Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Ahmet Çakar'ı her zaman objektif bulmuşumdur.
Ahmet Çakar'ı her zaman objektif bulmuşumdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse onun Galatasaraylılığına yardımına bişey demiyor.Diyen bir kişi bulamzsında ama yönetici olacak adam değil eleştirenler istemeyenler bu yuzden istemiyorlar.
Lucescu zamanında bu adam futbol şubesindeydi..Futbolcuları her hafta 1 yabancı futbolcunun evinde topluyor aile ortamı kuruyordu..Böyle adamlar herzaman Türkiye de başarı sağlar çünkü futbolcuyla abi kardeş gibiydi..
Tv8 Sizin Vereceğiniz Kadronun
[/URL]![]()
Abdurrahim Albayrağa sallayanlar abdurrahim albayrakın hersene Galatasaraya ne kadar sponsorluk ve para kazandırdığını bilmiyorlar doğaldır..oturduğun yerden sallamak ne kadar kolay ya![]()
Sizin gibi "oturduğun yerden sıkmak" yaptığımız. Galatasaray'ın kendisinin "resmi olmayan" yardımlarına ihtiyacı yoktur, kendisi gibi ezik-hocamıza laf atacak tiplerede ihtiyacı yoktur. Gidiniz size iş-aş versin.
Niye? Hagi´ye salladigi icin mi? Baya koruyorsun Hagi´yi hala. Dikkatimi cekti. Hagi konusunda Albayrak´a aynen katiliyorum. Böyle TD mi olur ya?
Yok ben Basbakan olayindan sonra istemiyorum dersen, evet bende o yüzden istemiyorum derim.