Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ahmet cakar allah seni bildigi gibi yapsin haysiyetsiz seref yoksunu fener yalakasi

ben böyle soytarı görmedim adam hem haftaya derbi var ortamı germemek lazım diyor sonrada ortamı germek için elinden geleni yapıyor köpek.

bu ahmet çakar denilen ahlaksız herifin vede diğer telegol ulemasının yaptıklarını üniversitedeki radyo ve tv bölümünde ders olarak göstermeleri gerekir .bu kadar ahlaksızca taraflı bi program yapılmaz.dün o programda bizi en çok savunan kimdi biliyomusunuz fanatik hasta fenerli ziya şengül .adamların kini nerden gelior bilmiorum ama inanılmaz bir kinleri var bize

Dün gece Ahmet Çakar'ın yaptığı yorumlar beni epey rahatsız etti. Öyle zannediyorum ki sadece beni değil bütün Galatasaraylılar bu duruma içerlemiştir. Şimdi birileri çıkıp "kaale almayın havlayıp dursun" diyebilir. Ama durum bu kadar basit değil. Bu iddialar Selçuk Yula,Meriç Tunca gibi sırılsıklam amigo birinden çıksaydı kimse sallamazdı fakat Ahmet Çakar eski hakem yaftasını taşıyor,tarafsız diye biliniyor ve en önemlisi hakem camiası üzerinde belirgin bir etkiye sahip.Yani eski hakemler onun yorumlarından negatif veya pozitif anlamde etkileniyorlar. Çünkü artık hakemlikte yükselmek medyada seni arkalayan birilerinin olmasından geçiyor.

Şimdi gelin dün geceki Telegol programının bir derin analizini yapalım birlikte: Çakar hakem yorumlarına başlarken "Ey bütün Fenerbahçeliler ekran başına özellikle sizlere sesleniyorum" diyerek Fenerbahçeli fanlarını ekran başına topladı. Bu bir stratejiydi. Önce izleyicilerde merak uyandırması gerekiyordu. Yoksa söyledikleri fazla yankı uyandırmaz,dikkat çekmezdi. Çakar'ın amacı tam da buydu: Beni ne kadar çok insan izlerse o oranda sansasyon yaratır reytinglerim tavana vurur. Pozisyon yorumlarına benim diyeceğim bişey yok. O pozisyonu niye böyle yorumladı şu böyle değil miydi diyemem. Bence de Sabri'nin hakkı kırmızı karttı. Caner'e de sarı kart gerekirdi. Ama bilhass Caner'e sarı kart verilmeyişinde art niyet araması tam anlamıyla şaklabanlığın daniskasıydı. Tezgah kuruluyor Çakır atanacak diyerek de bir sonraki haftaki derbinin muhtemel hakemine şimdiden bir göndermede bulunuyordu : "Fener'i kollamazsan seni burda harcarım". Çıkan mesaj buydu. Aslında Ahmet Çakarla ilgili en çarpıcı itirafı Şekip Mosturoğlu yapmıştı birkaç ay önceki Son Kale programına telefonla bağlandığında. Çakar'ın,Cihan Oskay'ın kendisiyle görüştüğünü Fenerbahçe Yönetimiyle paylaştığını laf arasında ağzından kaçırmıştı Şekip Bey. Bu da demek oluyor ki Çakar'ın Fb yönetimiyle bir dirsek bağı var ve onların planları doğrultusunda hareket ediyor.

Düsen kisi su an telegol'de :D

Hahahhahahhahahha, ulan, adam kafayi yemis yaa :-/

Neler oluyor ya!! ne kadar ilginç işler.. Ne senaryolar dönüyor,anlamak mümkün değil.

sıyırmış la bu harbii iyi değil

Kokocu Daum'un yegini'dir kendisi :D

tam telegole yalan dolanlarla bir konu..

Baş soytarı yine yerini almış..

Ya arkadaslar.. Yalan bir Röportaj düzenlemisler.. Bu ne ya.. Yok o ben degilim düsen..

Adnan polat düsmanlari yine is basinda..

Olay ne anlatabilir misiniz?

Ne atilmasi bee? Adam kendi atladi ...

benim adımda kamil onunkiyle aynı sakalım var ayrıca onun ki gibi siyah beyaz mont giymiştim şu anki başkandan daha büyük Galatasaraylıyım ama o gün maça girmeyip dışarda içtim o düşen taraftar ben değilim neden bu hastanede neden kaldığımı onuda bilmiyorum falan filan deyip saçmaladı bi de düşen adama bela okudu inş ölmüştür allah cenazesine kadar saydırdı nasıl bir senaryodur yaw helal olsun

mala bakın mala verdiği akla bakın....

Aptalın aklına fikir sokuyo..

Reha,ilk önce acı varmı diye sorar.Bu soruyu bekliyorum.Umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz..

Ne oluyor? Hiçbir şey anlamadım.

Türk filmi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt