Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu yüzden diyorum kaptana sahip çıkalım diye.. sırf bu çakallara inat

Ahmet Çakar son derece doğru konuşuyor. "Kırarım o kamerayı" laflarıyla kara camlı karavanlara falan binmek! Kimsin Arda sen? 23 yaşında futbolcu mu; mafya baronu mu? Nedir bu tavırlar, raconlar? Kimse bana "o Galatasaray kaptanı" gibi boş laflarla gelmesin. Benim için Galatasaraylılıktan önce insanlık, alçakgönülülük gelir..

Kendi oyuncumuz diye korumamıza gerek yok beyler,bir insan bir insana böyle birşey diyemez.

Sanki o ses Arda nin degil.Yanindaki adamin olabilir.Bunlarda reyting icin Arda boyle dedi diyorlar

Sanki o ses Arda nin degil.Yanindaki adamin olabilir.Bunlarda reyting icin Arda boyle dedi diyorlar

Farkındaysanız kameraman sonra "kamerayı neden kırıyorsun ki Arda?" diyor,yani Arda böyle birşey dememiş olsa onun öyle birşey demediğini belirten bir tepki verirdi,ya da garip bir bakış atardı.

Ahmet Cakar mali cekmis ama aslinda hakli. Kimsin sen? Moralin bozuk olabilir ama gazeteciler herseyi cekmek icin görevlendiriliyor. Kafani eyip gideceksin. Ne artistlik yapiyorsun? Arda´nin futbol hayati bitmistir. Benim gözümden de düsmüstür

bu ahmet cakar denen medya maymunu nediyor arkadaş. bu bile gs yönetiminin ne kadar aciz oldugu belli oLuyo.. yoksa bu herif böyle nasıl konusabilir. sen kimsin lan ahmet cakar denen sefil....

Arda futbolu ile değil saha dışındaki yaptıklarıyla konuşuluyor.Sen malzeme verirsen akbabalara hemen çökerler böyle.Bu adam kendine çeki düzen vermez.

[video=youtube;4ucwHA23V2I]https://www.youtube.com/watch?v=4ucwHA23V2I[/video]

Çakar kaşınıyo..

Farkındaysanız kameraman sonra "kamerayı neden kırıyorsun ki Arda?" diyor,yani Arda böyle birşey dememiş olsa onun öyle birşey demediğini belirten bir tepki verirdi,ya da garip bir bakış atardı.

bence orda ses sonradan montaj edildi.arda yi korumak gibi bi derdim yok ancak hem o ses tonu Ardanin degil veya Arda polemige girmek konusmak istememis olabilir ondan ben demedim felan dememistir.

Ahmet Çakar son derece doğru konuşuyor. "Kırarım o kamerayı" laflarıyla kara camlı karavanlara falan binmek! Kimsin Arda sen? 23 yaşında futbolcu mu; mafya baronu mu? Nedir bu tavırlar, raconlar? Kimse bana "o Galatasaray kaptanı" gibi boş laflarla gelmesin. Benim için Galatasaraylılıktan önce insanlık, alçakgönülülük gelir..

GS ın futbolcusuna lan lunlu konusan herifi dogru konusuyor diyorsun bide peh..

Ahmet Cakar mali cekmis ama aslinda hakli. Kimsin sen? Moralin bozuk olabilir ama gazeteciler herseyi cekmek icin görevlendiriliyor. Kafani eyip gideceksin. Ne artistlik yapiyorsun? Arda´nin futbol hayati bitmistir. Benim gözümden de düsmüstür

Harcayın bakalım bozuk para gibi..

bence orda ses sonradan montaj edildi.arda yi korumak gibi bi derdim yok ancak hem o ses tonu Ardanin degil veya Arda polemige girmek konusmak istememis olabilir ondan ben demedim felan dememistir.

Beni de şimdi Arda düşmanı olarak düşünmeni istemem ama bana Arda'nın sesi gibi geldi o ve büyük terbiyesizlik yaptığı,keşke o dememiş olsa.

Kimisi de Arda'ya sallayıp, Ahmet Çakar'ı koruma derdine düşmüş. Yazık!! Bunların aylardır yaptığı şerefsizliğe kar mı dayanır!! Bütün olanı biteni günlük değerlendiriyorsunuz...

GS ın futbolcusuna lan lunlu konusan herifi dogru konusuyor diyorsun bide peh..

Galatasaray futbolcusu adamsa kendisi hakkında lanlı lunlu konuşturtmaz! Bugüne kadar Bülent, Hakan, Hagi, Ergün, Cüneyt ve adını saymadığım diğer kaptanlar hakkında lanlı lunlu konuşan olmuş mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt