Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.640
- 73.181
- 5.188
O.cocu bizi uçuracak len
Vizyon len
Ali koç len
Slimani ayew len
Comolli ronaldoyu getirecek len
Vizyon len
Ali koç len
Slimani ayew len
Comolli ronaldoyu getirecek len
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu biz bunlar ile nezaman oynicaz, keske ozamana kadar kalsa cocu
Akhisar’dan üç yemiş takımız.
Oynanmamış maçlar hakkında çok net konuşmamak lazım. Hele ki derbi! Motivasyon bambaşka olur!
Mahir bey fb nin su coplerle bizi arenada yenmesi 99 00 da 0 1 kaybettiğimiz macin tekrarı olur ki, O da 100 yılda bir gelir. Fatih hoca o maci vermez.Akhisar’dan üç yemiş takımız.
Oynanmamış maçlar hakkında çok net konuşmamak lazım. Hele ki derbi! Motivasyon bambaşka olur!
Evet!
Facan yiyor ise Musapa dayilan hadi bakalim.
Bu kadar uzun, üstelik iki adet cümleye ne gerek var Maho agam, yemedi de olsun bitsin.Musap Bey sanırım gurbetçi bir arkadaşımız. Ona kızacak değilim. Tıpkı sana tepki vermediğim gibi.
Üstelik kesme işareti kullanmış olması bir çaba içerisinde olduğunu gösterir ki bu takdir edilecek bir davranış bana göre.
Musap Bey sanırım gurbetçi bir arkadaşımız. Ona kızacak değilim. Tıpkı sana tepki vermediğim gibi.
Üstelik kesme işareti kullanmış olması bir çaba içerisinde olduğunu gösterir ki bu takdir edilecek bir davranış bana göre.
İlk önce mesajları okur sonra isimlere bakarım mesajını okuduğumda kim bu fb li dedim .Akhisar’dan üç yemiş takımız.
İlk önce mesajları okur sonra isimlere bakarım mesajını okuduğumda kim bu fb li dedim .
Ayri yazilmasi gerekmiyor mu?Gerçekten Fenerbahçeli olduğumu mu düşünüyorsunuz?
Hayır tabiki soyadı benzerliğinizden dolayı koçbelediyespor lu olduğunu biliyorumGerçekten Fenerbahçeli olduğumu mu düşünüyorsunuz?
Ayri yazilmasi gerekmiyor mu?
Bunu da kovsalar ücünü td olacak parasi devam ödülen. Birde yeni td gelse, vay canina ayni anda dört tane td parasi ödeyen bir külüb varmidir acaba?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi