çalışmak ne?

Bu boykotun yıllardır süregelen ülker yeşil sermayedir ben evime ülkerin hiç bir ürününü almam zihniyetinden farklı olmadığını bilin.

Coca Cola ABD markasıdır. Salak gibi boykot ediyorlar lafları falan da pek hoş değil. İsrail'in öldürdüğü bebekleri kendilerini korumak için yapıyorlar diye belirten bir ülke, kanallarında İsrail Hamas tarafından kuşatma altında diye haber veren bir ülkenin markalarını da boykot etmek gerekir aslına bakarsanız. Hele ki yıllardır emperyalist karşıtı olduklarını savunan insanların bu emperyalist firmaların boykot edilmesine bu kadar tepki vermeleri çok manidardır.

kola icseniz ne olacak icmeseniz nolcak ulkenin tum bakkallarinda coca kola buz dolabi var. kizilay maden suyumuzu bile haksiz yere onun icine koyuyoruz. biz ne kadar dogruyuz onu dusunelim.

madem haksizliktan olen insanlarin adaletini ariyor isek somada hayatini kaybeden nolcak kimse ceza almadi kimseye boykot uygulanmadi..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kola icseniz ne olacak icmeseniz nolcak ulkenin tum bakkallarinda coca kola buz dolabi var. kizilay maden suyumuzu bile haksiz yere onun icine koyuyoruz. biz ne kadar dogruyuz onu dusunelim.

madem haksizliktan olen insanlarin adaletini ariyor isek somada hayatini kaybeden nolcak kimse ceza almadi kimseye boykot uygulanmadi..

Aynen!

Ülkemizde yüzlerce işçimiz ve onlarca gençimiz öldürüldü ama unutuldu gitti ve buna neden olanlar ellerlerini kollarını sallayarak ortalıkta dolaşıyorlar.

Önce ülke içi problemleri çözün.

Cola'yı protesto etmek için Fanta içen varmış, azize ve tüpçü'yü protesto edip tayyıp'e tapanlar gibi bir durum olmuş ;)

İnsanımız hiçbir işi tam olarak doğru yapamıyor maalesef . Rijkaard'a da sormuşlardı Türk milletini özetlermisin diye o da her şeyden biraz var ama hiçbir şeyi tam değil diye :)

Aynen öyle. Adamın en iyi tespiti. Bir işte en iyi olan çok azdır. İş konusunda mesela idareci ararlar ama o işler dışında paspas yapsın, etkin fransızca konuşsun, çay demlesin gibi özelliklerde isterler.

Aynen!

Ülkemizde yüzlerce işçimiz ve onlarca gençimiz öldürüldü ama unutuldu gitti ve buna neden olanlar ellerlerini kollarını sallayarak ortalıkta dolaşıyorlar.

Önce ülke içi problemleri çözün.

Cola'yı protesto etmek için Fanta içen varmış, azize ve tüpçü'yü protesto edip tayyıp'e tapanlar gibi bir durum olmuş ;)

ilk paragraf hakkinda birsey dememissin? aynen onayin onun icinde gecerli miydi

Adam canını kurtarmanın derdinde sen ne diyorsun Recebim. Geçen paylaşılan videoda gördün;Bir Filistinlinin damına çıkmaya çalışan Yahudiyi.

Adamın evinde bile can güvenliği yokken sen diyorsun ki "Fabrikayı yağmalasınlar"

onlar yapar abi, paranın israile gittiği safsatasını bizim ülkede duydum. buda Ülker'in bi yalanıydı. Filistinde böyle bi dedikodu bile yoktur BELKIDE

Ayrıca kimsenin içmemesine bişey diyemem, boykot eder, tadını sevmez içmez beni ırgalamaz. Fakat benim içmemde kimseyi ırgalamamalı

olurmu canım bu ülkede arap fetişi var. Önceliklerimiz tüm arapların refahı ve güvenliği. Türkler ise kürtlerden sonra 3. sırada. Aslında T.C vatandaşı olarak, tum vatandaşların ilk sırada olması gerekir. kürt ya da türk adı altında değil.

Valla komik şeyler bunlar... Geçen Fransa ile olan münakaşada peugeot marka araçları güya boykot ettik adamlar yapacakları yartırımları bırak yeni yapılacak araç için birimlerini kapattılar çalışanların hepsi işsiz olarak geri döndü. Neyi boykot ediyorsun? Şu an günük hayatta kullandığımızı herşeyde muhakkak boykot ettiğimiz ya da edeceğimiz adamların emeği var. Makinelerden, bilgisayarlara, hammadelerden, ara ürünlerine kada iğneden ipliğe herşey.... Kısaca git köyünde yaşa kıvamı...

Konuya hakim olmadigini düsünüyorum renktas. Coca cola ve McDonald's DIREK olarak israil e katkida bulunuyor ve hizmetlerinde dolayi degisik israilli mercilerden tesekkür ve madalya aliyor.

Sen simdi Pepsi ve Burger King e gidenleri niye elestiriyorsun ki? Hangi gecerli sebeplerden dolayi o sirketlerden kacinmaliyiz sence?

Recep Tayyip Erdoğan da İsrail' den madalya aldı, hem de öyle böyle değil Yahudi Cesaret Madalyası aldı. Coca Cola' yı İsrail' den madalya aldı diye boykot edenler Recep Tayyip Erdoğan' ı da boykot etsinler.

İyi de zaten israilin malı olsa da biz boykot etsek bile birşey değişmez.

Sonuçta kolayı zaten satmış sana israil.

Coca - Cola dediğin firma, hani öyle sözle falan değil harbi harbi dünya ülkesi, pardon markası.

Gerçekten İsrail e bir yardım yapıyorlarsa, bu yardıma başlamadan önce senin vereceğin tepkiyi, alacağın boykot kararını, kaybedeceği pazar kaybını hesaba katmıştır zaten.

Apo denen it yakalandığı zamanlarda da İtalyan mallarını boykot etmiştik ülke olarak.

Öyle güzel hadlerini bildirdik ki İtalyanlar a, ülkemin her AVM sinde çiçek gibi mağazaları vızır vızır işliyor.

Yani demem o ki, İsrail saldırılarını durdurduktan sonra devam edeceksen Coca - Cola içmeye, yaptığın boykot değil biraz da gösteriş oluyor. Hani İsrail e yardım ediyor diye boykot ediyorsun ya, boykotu bitirdiğin zaman da İsrail e yardım etmeye devam ediyor olacak.

Para ile satın aldıktan sonra döken ya da boykot ediyorum diyerek Fanta içen sivri zekalı vatandaşlarımızı ise tebrik ediyorum. İyi ki varsınız.

[attachment=12027:israil_urunleri.jpg]

Ben bu ürünlerden evime sokmam. İsteyen de gitsin koli koli alsın evine koysun. Beni ilgilendirmez. Benim evime almamam da kimseyi ilgilendirmez.

Benim bu olaylara tepki koyabilecek cürümüm bu ürünleri almayacak kadardır. Bu o ülkeyi fakirleştirmek için yapılan bir şey değildir. Ama benim o çocukların ölümünde tuzum bulunmasın tepkisidir, inancıdır bu. Türkiye'de yaşananlara da sessiz kalmayız, dünyanın bir ucunda yaşananlara da sessiz kalmayız. En demokratik yoldan tepkimizi bu şekilde koyarız. En azından tepkimi verirken bu desteklemeyen insanlara herhangi bir zarar vermiyorum.

Ekli dosyalar

• israil_urunleri.webp
    israil_urunleri.webp
    67 KB · Görüntüleme: 146
Filistin de akıllı olsaydı . Dünya çapında markalar geliştirseydi , adam akıllı siyasetçiler yetiştirseydi böyle olmazdı .

Adam vali olmuş abi, Vali yahu adam. Bu kafayla. Akıl alır gibi değil.

Le Cola için beyler bayanlar. Hem ucuz, hem de tadı fena sayılmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 16618

Ben bu ürünlerden evime sokmam. İsteyen de gitsin koli koli alsın evine koysun. Beni ilgilendirmez. Benim evime almamam da kimseyi ilgilendirmez.

Benim bu olaylara tepki koyabilecek cürümüm bu ürünleri almayacak kadardır. Bu o ülkeyi fakirleştirmek için yapılan bir şey değildir. Ama benim o çocukların ölümünde tuzum bulunmasın tepkisidir, inancıdır bu. Türkiye'de yaşananlara da sessiz kalmayız, dünyanın bir ucunda yaşananlara da sessiz kalmayız. En demokratik yoldan tepkimizi bu şekilde koyarız. En azından tepkimi verirken bu desteklemeyen insanlara herhangi bir zarar vermiyorum.

bu ne ya :D

Cappy, Schweppes gibi icecekler the coca-cola company'e ait ingiliz icadı galiba (bundan emin değilim). kendilerininde dedikleri gibi uluslararası halka açık bir şirket. ipana yine aynı şekilde benim bildigim abd şirketi.

Sana, ingiliz kökenli hollanda firması. Algida yine sana'nında mensup olduğu unilever adındaki hollanda şirketinin ürünü

jacobs almanya kökenli abd firması

yukardaki yazan temizlik ürünlerinin nerdeyse (belki hepsi) unilever adlı şirketin ürünleri. Yani hollandalı

Nokia, Finlandiya malı. Microsoft tarafından patenti alınarak rakiplerinden çok geri kalan nokia windows phone ile geliştirildi.

VE BOMBA, PROFILO TURK MARKASI. :d:d:D sırf kurucusu yahudi bir Türk olduğu için o listede eminim :D

Geri
Üst Alt