- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Ua baskani dün cok üzülmüs Polat'a yapilanlara.
Ua baskani dün cok üzülmüs Polat'a yapilanlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...
nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...
Ya şu senın yazını okudukça yazasım geliyo. Senin dediğin şu fatih altaylı ya sessiz mi kalsaydı falan ne demek bu ya. Kalmayacak tabi. Sessiz kalmadıysa ne yapalım. Kalmayacak yahu. Sen Erdoğan Bayraktar!a neden sessiz kaldığını söyle. Ya da Egemen Bağış ın koruması Twitter'dan taraftara küfür ederken neden sessiz kaldığını söyle. Arena protestosunda iyi yaptınız mı deseydi diyosun. Bunu bekleyen mi var. Heralde oyle demeyecek. Başbakan'a katkılarından dolayı teşekkür edecek ve Erdoğan Bayraktar denen şahsiyetede lafını söyleyecekti. Ne yaptı. İşte Bayraktar beni aradı, özür diledi, neden böyle konuştuğunu bilmediğini söyledi falan filan. Safsata. Orada Bayraktar Başbakana yaranmaya çalıştı işte. Bu kadar basit. Sonra neden Polat terketti gitti stadı. Başbakan gitti diye işi mi bitti. Bırak abi bu işleri konuştukça sinirim bozuluyo.
Hiç abartmadan söylüyorum. Aynen dediğin gibi tarihimizin en rezil dönemini yaşadık. Küme düşseydik ama bu kadar ayaklar altına alınmasaydık.
Sonra neden iki de bir Aziz benim kankam diyo. Sen hiç duydun mu Aziz'in ağzından Polat benim kankam dediğini. Bizimki ikide bir Aziz benim kankam. Küçük düşüyo işte böyle diye diye. Eziliyo ve bizleride eziyo. Ağzından düşürmedi Fenrbahçe'yi. Yazık yahu.
Bana tek bir yerde aziz benim kankam dediğini göster daha tek kelime etmeyecem adma kendisi demedimi ben aziz yılıdırmla vergi borçlarımızı düzeltmede birlik olmak için yakın duruyorduk diye ? 70 milyon dolarlık vergi borçu 2 milyon dolara indi... tabi taraftar bunları umursarmı arkadaş ! aziz yıldırıma küfretsin kulüp batsın ! benim bu kongreden sonra ki fikirlerime gelince adnan polat kesinlikle mahkemeye gitmemelidir bu konuda haklı dahi olsa ! Galatasaray belli bi oluşum takımıdır Taraftar ancak dekordur ..! bundan sonra herkes haddini bilmelidir kongre üyeleri istediği zamanı yönetimi indirebilir... !
:b5:Ardanın yaptıkları ile ilgili çakar bakalım ne diyecek..
o bugün yok galiba. yarın var. dobERMANla sallıcaklar gene ardaya. başka işlerimi var ?
Bunlara sağlam bir beste yapmak lazım. Gökmen de dahil.
Bunlara sağlam bir beste yapmak lazım. Gökmen de dahil.
Hepiniz .... en güzel beste olur, böyle adamlar için oturup bir de birşeyler mi düşüneceğiz?![]()
Yaptiklari rating yanlarina kar kalmamali. Bence kanali faks ve telefon yagmuruna tutmak daha etkili olur. Stadda kufur etmek onlar icin reklam demek. Hoslarina bile gidiyordur ratingler yine tavan yapacak diye.
Ingiliz tarzi protesto, Telegol'e reklam veren firmalarin urunlerini protesto etmek ve almamak seklinde olurdu.