Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Yok gelcek galiba, kanaltürk sitesinden:

GS İkinci Başkanı Mehmet Helvacı ve Ece Erken konuk olacağı Son Kale'de bombalar peş peşe patlayacak.

Mehmet Helvacı’ya “Galatasaray’daki Brütüs” diyen Ahmet Çakar ile “Ortada sezar yok ki Brütüs olayım” diyen Mehmet Helvacı’nın kapışması saat 22.30’dan itibaren Son Kale’de.

Beşiktaş’a gönül veren ünlü sanatçı Ece Erken de pazartesi günü oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş maçını Son Kale’de yorumlayacak.

Reha Muhtar’ın yönetiminde Ahmet Çakar, Mehmet Helvacı ve Ece Erken’in katılacağı Son Kale 28 Şubat Pazartesi saat 22.30’dan itibaren canlı yayınla Kanaltürk ekranlarında

Son anda katılmaktan vazgeçtiğini altyazıda verdiler. :)

allah belahlarini versin memlekete spor yorumcusumu yokta gavurun avratini cikarirlar ekrana

Şu Ece'nin yerine, 7 yaşındaki çocuğu koy daha mantıklı konuşur.

ece erken gibi birinin oldugu civik bir programda mehmet helvaci gibi (veya baska bir üst seviyedeki yönetici) KATILMAZ..

Reha Muhtar reis Adnan Sezginin durumunu aciliyackmis

reha muhtar da masallah herseyi biliyor herseyi acikliyor :D simdi de emre'nin form dususunu acikliyacakmis

aha benim spor programi basladi tv8,de bizim stadyum basladi, ben kacar

Ece Erkenin gelmesi harbiden saka galiba , Gargamel veya bizim Gökmen olsaydi keske.

Ece Erken ne alaka lan? İyice uçtu bunlarda kafa.. Bİr dahaki program Ciguli'yi çıkartırlar..

Gökmene güldüğüm kadar kimseye gülmüyorum ya:D böyle bi konuşma tarzı olamaz :)

Bu kiza ne diye bisey anlatmaya calisiyor bunlar ?? Zaten program cikisi %90'i unutacak.

Ece Erken niye küçük kız çocuğu gibi yaklaşılıyo onu anlamadım :D

R.M. : Sana şeker alıyım mı kızım bak Guti abin el salla şimdi hadi oh süper.

Muhabbet bu.

yeter ama hala bu şebeleklerimi izlionuz

Eceyi td yapalim daha kötü olmayiz, hagiylede ilgisi yok durumun 25 kisilik kadromuz varsa 10 tanesi direkt odun, 5 tanesi tomruk, 1 tanesi de balta, geri kalanlardan 2-3 tanesi iyi gerisi vasat futbolcu. Sezgin istifa etmesin kaleye geçsin, en azindan yer kaplar, zapatadan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt