Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ahmet Çakar'ı her zaman objektif bulmuşumdur.

Kimse onun Galatasaraylılığına yardımına bişey demiyor.Diyen bir kişi bulamzsında ama yönetici olacak adam değil eleştirenler istemeyenler bu yuzden istemiyorlar.

Lucescu zamanında bu adam futbol şubesindeydi..Futbolcuları her hafta 1 yabancı futbolcunun evinde topluyor aile ortamı kuruyordu..Böyle adamlar herzaman Türkiye de başarı sağlar çünkü futbolcuyla abi kardeş gibiydi..

ahmet cakar neler dıyor acaba su an ızleyemıyorum

Galatasaray´in yok olmayacagini herkes biliyor. Taraftar ne diyor? Adnan Polat gitmeli kardesim. Bugün bu günleri yasiyorsak, Adnan Polat´in göz göre göre, dalga gecercesine yaptigi ihanete varan hatalaridir. Biz bunu söylüyoruz. Adnan Polat bu takimi düzeltemez. Futboldan anlayan adam takimi bu hale sokar mi ya? Birakin bu isleri. Bizim kurtuldugumuz gün, Adnan Polat´in gittigi gündür. Bu kadar basit. Adnan Polat gittigi vakit, cok kisa süre icerisinde bu takim düzlüge cikacaktir. Bunu herkes görecek. Adnan Polat´la birlikte bu ruh hali, Galatasaray´i hep basarisiz kilacaktir.

Ahmet Çakar iyi adamı oynuyor, birazdan başlar laflara, ya da haftaya :) telegol çetesi işte

Hadee Gökmen Özdenak 15 yaşına kadarfenrliymiş :/

15 yaşına kadar İT"aat ettiğin yerdeymişsin ne olduda Galatasaray'a geçtin bre karaktersiz

Gökmen dogustan fb'liymis.

Tv8 Sizin Vereceğiniz Kadronun:mad:

adszmyu.jpg
[/URL]

Lucescu zamanında bu adam futbol şubesindeydi..Futbolcuları her hafta 1 yabancı futbolcunun evinde topluyor aile ortamı kuruyordu..Böyle adamlar herzaman Türkiye de başarı sağlar çünkü futbolcuyla abi kardeş gibiydi..

Saygı duyuyorum hocam evet o dönem gerçekten iyi idare etti ama bende dahil yöneticilik yeteneği olan biri olmadığını düşünüyorum.He 10 numara abi çok iyi bir yardımsever :)

Gökmen Fenerli çikti heeeeeeee? Tipinden belli anasini satiyim!!!!!!

Serhat konuyu değiştirelim Gökmen abi kimsenin hangi takımı tuttuğunuz umrunda değil

Ama artık Galatasaraylı olmadığnıza inandırdınız :D

Abdurrahim Albayrağa sallayanlar abdurrahim albayrakın hersene Galatasaraya ne kadar sponsorluk ve para kazandırdığını bilmiyorlar doğaldır..oturduğun yerden sallamak ne kadar kolay ya:D

Sizin gibi "oturduğun yerden sıkmak" yaptığımız. Galatasaray'ın kendisinin "resmi olmayan" yardımlarına ihtiyacı yoktur, kendisi gibi ezik-hocamıza laf atacak tiplerede ihtiyacı yoktur. Gidiniz size iş-aş versin.

Serhat ,Gökmen'e olayları tercüme ediyo:)Gökmen'e herkes mal muamelesi yapıyo :)

61-62 62-63 sezonlarında şampiyon olmuşuz. O zaman değiştirmiş bu :)

Sizin gibi "oturduğun yerden sıkmak" yaptığımız. Galatasaray'ın kendisinin "resmi olmayan" yardımlarına ihtiyacı yoktur, kendisi gibi ezik-hocamıza laf atacak tiplerede ihtiyacı yoktur. Gidiniz size iş-aş versin.

Neyseki Galatasarayın sana ihtiyacı var:D abdurrahim albayraka sallaman için en az onun kadar galatasaraylı olman lazım oturduğun yerden olmuyor bu işler sen sadece sıradan bir taraftarsın..

Niye? Hagi´ye salladigi icin mi? Baya koruyorsun Hagi´yi hala. Dikkatimi cekti. Hagi konusunda Albayrak´a aynen katiliyorum. Böyle TD mi olur ya?

Yok ben Basbakan olayindan sonra istemiyorum dersen, evet bende o yüzden istemiyorum derim.

Hesap mı vereceğim sana ? Sorgular gibi cümle kuruyorsun ?

Albayrak'ı yeni gören tanıyan biri değilim. Ezelden beridir de istemem. Bu kulüpte yöneticilik yapacak kalibrede değil. Hagi'yi eleştirecek en son insandır, ondan 1 öncede sen geliyorsun gözümde. Hagi'yi herzaman korurum, sonunda kadarda koruyacağım. Küme düşsekte. 6 yedirenlerde oldu bu takımın başında, oyuncuları ortaya atıp kaçanlarda. Gurur duyun Hagi'ye laf sokanlara ama edepsizce ve onursuzca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt