Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

haftaya durust orada degilken arkasindan ve dolayisiyla GSin arkasindan konusacaklarina dair her hangi bir supheniz mi var?

Haftayı bırakın, biraz sonra Ali Dürüst gittiğinde konuşacaklardır. Diyeceksiniz ki bu konuşmaları sizi mutlu mu etti? Galiba beni etti. Çünkü bu konuşmaları duymayalı çok oldu. Bir kere Galatasaray adını ağızlarına alırken dikkat edecekler. Yalnız seçim konusunda ben şüphelerim olduğunu yine söylüyorum. Bir güven problemi yaşandığını söyleyebilirim. :)

hani yere göge sigdiramadiginiz aysal (gs'ye küfür edilen kanallara) telegol vs programlara katilmayacakti....

noldu da adamini yollamis ???

Hadi iyi geceler Arkadaşlar Eve Gideyim Dükkanı kapatıp

Mevcut yönetim ve Ünal Aysal yönetiminin arasinda daglar kadar fark var. Helvaci yönetiminin hakkimizi koruyabilecegini düsünenlere gülüyorum. Helvaci kim ya?

Hukuken Aziz Yildirim ´in dediklerine katilmiyorum, 2. Asliye Hukuk kararina göre bu aciklamalarin dayanagi yok zart zurt der. Aziz bi aciklama daha yapar susar. Holmann´a bel baglarsiniz iste :D Belki rüya takim kurar 1922´lerin futbol adami :D

Mevcut yönetim ve Ünal Aysal yönetiminin arasinda daglar kadar fark var. Helvaci yönetiminin hakkimizi koruyabilecegini düsünenlere gülüyorum. Helvaci kim ya?

Hukuken Aziz Yildirim ´in dediklerine katilmiyorum, 2. Asliye Hukuk kararina göre bu aciklamalarin dayanagi yok zart zurt der. Aziz bi aciklama daha yapar susar. Holmann´a bel baglarsiniz iste :D Belki rüya takim kurar 1922´lerin futbol adami :D

helvaci denenmis adam gelmeyecek dedi.

hollmann olsa olsa aysal'in adamidir. gs'de calismis adami aysal getirecekti.

ve luce, terim, gerets hakkinda "yakin zamanda calismis adamlar" dedi...yani daha eskiden de adamlar gelebilir aysal gelirse !!!!!!

aysal ve hollmann cag atlatacak bize ??????

p.s. bu td secimi bülent tulun ismine "cuk" diye oturur.!!!

Bu adamlara guvenilmez, gun gelir kulubu satarlar medya kurulusarina. Bi dedikleri digerini tutmuyor, dogrularin yanindayiz. Helvaciyiz

Biz bir aileyiz.

Prof. dr. Mehmet Helvaci

Beyler bakın, sunu en az 20 sefer yazdım burada; Ali Dürüstün ceketi girse o secime, icinde olacagı veya lider olcagı her yönetim acık ara ezerek secilir. Bosu bosuna kendinizi Helvacının secilecegi fikrine kaptırmayın.

ezik ercan benim de bir uefa kupam olsa benimde bir süper kupam olsa diyor azize bana niye almıyorsun bizde niye yok diyor...:asd:

Beyler bakın, sunu en az 20 sefer yazdım burada; Ali Dürüstün ceketi girse o secime, icinde olacagı veya lider olcagı her yönetim acık ara ezerek secilir. Bosu bosuna kendinizi Helvacının secilecegi fikrine kaptırmayın.

kimin secilme ihtimalinin yuksek olduguna gore aday destekleyecek kadar cahil degiliz allahtan

Beyler bakın, sunu en az 20 sefer yazdım burada; Ali Dürüstün ceketi girse o secime, icinde olacagı veya lider olcagı her yönetim acık ara ezerek secilir. Bosu bosuna kendinizi Helvacının secilecegi fikirine kaptırmayın.

yahu kazanacagini bizde biliyoruz...

ama gs'nin gelecegi icin nekadar dogru onu tartisiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt