Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bu kadar işler kötü gidiyor ve kimse birşey yapmıyor ozaman rijkaardın suçu neydi.......

Bu Gökmen Özdenak tutulmazsa a.. k.. fln diye başlar.

Gokmen: Antep macina hagisiz cikilsin.

serhat ağzından bal damlıyor :D

Serhat: Çarşamba ne olursa olsn Sezgin istifa edecek

Hagiyle yeni sezonda düşünülmüyor

kaynak Polatın can yoldaşı imiş...

Gargamel; "Polat herkesi postalayacak" diyor..

sezgin carsamba gunu sonuc ne olursa olsun istifa edecekmis.Hagi de sezon sonu kesin yokmus.Serhat in istihbarati... pek inandirici degil

Adnan Öztürk başkan olacak ben açıklıyım şimdiden Abdurrahim Adnan öztürk'ü açıklayacak Haldun üstünel ile birlikte Abdurrahimde listede olacak Kenyon ve ekibide yönetimde olacak diğerlerini bilmiyorum

Abdürrahim'le Haldun aynı listede olamaz.Birlikte çalışmak istemekdikleri için Adnan Polat Abdürrahim'i almamıştı diye biliyorum.

bu yönetim tamamiyle gitmeden bu leke temizlenmez. 23 macın 11ini kaybetmişiz. bu ne rezilliktir. 17 mactır eksi averajdayız. bu takım kötü olabilir ama bukadarda degil be kardeşim...

sezgin carsamba gunu sonuc ne olursa olsun istifa edecekmis.Hagi de sezon sonu kesin yokmus.Serhat in istihbarati... pek inandirici degil

Lütfen bana birisi bunu söyleyebilir mi. Takımın hali ve yönetimin hali ortada. Adnan Sezgin bu dakikadan sonra gitse bile ne değişecek?

Afedersiniz ama özür dileyerek söylüyorum herşeyin içine ettiler, bu durumdayken yollamanın ne manası var. Kupadan elenirsek belki taraftarın tepkisini hafifletmek için bunu gerçekleştirebilirler. Ama bu yönetim değişmeden takım olarak bir düzlüğe çıkamayız. Adnan Polat güzel işler yapmış olabilir. Ama artık Galatasaray'a zarar vermeye başladı. Ciddi bir popülerlik düşüşü hakim olmaya başladı. Çok önemli gün ve aylar geçiriyoruz.

Zaten Hagi'nin kalmayacağını herkes biliyor. Kendi bile biliyor. Her hafta neden bu toplantıları yaptığını düşünüyorsunuz ki.

ardanın durumunda bir anomallik yok moral bozukluğuyla kes traşı yapmış kamerana

İzlemeyin bu şerefsizleri, Arda'ya neler diyorlar şuan.

Arda malzeme vermiş.

bu ahmet cakar nediyo lan... sen kimsin biknili ahmet...

Arda malzeme vermiş.

Galatasaray oyuncusu sonuçta, ''sen kimsin ulan Arda'', ''nah kırarsın Arda'', ''bende senin ayağını kırarım Arda'' bunları diyorlar şuan. Normal mi sence? Abdulrahim denen adam da, sustu dinliyor.

Galatasaray oyuncusu sonuçta, ''sen kimsin ulan Arda'', ''nah kırarsın Arda'', ''bende senin ayağını kırarım Arda'' bunları diyorlar şuan. Normal mi sence? Abdulrahim denen adam da, sustu dinliyor.

Kendinden büyük adama ''kırarım o kamerayı'' diye artislik yapmaması gerekirdi sanırım

Onların onu demesi yanlış, Arda'nın kırarım o kamerayı demesi daha büyük yanlış.

Çakar kaşınıyo yine,Ali Şen tarifesi uygulamak lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt