- 28 Ekim 2009
- 7.298
- 3
- 1.173
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
bitti
:bgking1:
bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun adı Sadri'ydi ya.![]()

Kel sinan yorumcu felan degil .. Amigo o amigo.. bu kadar sacma yorumlar duymadim .. neymis besiktas en buyuk sampiyon adaymis.. cocukmu kandiriyorsun len kel!!!!
beşiktaş şampiyon olcak dediğinde neremle güleceğimi şaşırdım programa telefojla bağlanacaktım neremle gülsem diye anket istiyecektim vallahi hay allah iyiliğini vermesin keltoş sinan![]()
Sinan Engin Beşiktaşlı görünümlü gizli bir Fenerbahçelidir. Ben söyleyeyim de isteyen inanmasın.
Sinan Engin Beşiktaşlı görünümlü gizli bir Fenerbahçelidir. Ben söyleyeyim de isteyen inanmasın.
Bence biraz abartiyorsun ,besiktas öyle hice atilacak bir takim degil sampiyonluk
yolunda en büyük adaylardan bir tanesidir hala hata bence fenerbahceden bile avantajlilar, ki gecen sezon bunun örnegini gördük.
Galatasaray ve Besiktas sezon sonuna kadar kiran kirana bi yarisda olacaklar diye düsünüyorum bursa da var tabiki.
Forumda bunun farkına varabilen, çok az insan var ne yazıkki. Herkes, şimdiden bir şampiyonluk havasına girdi ne yazıkki.