Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

O ercanı oraya çıkaranların ta edit

Birader hala parti diyorsun ya. Sanane adam istediği partiden girer istediğini yapar. Bu senin efsane futbolcun olduğunu değiştirmez ve sana ona hakaret etme hakkını vermez.

ya parti hikaye senin tuttuğun takıma biri aşşalasa ayaklar altına alsa herkesin önünde küçük duruma düşürse o adamla aynı havayı solmak istermisin ? ve bu adamda o takımın simge ismiyse GALATASARAY'lılık duruşu vardır.Hakan Şükür'e GALATASARAY'LILIK duruşu bol gelmiştir nokta.

Bosverin partiyi martiyi. Bende sevmem Tayyip´i :D

ooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... talıklarda fazla dolaşmasın bu ercan

ulan ........ çocuklarına bak seksen kere verdiler klibi

3. kez veriyolar. küfür dolu mail attım sinirmden!

Bence senin dertin parti:D bu olay olmadan öncede bu partiyi sevmiyordun.buda bahanesi oldu doğrumu:D

İsterse bu lafları CHP,Mhp ve diğer partiler söyleseydi onlarada düşman olurdum.Benim takımıma kimse milyonların içinde hakaret edemez edende GALATASARAY taraftarı tarafından dışlanmalıdır.Ercan Saatciye nasıl sinir oluyosak bu lafları eden insanlarada sinir olmalı hatta nefret etmeliyiz.GALATASARAY'LILIK duruşu budur.

İsterse bu lafları CHP,Mhp ve diğer partiler söyleseydi onlarada düşman olurdum.Benim takımıma kimse milyonların içinde hakaret edemez edende GALATASARAY taraftarı tarafından dışlanmalıdır.Ercan Saatciye nasıl sinir oluyosak bu lafları eden insanlarada sinir olmalı hatta nefret etmeliyiz.GALATASARAY'LILIK duruşu budur.

Galatasaray'lılık duruşu Hakan Şüküre hakaret etmekse yerim öyle galatasaray'lılığı :)

Bunun tayip erdoğanla ne alakası var onu anlamadım..çıkıp o mu konuştu..tek bir kişinin sözlerini tüm ak partiye genellemen tuhafıma gitti..Avrupanın en güzel 10 stadından birine sahip olduk..sadece 1 fenerbahçe maçından 4.5 trilyon kasamıza koyduk..Adam gibi takım kurulsa 5 trilyonu en az 20 ile çarp çıkan sonuç kasanda olacak..şükret allaha böyle stadımız olduğu için..

Mert Türengül'ü neden dikkate alıyorsunuz ki? He deyin geçin.

Bu arada Rodop ne dedide bu kadar takdir topladı merak ettim?

Şu stat muhabbetini burada konuşmayın! O stat için ne fedakarlıklar yapıldı. Kimse babasının hayrına bir şey yapmadı. Hiçbir kurum, parti Galatasaray'dan büyük değildir.

Ama kabul etmelisiniz. Hakan Sükür o bicim yag cekti Basbakana :D Tabiki Sayin Basbakanim, aynen Sayin Basbakanim, siz müthis isler yaptiniz Sayin Basbakanim, Alex örnek alinmali Sayin Basbakanim, Fenerbahce´ye transfer oluyordunuz Sayin Basbakanim, cok haklisiniz Sayin Basbakanim :D

Türkiye de Herkes stadımızı kıskanıyor..Bu stada adam gibi bir takım yapsan dünyanın parasını kazanırsın..Bir sürü sponsor geliri kazandı klup..Klub gerçekten ilerisi için çağ atladı..O yüzde de biraz muhalefet ayağa kalktı..İlerisi çok sağlam Galatasarayın..Adnan polat gidince tabi..

Ama kabul etmelisiniz. Hakan Sükür o bicim yag cekti Basbakana :D Tabiki Sayin Basbakanim, aynen Sayin Basbakanim, siz müthis isler yaptiniz Sayin Basbakanim, Alex örnek alinmali Sayin Basbakanim, Fenerbahce´ye transfer oluyordunuz Sayin Basbakanim, cok haklisiniz Sayin Basbakanim :D

Yag ile ne alakası var sokak diliylemi konuşacak,,tabiki başbakanım diyecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt