Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Abdurrahim Albayrak bugün çok özür diledi..

sali gunu aciklanir demedi istanbula gelecek dedi farkindaysaniz bugun aciklanir transfer.

Albayrak, adam degilmissin. Adnan Polat, Ultraslan ve Hakan Sükür'ün ardindan sen de bittin bugün benim icin.

ya o programdakı ben herkesın gazetcılıgıne tukureyım.ahmet cakar da demıyokı almanya asıst kralı geldı sıze ama ıpını astınız sıkıstırsana arada ya baskan bu transfeler neden son gune kalıyor hep.sızın ozu sozu bır olan bırı olarak anılırsınız medyada uc gun ıcınde bıter demıstınız bıtmedı stad acılsına bıter dedınız bıtmedı hepsı bana dokunmayan yılan bın yasasın ıste

sali günüaldigim duyumlara göre xavi "hürriyet" hernandez aciklanacakmis...

kaynak sormayin demircide olur :D

Albayrak, sana da yazıklar olsun!

Senin gibi düşünmeyen herkesi aforoz et... Başbakan'dan, Başkan'a, Albayrak'a ve hakaret ettiğin tüm insanlara kadar herkesin çokta umrundaya:)

Hepimiz kahrolduk, titredik hakikaten..Hele forumda paylaştığın blogdaki yazıları görünce kızıl bayraklar ödümüzü kopardı yıktı bizi!!!...

Salı günü Zapata gelmiyorsa,Biglia'nın durumu karışıksa o zaman kim geliyor?

haber-_2010_389999-1.jpg

Albayrak, adam degilmissin. Adnan Polat, Ultraslan ve Hakan Sükür'ün ardindan sen de bittin bugün benim icin.

Niye Adam değil yahu ? Ne konuşuyorsun Allah aşkına ? Bu adam değil dediğin kişi benden, sende daha büyük adam.

ahmer çakarın aferin lan... tek adam gibi konuşan sensin bu akşam... albayrak benim için bitmiştir bu gece...

inan kıraç neler dedi kaçırdım o kısmı?

Ziya caktirmadan lafi koydu, cok duyariz bunu daha....

Senin gibi düşünmeyen herkesi aforoz et... Başbakan'dan, Başkan'a, Albayrak'a ve hakaret ettiğin tüm insanlara kadar herkesin çokta umrundaya:)

Hepimiz kahrolduk, titredik hakikaten..Hele forumda paylaştığın blogdaki yazıları görünce kızıl bayraklar ödümüzü kopardı yıktı bizi!!!...

Daha neye kızdığımın bile farkında değilsin, hadi yat uyu sen iyi çocuk olursan şirinleri görebilirsin. :)

Hürriyet gelirse rakipleri HAM yaparız.

AL İşte Aziz Yıldırım prim yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt