Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Cemal Özgörkey ve Mehmet Helvaci az sonra Son Kale'de !!!!!!

Şu helvacı denen heriften o kadar neftet ediyorum ki,şu herif gitsin Adnan polat 2 sene daha kalsın razıyım,nefretim o kadar çok ki,mantığımın bile önüne geçiyor.

Gece gece sinirlerimi zıplattılar. Bilgisayarda işim var ama tv açık kanalda bunların kanalı. Ne anlattılar dinlemedim ama neredeyse programın yarısında arkaplanda Hagin'nin şaşırmış haldeki bir resmini kullandılar. Adam sorulan sorulardan birine şaşırmış sadece bir hareket yapmış gün içinde herkesin onlarca kere yaptığı bir hareket belkide. Ama o kareyi programı bitirene kadar kullanmadıkları yer kalmadı. Sonda program biterkende bütün ışıklar kapandı arkadaki ekranda o resim açık birde ona zoom yaptılar öyle bitirdiler.

Allah bu yönetimin de futbolcularında cezasını bu yüzden versin işte. Adamlar bizi dalga konusu yaptı resmen herkes kendi parasının reklamının peşinde. Yazıklar olsun ya suratlarına tükürmek lazım bizi şu duruma getirenlerin...

Özgörkey bu akşam Telegol'de. Fena şeyler diyecek gibi :happynew:

Serhat Ulueren mallığını birkez daha ispatladı gerçekten komik bir adamsın Serhat. Muhabirine sor diyor Florya'daki adamlara niye gelmişler diye amaçları neymiş diye Ahahahaha

Serhat Ulueren mallığını birkez daha ispatladı gerçekten komik bir adamsın Serhat. Muhabirine sor diyor Florya'daki adamlara niye gelmişler diye amaçları neymiş diye Ahahahaha

Tomasla telefonda konuşuyo

Konuşurken maç harici herşeyi sordu :)

Sırf eyyam

Onu birakinda El Clasiconun neden pazartesi gunune ertelendigini bile bilmiyorlar. Neymis bugun turkiyede italyada maclar varmis o yuzden ertelenmis :D

Bugun Ispanyada secimler oldugu icin ertelendi El Clasico Pazartesi gunune.

Ben biliyorum onlar bilmiyor. ben para almiyorum onlar aliyor, nasil is anlamadim gitti :D

Onu birakinda El Clasiconun neden pazartesi gunune ertelendigini bile bilmiyorlar. Neymis bugun turkiyede italyada maclar varmis o yuzden ertelenmis :D

Bugun Ispanyada secimler oldugu icin ertelendi El Clasico Pazartesi gunune.

Ben biliyorum onlar bilmiyor. ben para almiyorum onlar aliyor, nasil is anlamadim gitti :D

böle adamlar parayi götürüyor ya

adamlara acıyorum resmen yayın haklarından dolayı maç yayınlayamıyorlar ya manyak malzeme çıkıyor bide insanlar onu izliyor gerçi ligtvde de şansalla mustafa denizli bayıyor yaşlı takımı herşeye pozitif bakıyor telegolde tam negatif..

Geçen gün ziya şengül önündeki ekrana bakıp maç yorumluyor eliylede gösteriyor adam tabanla rakibin bileğine şu şekilde giriyor diye.

serhat ulueren malıda hemen fırsattan istifade izleyen seyircilerimiz göremiyor acaba gökmen özdenakın üzerinde gösterebilir misiniz diyor :D

pozisyonda hiç önemli birşey değil sırf yayınlayamıyor mal mal konuşmayalım diye diyor :D ahmet çakarda gülüyor :D

şu dombili bjklı murattan nefret ediyorum ulan sanki senin takımın cok mu iyi dombili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt