Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar karşınızda la ligadan çıkan herhangi bir maç takımların elinde orta sahalar santforlar birbirlerine gol atıyorlar birbirleriyle futbol oynuyorlar şakalaşıyorlar

o çocuk aklından geçiriyor benimde bir orta saham olsa benimde santraforum olsa diyor başkan bize niye almıyorsunuz diyor bizde niye yok diyor

:) :) :) :)

Ahahahahahahahahahahahhahaha.

hic bir kanalturklu basin mesubunu antremanlara tesislere sokmamak

basin odasina sokmamak

programlarina cikmamak

spor mudurlerini arayip firca atmak, bunun gibi bir cok yol var

yonetici dedigin bunun icin orada

Söylediklerinizin büyük bir kısmında haklı olabilirsiniz. Yalnız Ali Dürüst'ün, Ercan Saatçi'yi süt dökmüş kedi gibi bozguna uğratıp, Aziz Yıldırım'a afedersiniz bir gider yapması buna değerdi. :)

heryönden galatasaray fb de üstündür nokta. kupalarin sayisina bakin.sampiyonluk esit.türkiye kupasini saymiyorum :) avrupayi desen hiiic saymayin.eee parami? bizde cok daha fazla.birtek riva yeter, diger mülkleri ve adayi saymiyorum bile :)

hahahahhahahahaha :D

Ercan bırakıp gidecek korkudan. :asd:

Ünal Aysalın Telegole laf soktuğunuda biliyormusunuz.

o zaman cok consistent bir hareket olmus bu programa 2. baskanin cikmasi

hep boyle davransinlar

FR bunlardan cok daha zeki bir adammis bunu bilir bunu soylerim

daha ilk roportajda suratlarina mikrofon firlatti:)

Biraz Dürüst'e neler deniliyordu..İki laf soktu Kral oldu..

Dürüst benim gözümde her zaman büyüktüe..Bütün başarılarımızda payı vardır..Kadro kurulmalarındada onun emeği vardır..

aaa arenayi unuttum:( bizim villamiz var onlarin gecekondusu :)

ben iste böyle lafi geciren yöneticiler görmek istiyorum.aysal gibi dürüst gibi reis kozak gibi :)

Söylediklerinizin büyük bir kısmında haklı olabilirsiniz. Yalnız Ali Dürüst'ün, Ercan Saatçi'yi süt dökmüş kedi gibi bozguna uğratıp, Aziz Yıldırım'a afedersiniz bir gider yapması buna değerdi. :)

haftaya durust orada degilken arkasindan ve dolayisiyla GSin arkasindan konusacaklarina dair her hangi bir supheniz mi var?

Onu bunu birakalim Ünal aysal Şu takimi temİzlesİn ve kalİtelİ 7-8 adam alsin her sene sampİyonluga oynayalim

Helvacı icin Ali Durustu izlemiyorum. Insallah degecek bir seyler soyler.

evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar karşınızda la ligadan çıkan herhangi bir maç takımların elinde orta sahalar santforlar birbirlerine gol atıyorlar birbirleriyle futbol oynuyorlar şakalaşıyorlar

o çocuk aklından geçiriyor benimde bir orta saham olsa benimde santraforum olsa diyor başkan bize niye almıyorsunuz diyor bizde niye yok diyor

:) :) :) :)

:asd: patentini al hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt