Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Takım otobüsünde arka dörtlü Arda-Ayhan-Servet-Sarp'mış. Servet ile Sarp yerlerini sağlama almışlar. Herkes gider bu adamlar(Servet-Sarp) kalır. :(

Hala Arda'ya yüklenmeler devam ediyor.İnanılır gibi değil.

Oy oy oy kiyamam ben bunlara

Resim_1244049532.jpg

01.jpg

Hala Arda'ya yüklenmeler devam ediyor.İnanılır gibi değil.

Kaptan olarak bu kokuşmuş ortama el koyup, gerekirse Servet gibilere gider yapması lazımdı. Büyük kaptansan buna izin vermezsin.Arda canımızdır ama kaptanlığı kaldıramadı ve sorumlu.

Erman iyi dedi çakal :D Ama arada kaynadı

Program Misimoviç-Neill-Cana üzerinden gidiyor komedi lan resmen :rolleyes:

Servet,Sarp,Balta,Ali Turan hiçbirinin adı geçmedi.Bütün yabancılar asılıyor.İzlemeyin.

Cidden bu programlari hala izleyenler var ya aramizda.. Iyi seyirler:)

ZASHDSHSADHDSSHS Yücedağ bağlanıyormuş.Kapıyordum tam iyi oldu öğrendim. Makara var.

Ahmet Çakar denen zat, Neill'ı da kötülemeye kalktı ama Küçük Hakan şaşırtıcı şekilde Neill iyi oyuncu tarzında laflar etti. O da güzel. :)

Türkiye'deki kulüp bazında futbolcularımıza en az sahip çıkan taraftar sanırım biziz.Basın bi kere saldırdımı bizde horra saldır.Ve bunu da en iyi telegoldeki şempazeler yapıyor.Normal.

Hagi'nin konuşma tarzı baya sert.Biraz umudum varsa Hagi'den var.Hoca keş su kelleleri.

Neill iyi dedi sert dedi sonrasında dedi ki Cana bu lige uygun değil dedi.Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu :D

Mehmet Topal icin avrupa sampiyonasindan sonra Everton 8-9 milyonluk teklif yapmis, Adnan Sezgin ben daha fazlasina satarim deyip transfere izin vermemis o donem.. ilk defa duydum.. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt