Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

tv8 de izlenmiyo. alexi neden 2003 den sonra milli takıma almadılar diyor. adamın ronaldinho diye birinden haberi yok malesef.

Ne içtin sen diyesim geldi bir anda. Bak kardeşim, stat konusunda Galatasaray'ın kasasından ne para çıktı ne de Galatasaray kasasına 700 milyon dolar girecekti. Ne dediğini anlamıyorum gerçekten, biraz daha açık ol. Galatasaray Ali Sami Yen arazisinde kalsa ortada 1 milyar dolar gibi paralar dolaşmayacaktı. Öyle bir hava yaratıyorsun ki sanki Galatasaray o araziyi kullanabilecekti de devlet Galatasaray'ı kazıkladı sanacak millet. Devlet kar yapmayacağı bir işe niye girsin? Bu anlaşmadan her iki taraf da karlı çıktı, bu kadar basit.

GALATASARAY'ın 12 yıl daha o araziyi kullanma hakkı vardı.Ve devlet üç kuruşluk arazi yıllar sonra o stad sebebiyle milyar dolarlara çıktı GALATASARAY markası değer kattı hala biz Ali Sami Yen stadında dursaydık 12 sene daha 700 milyon dolar para kazanamıyacaktı toki ve spor müdürlüğü o arazinin o fiyata satılmasında GALATASARAY markasının büyüklüğü vardır.1 milyar 100 milyon dolara satılan arazi'nin üstünde ali sami yen GALATASARAY'ın stadı değilde ev falan olsaydı 10'da 1'i etmezdi ve Devlet'de yeni stadı bize yapmaya mecbur çünkü bu klüp Türkiyeyi Avrupada temsil eden milli takım 3.lüğünde Galatasaray takımının oyuncularının fazlalığı Uefa Süper kupa kattığı prestij Devletin klübe minnet borcudur stad.Toki üstünde sami yen stadı olmasa o kadar popüler olmasa 100 milyon dolar etmeyecek araziyi,1 milyar 100milyon dolara ihale edip satabiliyor anladınmı ?

beyler cine 5 te galatasaray in yeni hocasi bulent under yaziyordu alt yazi da.

o yollar felan bedavaya yapılıyor dimi..hepsi cebe gidiyor...:) ya neyse hata bende boşa anlatıyom ..

bugün elektrik faturasının %25'i vergi 1 kere elektrik faturana bak istersen petrol 4lira 16 kruş sigara en düşük 4.300 eskiden bu fiyatlar neydi şimdi ne oldu bu paraların bütceye endeksi kaç bi hesapla öyle yol yapıldı bedava falan diye burda hava atma biraz gerçekci olun avrupada dolaylı vergi alınan ülkeler sıralamasında 1.sıradayız hatırlatırım tabi senin umrundamıdır bunlar bilemem 13 milyon işsiz var bunlar senin ne kadar umrundadır bişey konuşurken güzel düşün öyle cevapla araştır herşeyi siyaseti bırak ben burda yapılan hakaretleri konuşuyorum illa beni tahrik ediyosunuz sonrada cevap veremiyosunuz başka konulara zıplıyosunuz

Bülent Ünder Gstv de yorumculuk yapmıyor mu yahu? Amma sallamışlar.Ama Bülent Ünder Fatih Terim'in eski yardımcısı yanlış hatırlamıyorsam.Adnan Polat taksit taksit toplayacak herhalde adamları.Sırada ki kim acaba? Müfit Erkasap olabilir mi? En sonada Fatih Terim'i alacaklar herhalde..

Hadİ beyler ben kaÇar sİze erdoĞan bayraktar,hakan ŞÜkÜr ve can yoldaŞlariyla baŞarilar.

Bülent Ünder Gstv de yorumculuk yapmıyor mu yahu? Amma sallamışlar.Ama Bülent Ünder Fatih Terim'in eski yardımcısı yanlış hatırlamıyorsam.Adnan Polat taksit taksit toplayacak herhalde adamları.Sırada ki kim acaba? Müfit Erkasap olabilir mi? En sonada Fatih Terim'i alacaklar herhalde..

Eser hoca da gelsin madem, Nezihi hoca da is yok :).

Adnan Polat bundan sonra Mourinho´yu bile getirse inanilmazn tepki verilmeli.. Adnan Polat mutlaka gitmeli. Nefret ediyorum adamdan. Yüzünü gördügüm zaman tansiyonum firliyor bu yasta. Karsimda olsa yapacaklarimi tahmin bile edemezsiniz.

GALATASARAY'ın 12 yıl daha o araziyi kullanma hakkı vardı.Ve devlet üç kuruşluk arazi yıllar sonra o stad sebebiyle milyar dolarlara çıktı GALATASARAY markası değer kattı hala biz Ali Sami Yen stadında dursaydık 12 sene daha 700 milyon dolar para kazanamıyacaktı toki ve spor müdürlüğü o arazinin o fiyata satılmasında GALATASARAY markasının büyüklüğü vardır.1 milyar 100 milyon dolara satılan arazi'nin üstünde ali sami yen GALATASARAY'ın stadı değilde ev falan olsaydı 10'da 1'i etmezdi ve Devlet'de yeni stadı bize yapmaya mecbur çünkü bu klüp Türkiyeyi Avrupada temsil eden milli takım 3.lüğünde Galatasaray takımının oyuncularının fazlalığı Uefa Süper kupa kattığı prestij Devletin klübe minnet borcudur stad.Toki üstünde sami yen stadı olmasa o kadar popüler olmasa 100 milyon dolar etmeyecek araziyi,1 milyar 100milyon dolara ihale edip satabiliyor anladınmı ?

Mecidiyeköy'ün İstanbul'un merkezi olduğunu biliyorsun değil mi? Oradaki o büyüklükteki bir arsaya günümüz koşullarında her ne olursa olsun -ister stat ister ev- o kadar para verilir. Mecidiyeköy'ün o derece gelişmesinde dolaylı yoldan stadın etkisi de vardır tabi, bu yadsınamaz.

12 sene daha devlet 700 milyon dolar kazanamayacaktı demişsin. E bize stat yaptı ki o parayı kazanabilsin işte. Burada sorun nerde? İki taraf da karlı mı değil mi bu durumda?

Devlet bize stat yapmaya mecbur falan değil. Duygusal yaklaşıyorsun.

Senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmekmiş ben bunu anladım. Gereksiz yere Eren Talu'yu falan devreye sokuyorsun. Biraz da düzgün cümleler kurup yazsan anlamaya çalışacağım belki.

Bu arada herkeste bi ESENLER aşkı almış başını yürümüş.Hayırdır yahu?

Bülent Tulun Ünder gelirse yönetimin son 5 yıl içinde yaptığı en iyi şey olur diyorsa..Tersi olur.Sezon sonuna kadar mı?olacak onu bilmiyorum..Onlarda kesin demediler..

26094898.jpg

Hagi'nin menejeri becali istanbula gelmiş..Yollar ayrılıyormuş..Tv8 ve cine5'de söylediler..

56107880.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt