Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ahmet yıkktıı :o

bakın bursa bize küfür etmiş. bursa kestaneleri. eskisehir macında patlattılar sizi cok güzel oldu.

Bursalılar daha çok küfür etmiş biz daha çok ceza ödemişiz :) ilginç.

Bursalılar daha çok küfür etmiş biz daha çok ceza ödemişiz :) ilginç.

Konuyu tam anlamdım ama maçın gözlemcisimi ne bizim Mehmet Helvacının kardeşiymiş. Erman bir intikam için Galatasaray daha fazla ceza almış ve disiplin kuruluna gereksizce sevkedilmiş olabilir dedi.

Konuyu tam anlamdım ama maçın gözlemcisimi ne bizim Mehmet Helvacının kardeşiymiş. Erman bir intikam için Galatasaray daha fazla ceza almış ve disiplin kuruluna gereksizce sevkedilmiş olabilir dedi.

Inanmak istemiyorum ama nasıl bir açıklama gelir muallak.

emrenin yaptıkları konusuluyo:)) hayret ardadan vazgecmişler.

bırak kardes adam demekki böyle seylerden tatmin oluyo:D

Bence arkadaşımız duyarlılık yapmış, sizlerden bizim de istediğimiz birşeyi istemiş. Bunda yanlış birşey yok.

Neticede "okunabilir yorumlar" istiyoruz, her üyelerimizin yorumları okunabilsin istiyoruz. Daha okunaklı kılmak adına, bu çabayı hepbirlikte sarfetmeliyiz.

Elinizden geldiğince özen gösterirseniz hiç sorun kalmayacak aslında.

Taraftarı galyana getirmeye çalışıyorlar..Aslantepede protestolar olsunda malzeme çıksın niyetleri bu..Başladılar yine stancu muhabbetine pffff:mad:

seref yoksunlari hagiyi rezil ediyorlar

Isin b.ku cikiyor

2 milyon etmeyen guiza'ya 14 milyon'a alip yilda 3.5 milyon verenler konusulmuyor hala 5 milyon'a alinip senede 1 milyon verecegimiz Stancu konusuluyor.. illaki Hagi'ye ve Adnan Sezgin'e b.k atmaya calisiyorlar..

Hagi'nin hirsiz var videosunu yayinliyorlar Allah belanizi versin ne diyelim..

Böcek bu herifler.

Su yaptiklarina bakin utanin bee.Haginin Kayserideki hirsiz olayini gosteriyorlar.ne alakasi var..

neyin peşinde bunlar ya

Adamlara helal olsun vallah... Sizin gibi taraftarlar bunların reytingine, reyting katıp ekmeklerine yağ sürüp Paralarını lazandırttıktan sonra bunlar daha çooook sallar Galatasaray'a....

Oh ne güzel izleyin siz bol bol bu şerefsizleri...

Adamlara helal olsun vallah... Sizin gibi taraftarlar bunların reytingine, reyting katıp ekmeklerine yağ sürüp Paralarını lazandırttıktan sonra bunlar daha çooook sallar Galatasaray'a....

Oh ne güzel izleyin siz bol bol bu şerefsizleri...

Millet istediği şeyi izler kardeşim senden izinmi alcaklar bişey izlerken adamların gözünü kapatamayız ya

Ya şu saçma salak muhabbetlerle kim neden gaza gelsin? izleyen izlesin kardeşim, millet eğlence olarak görüyor bu sözde futbol programını zaten, ha sürekli saçmalamıyorlar tabiki ama Aslan yaralı bir kere, gündemde kalmak için her türlü şaklabanlığı yapıyorlar.

Bu programlar neden varki.Ben bakmayalı 3 sene olmuşdur en az.

ulan yıldırım federasyonu topa tutuyo ama reyting 0 ama gel gör ki nerde Galatasarayı konuşuyorlar hemen reyting cıkıyor

Bence arkadaşımız duyarlılık yapmış, sizlerden bizim de istediğimiz birşeyi istemiş. Bunda yanlış birşey yok.

Neticede "okunabilir yorumlar" istiyoruz, her üyelerimizin yorumları okunabilsin istiyoruz. Daha okunaklı kılmak adına, bu çabayı hepbirlikte sarfetmeliyiz.

Elinizden geldiğince özen gösterirseniz hiç sorun kalmayacak aslında.

abdullah abi sen desen lafım yok.o arkadas biraz kavgacı. ettigi lafı bilmiyo. ondan kusura bakma..

Dun telegolde hagi icin soylenen hersey dogruydu bana gore futbolcuguna tek kelime laf etmediler fakat diger konularda yerin dibine soktular ki haklilar

afferim demekki hakaret etmek serbest bizim calısanlara...

Hakaret ettiklerini duymadim sadece bir kac sezon once hagi nin bir tepkisini gosterdiler telefon olayinda ( bana gore kucucuk bir mesele kaldiki seninde kaybolsa telefonun calistigin yerde sen hirsizsin diye bagirmasin degilmi dusun bide bu hagi ) sonrada 1 hafta onceki basin toplantisini gosterdiler ben ciddi bir adamim boyle olaylara hic bulasmadim, sirk meseleleri bunlar, koyde bile konusulmaz, insan dusununce bi pekte normal gelmiyor, Ha beni ilgilendirmiyor kac paraya alinmis stancu sadece haginin soyledigi seyle gecmiste yaptigi arasinda fark var o dikkatimi cekti, onlarda onu soyledi ben hakaret duymadim. hakaret etmislersede kimlere hakaret etmediler de hagi ye edince mi olay olucak kendi baskanima kendi oyuncuma , stadima bile bu yorumum onlari sevdigim anlamina gelmez sadece hagi icin ekrana getirdiklerini soyle bir dusununce haksizlar diyemiyorsun..

YUH ercan saatci'yi getirmisler programa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt