Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ağzını öpeyim rodop . aydın sarp ayhan barış gökhan serkan neill zapata insua yolcu sene sonu ;

anlasılan cok buyuk bır revizyon söz konusu..

ah bide hakan balta servet ufuk aykut deseydin..tam olurdu valla :D

İyi bir yerli kaleci almadan, bu iki kaleciyi göndermek çok zor bir durum. Bana kalırsa, Sinan Bolat gibi bir ismin peşine düşerler, ondan sonra Aykut'a yol verirler. Hakan'da yedek olarak hayatına devam eder.

bilet fiyatlarıda Çakar a kapak oldu.

Yok Rekabet Kurumu na göre aykırıymış filan. Ulen Pazartesi satış başlıyormuş.,

Madem bilmiyon susta adam sansınlar

bu nasil programdir ya :D reklam koyuyorlar. reklam bitiyor. serhat ulueren cikiyor. bir reklam daha diyor yine reklama giriyorlar :D

Güzel program oluyor. Eğlenceli :)

Arkadaş bikerede Galatasaray'ı konuşmasınlar koca yayının %85'inde Galatasaray'ı konuşuyorlar.%13 fener %1 Beşiktaş oda olay olursa transfer olursa Trabzon zaten konuşulmuyor kuyruk acılarımı var bunların :D

Bende merak ettim. Fbli babam kizdirmak icin soyledi, iflas etmissiniz felan. Bende sadece gulup gectim.

Ama nerden cikti yine, neyin maddesiymis bu.

Geçmiş sayfalara bakarsanız, cevaplara daha kolay ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Toroğlu'yla Oscar ne alaka? Hıncal desen hadi bi nebze

toroglu'nun oscar odulu

boru3.jpg

Galatasaray'ı konuşacaklar tabii. Serhat, Gökmen,Ahmet Galatasaraylı. Ekipten Rodop vs birçok muhabir Galatasaray muhabiri. Orda tek fenerli Ziya o da zaten çok konuşmaz. Erman bu sene geldiği için daha otorite sağlamadı programda diğerlerinin ağırlığı var. Eee bizde böyle kötüyken ve adamların takımları bu durumdayken bizi konuşmaları doğal. Söyledikleri öyle yada böyle doğrudur. Sansasyon,reyting peşinde olduklarından ve yönetimle komple kavgalı olduklarından abartabilirler suyunu çıkarabilirler ama gönüllerindeki renk değişmiyor. Telegol'e kin kusmayı bırakalımda adamlarda yönetim üstünde baskı kurup defetmek için ellerinden geleni yapsınlar. Zamanında A.Polat gelsin diye az program yapmadılar. Polat 2011de aday olabilirim derken geç olur daha erken gel dediler ama bizim başkanla birkaç olaydan dolayı araları açıldı olan biten bu. Ardaya laf ettiler Rijkaard'a laf ettiler diye demediğimizi bırakmadık ama adamlar haklı, nerde Arda nerde Rijkaard.

Onlar mı Galatasaraylı haha geçiniz.Boş konuşan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt