Cocu Fenerbahçe'de Kalıyor!

O.cocu bizi uçuracak len
Vizyon len
Ali koç len
Slimani ayew len
Comolli ronaldoyu getirecek len

Bizim maç öncesi kovacak şerefsizler, tek atımlık yeni hoca kurşununu bizim maçta kullanmak için. Sezonun kendileri için bittiğinin farkındalar.

Akhisar’dan üç yemiş takımız.

Oynanmamış maçlar hakkında çok net konuşmamak lazım. Hele ki derbi! Motivasyon bambaşka olur!
Mahir bey fb nin su coplerle bizi arenada yenmesi 99 00 da 0 1 kaybettiğimiz macin tekrarı olur ki, O da 100 yılda bir gelir. Fatih hoca o maci vermez.

Bizim maçtan sonra ne yaparlarsa yapsınlar.

Evet!
Facan yiyor ise Musapa dayilan hadi bakalim.

Musap Bey sanırım gurbetçi bir arkadaşımız. Ona kızacak değilim. Tıpkı sana tepki vermediğim gibi.

Üstelik kesme işareti kullanmış olması bir çaba içerisinde olduğunu gösterir ki bu takdir edilecek bir davranış bana göre.

Musap Bey sanırım gurbetçi bir arkadaşımız. Ona kızacak değilim. Tıpkı sana tepki vermediğim gibi.

Üstelik kesme işareti kullanmış olması bir çaba içerisinde olduğunu gösterir ki bu takdir edilecek bir davranış bana göre.
Bu kadar uzun, üstelik iki adet cümleye ne gerek var Maho agam, yemedi de olsun bitsin.
Olay kizma ise biz de senin bir sürü anlasilmaz cümlene ses etmiyoruz.

Musap kesme işaretini çok seviyor ?

Bu adam bunda ısrar ediyorsa ali koç yalan söylemiş 1 yıllık alacağı tazminat diye 7.5 milyon euro gibi geliyor bana

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam dediyse cocu kesin gider zaten kemal özdeş bosuna ayrılmadı bence kpasadan

gerçi melih beyin dediği gibi tudor gibi bir tetikçi lazım fb için yardımcısı rapaic veya tomas

Geri
Üst Alt