Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bitti:(:bgking1:

Bitti. :(

Fener'i yenen İBB'yi değil , Fenerbahçe'yi konuşuyorlar. Kasımpaşa'yı yenen Galatasaray'ı değil Kasımpaşa'nın futbol -defans anlayışını konuşuyorlar.

Ceketin yansın Gökmen.

Onun adı Sadri'ydi ya. :D

Onun adı Sadri'ydi ya. :D

sadri+y%FDld%FDz

Evet dogru. Ben Sabri saniyordum. :asd:

Kel sinan yorumcu felan degil .. Amigo o amigo.. bu kadar sacma yorumlar duymadim .. neymis besiktas en buyuk sampiyon adaymis.. cocukmu kandiriyorsun len kel!!!!

güzel programda eksileri cok.. Ziya Şengül mü ne adam fener yenilince aglamaklı oluyor gs yenilince ucuyor sevinçten sinan engin desen beşiktaşı barcelona sanıyor

Gökmen adlı kişi de gsli gibi ama en cok eleştirende o :D

Sinan enginin o koca kel kafasının içinde kocaman bir 7 dünya olduğunu düşünüyorum her programda o 7 dünyadan birini yiyip öyle programa çıkıyo heralde.

beşiktaş şampiyon olcak dediğinde neremle güleceğimi şaşırdım programa telefojla bağlanacaktım neremle gülsem diye anket istiyecektim vallahi hay allah iyiliğini vermesin keltoş sinan :D

beşiktaş şampiyon olcak dediğinde neremle güleceğimi şaşırdım programa telefojla bağlanacaktım neremle gülsem diye anket istiyecektim vallahi hay allah iyiliğini vermesin keltoş sinan :D

Bence biraz abartiyorsun ,besiktas öyle hice atilacak bir takim degil sampiyonluk

yolunda en büyük adaylardan bir tanesidir hala hata bence fenerbahceden bile avantajlilar, ki gecen sezon bunun örnegini gördük.

Galatasaray ve Besiktas sezon sonuna kadar kiran kirana bi yarisda olacaklar diye düsünüyorum bursa da var tabiki.

Sinan Engin Beşiktaşlı görünümlü gizli bir Fenerbahçelidir. Ben söyleyeyim de isteyen inanmasın.

Bence biraz abartiyorsun ,besiktas öyle hice atilacak bir takim degil sampiyonluk

yolunda en büyük adaylardan bir tanesidir hala hata bence fenerbahceden bile avantajlilar, ki gecen sezon bunun örnegini gördük.

Galatasaray ve Besiktas sezon sonuna kadar kiran kirana bi yarisda olacaklar diye düsünüyorum bursa da var tabiki.

Forumda bunun farkına varabilen, çok az insan var ne yazıkki. Herkes, şimdiden bir şampiyonluk havasına girdi ne yazıkki.

Olayları konuşuyorlar şu anda :)

Diyarbakirspor baskani:

calimero.1239543996.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt