Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ua baskani dün cok üzülmüs Polat'a yapilanlara.

Fb'liler hep saate bakinca akillarina ilk Denizli faciasi geliyor. :D

nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...

şu adam mali açıdan neyi düzeltmiş bir söyleyin.

nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...

o kadar vizyonsuz ki, kongrede ibra edilemeyeceğini bile önceden göremedi. yani kendine hayrı yok, Galatasaraya nasıl olsun..

Ya şu senın yazını okudukça yazasım geliyo. Senin dediğin şu fatih altaylı ya sessiz mi kalsaydı falan ne demek bu ya. Kalmayacak tabi. Sessiz kalmadıysa ne yapalım. Kalmayacak yahu. Sen Erdoğan Bayraktar!a neden sessiz kaldığını söyle. Ya da Egemen Bağış ın koruması Twitter'dan taraftara küfür ederken neden sessiz kaldığını söyle. Arena protestosunda iyi yaptınız mı deseydi diyosun. Bunu bekleyen mi var. Heralde oyle demeyecek. Başbakan'a katkılarından dolayı teşekkür edecek ve Erdoğan Bayraktar denen şahsiyetede lafını söyleyecekti. Ne yaptı. İşte Bayraktar beni aradı, özür diledi, neden böyle konuştuğunu bilmediğini söyledi falan filan. Safsata. Orada Bayraktar Başbakana yaranmaya çalıştı işte. Bu kadar basit. Sonra neden Polat terketti gitti stadı. Başbakan gitti diye işi mi bitti. Bırak abi bu işleri konuştukça sinirim bozuluyo.

Hiç abartmadan söylüyorum. Aynen dediğin gibi tarihimizin en rezil dönemini yaşadık. Küme düşseydik ama bu kadar ayaklar altına alınmasaydık.

Sonra neden iki de bir Aziz benim kankam diyo. Sen hiç duydun mu Aziz'in ağzından Polat benim kankam dediğini. Bizimki ikide bir Aziz benim kankam. Küçük düşüyo işte böyle diye diye. Eziliyo ve bizleride eziyo. Ağzından düşürmedi Fenrbahçe'yi. Yazık yahu.

Bana tek bir yerde aziz benim kankam dediğini göster daha tek kelime etmeyecem adma kendisi demedimi ben aziz yılıdırmla vergi borçlarımızı düzeltmede birlik olmak için yakın duruyorduk diye ? 70 milyon dolarlık vergi borçu 2 milyon dolara indi... tabi taraftar bunları umursarmı arkadaş ! aziz yıldırıma küfretsin kulüp batsın ! benim bu kongreden sonra ki fikirlerime gelince adnan polat kesinlikle mahkemeye gitmemelidir bu konuda haklı dahi olsa ! Galatasaray belli bi oluşum takımıdır Taraftar ancak dekordur ..! bundan sonra herkes haddini bilmelidir kongre üyeleri istediği zamanı yönetimi indirebilir... !

Bunu da yazın.

........................ Arda Turan

:GOOL: :b5:

Bu yazdıklarımı iyi oku

Bana tek bir yerde aziz benim kankam dediğini göster daha tek kelime etmeyecem adma kendisi demedimi ben aziz yılıdırmla vergi borçlarımızı düzeltmede birlik olmak için yakın duruyorduk diye ? 70 milyon dolarlık vergi borçu 2 milyon dolara indi... tabi taraftar bunları umursarmı arkadaş ! aziz yıldırıma küfretsin kulüp batsın ! benim bu kongreden sonra ki fikirlerime gelince adnan polat kesinlikle mahkemeye gitmemelidir bu konuda haklı dahi olsa ! Galatasaray belli bi oluşum takımıdır Taraftar ancak dekordur ..! bundan sonra herkes haddini bilmelidir kongre üyeleri istediği zamanı yönetimi indirebilir... !

Polat, “Aziz Başkan ne dese ses çıkarmıyormuşum. Kimse olayın gerçek yüzünü bilmiyor. Aziz Yıldırım’ı çok sevdiğim için beraber değiliz. Vergi borçlarımızı indirmek ve taksitlendirmek için sıkı bir çalışma yaptık. Neticede 70 milyon liralık vergi borcumuzu 2 milyon 800 bin liraya indirdik ve bunu da 36 taksitle ödeyeceğiz. Bu nedenle Aziz Başkan’la beraberim. Onunla kankalığımız, kulübe 68 milyon lira kazandırdı” dedi.

Demiş mi dememis mi önce ona cevap ver. Koca camianın 70 milyon olan borcu 2,8'e iniyor ve bu aziz yıldırımın sayesinde mi oluyor. Buna sokaktaki çocuklar güler. Beşiktaş'ın da vergi borcu düşürüldü ben hiç onların başkanından kankayız lafını duymadım.

Galatarasay Spor ve Futbol İşletmeciliği'nden 2005-2009 hesap dönemleri için 29.3 milyon TL vergi aslı ve 43.95 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplam 73 milyon 250 bin TL talep ediliyordu. Fakat uzlaşma başvurusunda bulunan Galatasary, gerçekleşen uzlaşma sonucunda ödenecek vergi tutarını 2.93 Milyon TL'ye düşürmeyi başardı. Şirketin vergi ziyaı cezası ise kaldırıldı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları'nın ise yine aynı döneme ilişkin 38.5 milyon TL vergi aslı ve 57,75 milyon TL vergi ziyaı cezası yine uzlaşma ile toplam 3 milyon 907 bin 773 TL'ye indirilirken vergi ziyaı cezası da iptal edildi.

Böylece iki dev kulübün uzlaşma ile kurtulduğu vergi ve vergi cezası miktarı 162 milyon 670 bin TL'yi buldu.

Al bu da sana haber yazısı.

Peki sen bana cevap ver bakalım şimdi

Mevcut yönetimimizin; son dönemde gelecek yıllarda onarılması güç bir biçimde erozyona uğrattığı bir diğer olgu da ‘Galatasaraylılık Değerleri’ oldu. Başkanın, basın yoluyla yöneticileri istifaya davet ettiği, üye ve taraftarların Galatasaraylılığını sorguladığı, emniyet birimlerine görüntülerini vermekle tehdit ettiği dönemde; bazı yöneticiler de ne koltuktan vazgeçtiler ne de gizli gündemli toplantılar yapmaktan.

Yönetim içerisindeki ticari örgütlenmeden bahseden de bu yönetimin üyeleri, yapıldığı iddia edilen yolsuzlukları kapalı kapılar ardında dillendiren de…

Sadece geçtiğimiz yılın değil son yılların kulübümüz açısından en önemli olaylarından biri de tüzüğümüzün yenilenmesiydi. Ancak ne yazık ki camiamıza yakışır biçimde bu süreci yaşayamadık. Maalesef yönetim ve sayın başkanımız tüzüğümüzü modernleştirme şansını iyi değerlendirememiş, dahası Galatasaray değerlerinin yozlaşmasına neden olan süreci yönetememiş, camiaya liderlik edememiştir.

Galatasaray Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada üyelik sözü veren de sayın başkanımızın kendisi iken, üniversitenin tüzük taslağından çıkarılması için “liseci”lerle gizli pazarlıklar yürüten yine kendisi olmuştur.

“Ben de tutucu yapıdan dolayı kulübümüze zor üye oldum diyen, bir Galatasaraylı olarak kulübün daha sıkı denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum” diyen sayın başkanımızın; üyelik şartlarını ve denetim maddelerini belirli gruplarla pazarlık masasında ele alması, kongre öncesi gece yarısı bazı maddeleri kişisel inisiyatifi ile değiştirmesi samimiyetini sorgulatır hale getirmiştir.

Yaşadığımız tüzük tadil süreci ortaya çıkarmıştır ki; yönetim, biz üyeleri değerli fikirleri olan, tüzüğe katkı sağlayacak, önergeler ile doğruyu gösterecek kişiler olarak değil yasal mevzuatın emrettiği nisabın tutturulması için gerekli birer sayı olarak görmektedir.

Ne yazık ki sayın başkanımızın söylemlerindeki tutarsızlıklar bunlarla da sınırlı değildir. Önceki yıllarda Mecidiyeköy’deki Garaj Restoran’da yapılan ultrAslan’ın doğumgünü toplantısında “Fenerbahçe maçında her şey serbest” diyerek taraftara yol açan da Sayın Polat olmuş, bahsi geçen maç sonrası kendi taraftarına çapulcu demekten de geri durmamıştır.

Benzer bir tutarsızlık da Aslantepe’nin açılışı sonrasında tüm camiamızı üzmüş, özgüvenimizi sarsmıştır.

Oysa ki biz taraftarlar ve üyeler olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanından tutarlı, camiayı birleştirici söylemler ve dik duruş beklerken; ‘siz ne önerirsiniz’ diyerek hem suçlu hem güçlü olanların yanında elpençe divan durmasını ve yine benzer şekilde ertesi gün basın toplantısında yaptığı yanlış açıklamalar sonrasında ‘yorgundum’ bahanesine sığınmasını üzüntü ve şaşkınlıkla izledik.

Sayın başkanım hatırlatmak isterim ki; “organize protesto grubu” olarak kamuoyu önünde suçladığınız ve “Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Bunlar Galatasaray camiasının içinden değildir. 200 kameranın görüntüleri var. Bu şekilde eylem yapmak isteyenlerin incelenmesini yapacağız ve protesto edenleri tespit edeceğiz.” diyerek tehdit ettiğiniz Aslantepe açılış maçına gelenlerin; 17.000’i Galatasaray Spor Kulübü üyeleri ve yakınları, 18.000’i kombine kart sahibi taraftarınız, 3.000’i ise kulüp çalışanlarınız ve eski sporcularınızdı. Haddim olmayarak hatırlatmak isterim ki siz ne kulüp üyelerinizin ne de taraftarlarınızın Galatasaraylılığını sorgulama hakkına sahip değilsiniz! Ancak böyle bir şüpheniz varsa; başkan kontenjanından üye yapılacak kişileri seçerken ulufe dağıtır gibi davranmayarak, başka kulüp taraftarlarına basın önünde üyelik teklif etmeyerek örnek davranış sergileyebilirsiniz.

Son dönemde iyice anladık ki tutarlı olmayan söylemler sadece başkanımız nezdinde değil, yönetimimizin genelinde yaygın hale gelmiştir. Aynı şekilde ikinci başkanımızın da kapalı kapılar ardında değil, kürsüde açıklama yapmasını bekliyor, kapalı toplantılarda dillendirdiği iddiaları doğruysa senelerdir işgal ettiği mevkinin gereğini yerine getirmesini bekliyorum.

Görünen şudur ki; yönetim heyecan ve cesaretini kaybetmiştir. Kalan enerjisini de iç mücadelelerine ayırmış ve birbirine düşmüştür.

BUNLAR OLMADI MI. YALAN MI BUNLAR. Hocam sen koca cukurda bir noktayı görüyosun. Ben sana neler söyledim sen tuttun Aziz yıldırımla kankalığı konusunu cıkarttın. Ve o konuda da haksızsız.

Çok yıprattı bizleri. Hala da mahkemeyle falan yıpratmaya çalışıyor. Ben destek verirdim ama artık kesinlikle söz konusu bile değil. Adnan Polat senin gibi onu sevenleri hiç olmadığı zaman bu kulübü bırakacak. Sen bile zamanla ondan nefret edeceksin.

Yahu bir kere vergi borcunun düşmesi için Fenerbahçe başkanı ile KANKA olan bir başkandan bahsediyoruz. Kendisi beceremiyor yani. Bana biz illa kavga etmelerini istiyoruz gibi ADNAN POLAT AĞZI KONUŞMA. Biz kavga etsin demiyoruz. Sadece mesafeli olsun yeter. Anlamıyomusun sen bunu. Adnan Polat'ın değil kendi düşüncelerini yaz bir daha bu foruma

Bana Egemen Bağış'ın korumaları koca camiaya küfrederken Polat'ın nerede olduğunu söyle. Ben sana bişey diyim bak

Açılıştan sonra Başbakan'a ufak bir teşekkür edip, 'Toki başkanının, hükümetimizdeki bazı bakan ve milletvekillerinin ve yanlarında çalışanların camiamız hakkındaki sözleri nedeniyle, istifa ediyorum. Kimse Galatasaray'a dil uzatamaz' deseydi, şimdi onu göklere çıkartmıştık biz. Adnan Polat tekrar seçime girsin diye yalvarıyorduk. Karizması tavan yapardı. Adnan Polat'ın söylemesini temenni ettiğim cümle sana da hoş geldi dimi?

Gelen başkan artık bazı medya maymunlarına dava açıp gerekli cezaları aldırmalı keza Ahmet Cakar dün kanaltürkte konustu "o hareketi kendine yapti bütün Galatasaraylilar pazar günü izlesin " dedi. Gene arda üzerinden pazar günü reyting toplamaya çalışacaklar :mad::sopa::b5:

Ardanın yaptıkları ile ilgili çakar bakalım ne diyecek..

Bunlara sağlam bir beste yapmak lazım. Gökmen de dahil.

Al işte. küfür edersen öyle. bu şerefsizlerde böyle malzeme yapar arda'yı.

Yaptiklari rating yanlarina kar kalmamali. Bence kanali faks ve telefon yagmuruna tutmak daha etkili olur. Stadda kufur etmek onlar icin reklam demek. Hoslarina bile gidiyordur ratingler yine tavan yapacak diye.

Ingiliz tarzi protesto, Telegol'e reklam veren firmalarin urunlerini protesto etmek ve almamak seklinde olurdu.

Yaptiklari rating yanlarina kar kalmamali. Bence kanali faks ve telefon yagmuruna tutmak daha etkili olur. Stadda kufur etmek onlar icin reklam demek. Hoslarina bile gidiyordur ratingler yine tavan yapacak diye.

Ingiliz tarzi protesto, Telegol'e reklam veren firmalarin urunlerini protesto etmek ve almamak seklinde olurdu.

Çok yerinde bir protesto olur.Ayrıca MANALI GÖNDERMELİ BİR YAZI İLE PROGRAMI YAPTIKLARI YERİN ÖNÜNE BİR YAZI VE ÇELENK DE BIRAKILABİLİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt