Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
coşmuş lafım abartıya kaçmış , kusura bakmayın.
coşmuş lafım abartıya kaçmış , kusura bakmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout cosmus gene, forumda millet kafayi yemek uzere
abarttığım neki foruma girip oku kardeş.Abartma arkadaşım baktım hiçbirşey yok?
yok be nerde, 2 kazma gelebilirmiş ona sallıyorlarLedesma,rosicky mi geliyomuş,uçak rötar yaptı he biraz![]()
sorunlu derken birader,okuduğumu yazmakmı sorun , açıkla biraz dediğini bakalım.Emreyüksel sorunlu bir arkadasa benziyor gibi
sorunlu derken birader,okuduğumu yazmakmı sorun , açıkla biraz dediğini bakalım.
bak renktaş ben daha bir duyum falan yazmadım duymam da bişey zaten, yazdığım coşmuş abartılı kelimeyse buna abartma diyen arkadaşta oldu, senin yaptığınsa sadece düzgün bir üslup kullanarak hakaret etmektir, buradaki eski mesajlarımı döksünler gerekirse bir üyeye en ufak hakaretim yoktur, abartma demek olabilir yada bu yazdığın mesajda olabilir ama sorunlu diyemezsin, istediğin kadar kibar söyle ama sonunda dediğin laf laf değil, üstelik hemen arkasından ne olduğunu da yazdım, ne okuduğumu da, amacım kimseyle laf dalaşı da değil, sadece benim sana gösterdiğim saygıyı senden aynı şekilde beklerim neyse, boşver.ScoutGs cosmus diyorsun, simdi oraya girmeyipte senin yorumunu okuyanlar ne zannedecek. ScoutGs duyum vermis felan zannedecek. Sonra salliyacak herkes tabi.
Normal üyelerin bazi basinda veya medyada gecen haberleri tartismasini, buraya "ScoutGs cosmus" gibisinden yazmana gerektirmez. Yanlis olur.![]()
ScoutGs cosmus diyorsun, simdi oraya girmeyipte senin yorumunu okuyanlar ne zannedecek. ScoutGs duyum vermis felan zannedecek. Sonra salliyacak herkes tabi.
Normal üyelerin bazi basinda veya medyada gecen haberleri tartismasini, buraya "ScoutGs cosmus" gibisinden yazmana gerektirmez. Yanlis olur.
Edit: Sorunlu lafimi geri aliyorum. Biraz agir oldu sanirim.
Son kalede hazırlanan "Böyle mi olacaktı" klibini nasıl bulabilirim arkadaşlar?