Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

coşmuş lafım abartıya kaçmış , kusura bakmayın.

Yiğit invedemir ve reo-coker la ilgili istihbarat var, yiğit radyospora teklifi doğrulamış; 2 adamada sallama var ve sert, forum açık diye biliyorum herkese.

Ben hiç duyum vermedim arkadaşlar yada bildiğim bişey de var demedim bugüne kadar zaten bi buraya bakıyorum doğru düzgün ama forum açık benim okuduklarımı herkes okuyabilir şu an.

Radyospor'a telefonla bağlanıp bizden resmi teklif aldığını açıklamış Yiğit İncedemir. Tribündergi'de okudum. Kayıtlı

Yiğit İncedemir, Reo-Coker.. Müthiş adamlar ya, vallahi. Yiğit kulübeye bile iyi bir transfer olmaz. Reo-Coker bu takımda neyi karşılayacak çok merak ediyorum.

Reo-Coker nerde oynayacak Allah askina? Cana´nin yaninda mi? Geciniz...

Yigit´e gelince, acikcasi bu adamin nesi begeniliyor anlamiyorum. Ben kendisini hic begenmiyorum. Yasi da "genc" degil... Kayıtlı

En azından şimdiki Türk orta saha oyuncularının hepsinden daha iyi bir ruha sahiptir Yiğit. Kayıtlı

Takım kurtaracak diye transfer ettiğin adamlar otuzuna vurmuşsa, hiç utanmadan, erken evlense ilkokula gidecek çocuğu olabilecek Mehmet Batdal'a yeni Hakan Şükür yakıştırması falan yaparsan, Yiğit İncedemir bu takım için süper genç yetenek olur tabii. Kayıtlı

--------------------------------------------------------------------------------

Selçuk Kılınç

Ynt: Devre Arası Transfer Haberleri ve Spekülasyonları

« Yanıtla #1932 : Dün, 21:48 »Geçen günlerde Rıfkı abi demişti, yönetim sorun tespitini iyi yaptı o yönde adımlar atacak diye ama görünen yine aynı filmi izleyeceğiz. Hafi yabancıları geçtim, herşeyden önce yerli kalitesi yükseltilmeli diyoruz ve karşımıza Yiğit çıkıyor. Çift yönlü bir adam diyoruz, şart diyoruz, olmazsa olmaz diyoruz sonra Reo Coker'i okuyoruz, rakip ise Fernandes'i daha bugünden İstanbul'a getiriyor.

Pino ile olmuyor, santrafor lazım diyoruz. Senelerdir, bir türlü verim alamadığımız sağ kanada geçen sene kavuştuktan sonra yönetim Keita-Serdar değişikliği ile orayıda mahvetti düzeltilmeli diyoruz. Ama bizimkiler kılını kıpırdatmazken rakip bugün sitesinden Almeida ve Simao ile anlaştığını açıklıyor. Ne diyeyim bilemiyorum artık gerçekten. Kayıtlı

--------------------------------------------------------------------------------

Emre Elmalıdereoğlu

Ynt: Devre Arası Transfer Haberleri ve Spekülasyonları

« Yanıtla #1933 : Dün, 21:49 »Yiğit = Mustafa Sarp'ın biraz daha iyi şut atanıdır benim gözümde.

bunlar okuduklarımın bazıları.

Emreyüksel sorunlu bir arkadasa benziyor gibi

sorunlu derken birader,okuduğumu yazmakmı sorun , açıkla biraz dediğini bakalım.

ScoutGs cosmus diyorsun, simdi oraya girmeyipte senin yorumunu okuyanlar ne zannedecek. ScoutGs duyum vermis felan zannedecek. Sonra salliyacak herkes tabi.

Normal üyelerin bazi basinda veya medyada gecen haberleri tartismasini, buraya "ScoutGs cosmus" gibisinden yazmana gerektirmez. Yanlis olur. :)

Edit: Sorunlu lafimi geri aliyorum. Biraz agir oldu sanirim.

ScoutGs cosmus diyorsun, simdi oraya girmeyipte senin yorumunu okuyanlar ne zannedecek. ScoutGs duyum vermis felan zannedecek. Sonra salliyacak herkes tabi.

Normal üyelerin bazi basinda veya medyada gecen haberleri tartismasini, buraya "ScoutGs cosmus" gibisinden yazmana gerektirmez. Yanlis olur. :)
bak renktaş ben daha bir duyum falan yazmadım duymam da bişey zaten, yazdığım coşmuş abartılı kelimeyse buna abartma diyen arkadaşta oldu, senin yaptığınsa sadece düzgün bir üslup kullanarak hakaret etmektir, buradaki eski mesajlarımı döksünler gerekirse bir üyeye en ufak hakaretim yoktur, abartma demek olabilir yada bu yazdığın mesajda olabilir ama sorunlu diyemezsin, istediğin kadar kibar söyle ama sonunda dediğin laf laf değil, üstelik hemen arkasından ne olduğunu da yazdım, ne okuduğumu da, amacım kimseyle laf dalaşı da değil, sadece benim sana gösterdiğim saygıyı senden aynı şekilde beklerim neyse, boşver.

Edit: Sorunlu lafimi geri aliyorum. Biraz agir oldu sanirim.

teşekkürler.

Rijkaard tembelmis. :o

Albayrak yine saçma sapan konuşuyor.

Yine nineyi ekrana getiriyolar ayıptır ya

Son kalede hazırlanan "Böyle mi olacaktı" klibini nasıl bulabilirim arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt