Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu Galatasaray'li degil.

Lan böyle birşey varmı bu nasıl bir program.. oyunmu yapıyor bu adam.

hala adamın isminin altına atılan adam ibaresi eklemişler.

Ancak bu kadar sığ görüşlü olunur..

Birileri yollamış işte bunu,belli oluyor herşey.

Galatasaraylıymış...:rolleyes:

sorguya çekiyor ahmet çakar bugun günlerden ne yıl hangisi cumhurbaşkanı başbakan kim Galatasaray en son kime yenildi avrupa da yok kalede kim vardı dedi işin ilginç yanı herşeyi biliyor Galatasarayla ilgili hiç bir soruyu bilemedi teknik direktör dahil harbi yazmış senaryoyu :D

İfadelere bakarmısınız sevgili arkadaşlar :) komedi'den öteye gitmeyecek şeyler.Her söylediğinde çelişki var...Reha'da,Ahmet'i övüyor :)

bu herif galatasaraylı filan değil..provakatör..herşeyi biliyor ama galatasarayla ilgili hiçbirşey bilmiyor..

Beyler kısaca olayı anlatabilir misin?

Çok merak ettim gerçekten.

Serhatta resmen aziz yıldırım paraları basıp tribünden atla demiş olamazmı diyo :D

3-4 yıldır takımı takip etmiyorum ayda yılda bi maça giderim diyo.Saçma sapan cevaplar verdi.Bu işte bir komplo var.

Telegol çok bozulmuş . Şu anda ne var bilmiyorum ama Telegol ilk zamanlar çok güzel gerçekler çıkartıyordu şimdi ise sadece sallamasyon işler yapıyorlar.

Beyler kısaca olayı anlatabilir misin?

Çok merak ettim gerçekten.

hastanede röportaj yapmışlar bu tavukla ve aynen bunalrı söyledi ''benim adımda kamil onunkiyle aynı sakalım var ayrıca onun ki gibi siyah beyaz mont giymiştim şu anki başkandan daha büyük Galatasaraylıyım ama o gün maça girmeyip dışarda içtim o düşen taraftar ben değilim neden bu hastanede neden kaldığımı onuda bilmiyorum falan filan deyip saçmaladı bi de düşen adama bela okudu inş ölmüştür allah cenazesine kadar ....''

başbakana tayyip baba demesini biliyo daha Galatasarayın antrenörü kim onu bilmiyo..

Abisi mi neydi.Açıklama yapıyordu.Yok kardeşimi tribünlerde herkes tanır,devamlı maçlara gider vs vs.Tribünü bırak Galatasaray'la alakası yok kendini aşağıya atan elemanın.

Yazıklar olsun diyorum böyle küçük hesaplar yapanlara...

Kendini apaçık attığı belli olduğu halde "Tribünden Atıldı" şeklinde iddia edenlerin de "O gün ben maça gitmedim. Düşen adam başkası" diyen Kamil'den (!) farkı yoktur bana göre..

reha muhtarin su an anlattigi seyler gercek. kendisi bi yerden ogrenmis gibi anlatiyor ama roportaj yapilan adamdan bunlari ogrendigi kesin. yok hafiza kaybiymis bilmem neymis sacma sapan isler

100% Galatasaray'li degil.

Bu adam para almistir, ailesi'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt