Coca Cola'dan Açıklama!

Bu konuda konuşmaya başlarsak siyasete girmiş oluruz. En iyisi hiç başlamayalım.

Sen kısmen başlatmak üzeredeydin ben konuyu açtım, ''müslüman'' tanımında, çatışan, savaşan, zarar veren yoktur, açar elini dua edersin elinden birşey gelmiyorsa, benim anlatmak istediğim bu.

Sen kısmen başlatmak üzeredeydin ben konuyu açtım, ''müslüman'' tanımında, çatışan, savaşan, zarar veren yoktur, açar elini dua edersin elinden birşey gelmiyorsa, benim anlatmak istediğim bu.

Dua etmek güzel ve hayırlıdır, lakin önce tedbir sonra tevekkül boşuna denmemiş. Adaletsizlikten muzdarip olan çok insan var.

Boykot falan hikaye. Gerçekten çok sağlıksız. Bir ay içmeyin devamı geliyor zaten.

Az önce Pepsi aldım

sen onu birakta, biri odaya girince nasil kapatiyoruz bunu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yav he he.

Çoğu CIA ve Mossad ajanı Coca Cola' da çalışıyormuş ayağına fink atıyor dünyanın her yerinde bir nevi ajan kamuflajı bu "dev şirket"..

Kola tüketen biri değilim, amacım korumakta değil ama olaya farklı bir bakış açısı getireyim. Yıllardır coco colaya ülkemizde kara bir propaganda yürütülmekte, ilk başlarda spam mailler ile böcek resimleriyle kolayı birleştirdiler gönderdiler daha sonra abd ordusuyla şimdi israil ordusuyla hatta bi ara neydi colanın kırmızı kağıdını ters çevirince arapça allah yok yazıyor deniyordu, olayın ortasında ne hikmetse hep coco cola firması yer alıyor yani kısacası coco cola zararlı/böcek var/ abd firması/ israili finanse ediyor peki pepsi? Yada diğerleri? Yoksa onlar faydalı mı? Şeker içermiyor mu böcek yok mu abd firması değil mi? Açıkcası bu saçma boykotun bazı firmalarca yonlendirildiğini düşünüyorum. Bir boylot olacaksa devlet eliyle yapılması lazım

Hala Coca Cola niye boykott edildigini anlamayanlar var... Garip...

Sen biliyorsan acikla diyecegini düsünüyorum, onun icin sen söylemeden ben cevap vereyim: bu konuda ki ilk mesajlarima bak.

Filistinde 3500 kisiye ekmek saglayan bir firmadir.ayrica facebook u da protesto edin o da yahudi sonucta te Allahim mantiga bak

Facebook yahudi mi? :happy: sallamak bedava

Ve diyelim Facebook yahudi, ne fark eder? Coca Cola yahudi diye boykott edilmiyor ki!! Israil e DIREK destek ettigi icin boykott ediliyor! Facebook yahudi olsa bile Israil in politikacilarindan, is adamlarindan, halk vakiflarindan tesekkür mü aldi? Cocal cola defalarca Israil tarafindan desteklerinden dolayi tesekkür madalyasi aldi...

Kola iyi ya. Gerçi ben Pepsi tüketiyorum da Coca Cola Company'ye ait ürünleri kullandığım da oluyor.

Valla komik şeyler bunlar... Geçen Fransa ile olan münakaşada peugeot marka araçları güya boykot ettik adamlar yapacakları yartırımları bırak yeni yapılacak araç için birimlerini kapattılar çalışanların hepsi işsiz olarak geri döndü. Neyi boykot ediyorsun? Şu an günük hayatta kullandığımızı herşeyde muhakkak boykot ettiğimiz ya da edeceğimiz adamların emeği var. Makinelerden, bilgisayarlara, hammadelerden, ara ürünlerine kada iğneden ipliğe herşey.... Kısaca git köyünde yaşa kıvamı...

Bu nasil bir bencillik, bir egoistlik tir!? Dünya senden ibaret degil

üretmeden,alternatif yaratmadan boykot etmek mümkün degildir..boykot edicegiz diye komik duruma düsersiniz ancak!!

x firma satmazsa millet nasıl alacak? boykot almamaktan cok satmamakla yapilir..

neyse bizim insanimiz zaten günluk parlamalar disinda pek duyarli oldugu söylenemez!!soma icin yeri gögü inletenler simdi üc maymunu oynuyor..

Ispat etmessen sereften yoksunsun!

Bunu ciddi ciddi benden bekliyor musun?

İnternette biraz araştır, bir sürü habere, ödül alınırken çekilen fotoğraflara, ödülün geri istendiğine dair AJC' nin (American Jewish Comittee) bildirilerine, hatta başbakanın bu ödülü neden kabul ettiğine dair kendi açıklamalarına kadar bir sürü belgeye ulaşabilirsin.

Montaj, photoshop vs. demiyeceksen tabi :)

Google'a yaz "Erdoğan Yahudi Cesaret Ödülü" diye, çıkar. Gerçi Google da Yahudi ve sahiplerinden biri siyonizm destekçisi.

2. Dünya savaşında soykırıma uğratılan Yahudileri kurtaran TÜRK diplomatları adına alındığı haberleri de var Talha.Ayrıca sadece Başbakan değil Cumhurbaşkan'ı da aldı yanlış hatırlamıyorsam.Ama bunun tam detayını bilemiyoruz tabi.Solcu gazeteler farklı,sağcı gazeteler farklı şeyler söylüyor.

2. Dünya savaşında soykırıma uğratılan Yahudileri kurtaran TÜRK diplomatları adına alındığı haberleri de var Talha.Ayrıca sadece Başbakan değil Cumhurbaşkan'ı da aldı yanlış hatırlamıyorsam.Ama bunun tam detayını bilemiyoruz tabi.Solcu gazeteler farklı,sağcı gazeteler farklı şeyler söylüyor.

Ben görüş bildirmedim orda, bu konulara olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum zaten. :) Sadece bulması için yardımcı olmak istedim öyle sıkıntıdan her konuya girip çıkıyorum :D

O Türk Diplomat Muhtar Kent'in babası ;)

Necdet Kent | Jewish Virtual Library

Ben görüş bildirmedim orda, bu konulara olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum zaten. :) Sadece bulması için yardımcı olmak istedim öyle sıkıntıdan her konuya girip çıkıyorum :D

Bende forum da girmiyorum böyle olaylara.Çünkü karşındakiler bazen mal olabiliyor derdini anlatamıyorsun.

Bu arada sık sık bu olayı gündeme getirmemin sebebi Coca Cola TR nin özellikle "İsrail ile bir bağımız yok" açıklaması.

Yani Yahudi bağı olmadığını iddida etmeleri. Var . Hem de bal gibi var.

Ha efendim silah veya diğer desteği vermişler vermemişler orasını tam olarak kimsenin bilmesine imkan yok.Sadece iddia.

Ama Coca Cola ile İsrail arasında bal gibi ilişki var.

Bu arada (Tamamen şahsi düşüncemdir) ; Yahudilerin Coca Cola'ya müdahil olmaları ;

1935 te Yahudiler bizdeki helal uygulaması benzeri Yahudilerin Coca Cola'nın Kaşer olup olmadığını öğrenmek istemeleriyle başlıyor.

Önce Coca Cola bunu kabul etmiyor. Gizli formülü açıklamayız diye. ancak Yahudi cephesinden ısrarlı tavırlar devam edince yeminli bir heyete açıklıyorlar.

İşte orada formülü öğrenen Yahudiler bir şekilde Coca Cola konusunda söz sahibi olmaya başlıyor.

Geri
Üst Alt