Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bu adnan polata seytan tuyumu var ne adama ne kadar kizsamda ne zaman ekranda gorsem o kendine ozel sesile konusmasini duyunca yumusacik oluyorum hic sinir minir kalmiyor bende kredisini 1 hafta daha uzati :D

Arkadaslar bi duyum aldim... Galatasarayin icinden yuksek rutbeli biri soyledi... Transfer sali gunu... Gidin yatin lan Sali gunu gorusurz :asd:

dogru konusuyor

hagi bir isik versin ki, onun arkanda dursun

simdiye kadar bu isigi göremedik

simdi transferlerini yapip, denicek polat

yine olmazsa, ozaman by by

bu is böyle

tamamda ama sen transferleri zamaninda yapmazsan adamlar nasil alisacak takima...? basarisiz olmasi icin ayaarlanmis gibi ...

Sinan Engin'de neyin kafasını yaşıyorsa."Galatasaray transfer yapmayı bilmiyor,Galatasaray yıldız transfer yapamaz.Beşiktaş herkese transfer yapmayı öğretti" falan filan.Bu adam uçmuş beyler.

Mutu, Biglia ve Romero atiyorum kafadan. Bakalim yuzde kaci tutacak

erman: başı belli değil şeyi belli değil :D hey allahım ya programa bakarmısın

3 kişi gelir ve 3 maç kazanırsak herşey değişir. Büyük laflar etmenin anlamı yok. Kupayı alırsak ki inşallah alacağız, o zaman değişir herşey.

salı gunu dıye ne zaman dedı yahu ben neden duymadım.varya su forumdan herhangı bırını baglıyacaklardı canlı yayına yemın edıyorum varya yarın ya o uc transfer resmı olarak duyrulurdu yada dırek ıstıfa :D

Adnan Polat'ın yönetimi Cem Yılmaz'ın filmi gibi Aşcı Bahçevanı , Bahçevan Uşağı , Sonra hepsi birden ... :) Entirikalar sarmış etrafı

Sinan Engin'de neyin kafasını yaşıyorsa."Galatasaray transfer yapmayı bilmiyor,Galatasaray yıldız transfer yapamaz.Beşiktaş herkese transfer yapmayı öğretti" falan filan.Bu adam uçmuş beyler.

Harbiden uçmuş. kendisi diattayı gordonu fln getiriyodu. diatta denilen adamda 4 numara körlük çıktıki bu adam stoper:D gitsin öğrensin transfer yapmayı ozaman kulübünden..

167515_1400767439730_1848658131_759851_5650150_n.jpg

Böyle bir gün de Galatasaray'dan daha önemli ne olabilir? Tabi ki Ultraslan bayrağı. Müthiş taraftarlar yeminle "saldır lalalalalalasaray saldır lalaaaalasaray."

Devam böyle. Satışları arttırır.

Özet: İstifa yok beyler, dağılabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt