Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

İnan Kıraç'ın, Ünal Aysal'ı desteklemesine üzüldüm. Adnan Öztürk'ün seçilmesi her açıdan daha iyi olur.

ünal aysalı ne kadar tanıyosun?bülent tulunu listesine alacağını nerden biliyosun? ünal aysalın olduğu yerde adnan öztürkün değil başkan 2.başkan olması bile büyük başarı..bence yazdıkların çok komik insanları tanımadan görüş bildirme..

Ünal aysal kimki tabi ya para babasıya olduğu yerde adnan öztürk falan olmaz tulun açıkça kendi söylüyor ünal aysalın listesinde olduğunu haberde çıktı hatta şu adam gelirde böyle bir yönetim ve teknik kadro kurar görürüm o zaman seni para babası ünal aysal'a demediğini bırakmazsın

nası yapmaz Bülent Tulun ve Abdurrahim Ünal'ın adamları zaten başta bu adamlar varsa TD istersen Mourinho'yu getir Bülent Tulun zapata gibi adamları getirir.Adnan Polat'a Zapatayı al başkan müthiş kaleci diyen bülent tulundu düşünemiyorum yönetimde olursa eskiden yaptıklarıda ortada.

Varsayımdan yola çıkarak olmuyor o işler.

Ünal Aysal varsa ikisinden biri aday olur zaten.

Ünal Aysal dediğin adamın 5 milyar dolar serveti var..bu işler bu zamanda parayla oluyor malesef akıl bi yerden sonra işe yaramıyor..paran varsa aklında çalışır..Klubler için bu böyle..onun için sakın adnan öztürkle ünal aysalı karşılaştırma komik oluyor:)

tabi cnm 5 milyar dolar servetini galatasaray'a harcıyacak o çok övdüğün adam '100 milyon euro veririm 5 sene sonra faiziyle alırım' diyen adam git araştır öyle gel adamın parası var diye harcıyacak değil geçiniz asıl sen gülünçsün

Ünal aysal kimki tabi ya para babasıya olduğu yerde adnan öztürk falan olmaz tulun açıkça kendi söylüyor ünal aysalın listesinde olduğunu haberde çıktı hatta şu adam gelirde böyle bir yönetim ve teknik kadro kurar görürüm o zaman seni para babası ünal aysal'a demediğini bırakmazsın

Tamam da paradan geçtim Ünal Aysalın camiadaki saygınlığı ile adnan öztürkü bir tutman komiğime gitti. inan kıraç sence neden ünal aysalı istiyor? hiç düşündün mü bunu?

haluk ulusoy gibi derinden is becerecek adam lazim bize:)

adamsa GSin bu durumunu bu sempanzelerle konusmaz

konusuyorsa baska bir hesabi var demektir

Adamların çektiği yalakalıkları,girdikleri tipleri görmüyorsun sanırım. Kanaltürk'ün bu konularda ne kadar güçlü bir çevresi olduğunu,bu zamana kadar anlaman gerekirdi. Zamanında Aziz ve Demirören'in aynı anda bu programda kavga ettiğinide biliyoruz. Yöneticiler hakkındaki değerlendirmeler için bu program ölçü olmamalıdır. Bugün Türkiye'deki bütün başkanlar veya yöneticiler illaki katılmıştır Telegol programına. En yakın örneği Kanaltürk'ü Floryadan yasaklayan yönetimin, geçmiş haftalarda programa çıkarak dert yanmalarıdır. Telegol'e çıkacak diye Galatasaray'a verdikleri emeği gözardı ederek ''adam değil'' demek nankörlüktür bence.

tabi cnm 5 milyar dolar servetini galatasaray'a harcıyacak o çok övdüğün adam '100 milyon euro veririm 5 sene sonra faiziyle alırım' diyen adam git araştır öyle gel adamın parası var diye harcıyacak değil geçiniz asıl sen gülünçsün

Sen çok gazete okuyon galiba:))) bunlar hep gazete bilgileri fotomaç ,fanatik haberleri:))))

biziim basimiza gelicek baskanin cebinden takima verecegi en az 60 milyon eurosu olmasi lazim takimi bastan yaratmasi icin

Mert, Ünal Aysal'ı bir tek sen tanımıyorsun. Diğer arkadaşlar çok iyi tanır, bilir. Hatta sor birine, detaylıca anlatır sana :)

Adnan Öztürk 1200'ü geçik oy almıştı geçen seçimde Polat'ı tek devirecek adam Adnan Öztürk'dür.Haldun Üstünel+kenyon ekibiyle iddasını ortaya koyarsa adnan öztürk adnan polat'dan ümidini kesenler çoğunlukta olduğu için Adnan Öztürk'ün Adnan Polat'ı ezip geçeceğine eminim

Adnan Öztürk 1200'ü geçik oy almıştı geçen seçimde Polat'ı tek devirecek adam Adnan Öztürk'dür.Haldun Üstünel+kenyon ekibiyle iddasını ortaya koyarsa adnan öztürk adnan polat'dan ümidini kesenler çoğunlukta olduğu için Adnan Öztürk'ün Adnan Polat'ı ezip geçeceğine eminim

Adnan Polat'ın karşısına ben çıksam rahat 1000 oy alırım bence.

Tamam da paradan geçtim Ünal Aysalın camiadaki saygınlığı ile adnan öztürkü bir tutman komiğime gitti. inan kıraç sence neden ünal aysalı istiyor? hiç düşündün mü bunu?

ya bıraksana sen Adnan Öztürk fark atar diyorum İnan kıraç'ın kankası Ünal aysal'ı desteklemesi hiçte tuhaf bir durum değil.Sen Adnan Öztürk'ü çok küçümsüyorsun ama alırsın boyunun ölçüsünü

O arkadaş kendi tahmini listesini yapmış Kenyon ve ekibini getiren geçenki seçimde Adnan Öztürk'dü eğer bu adamları istiyorsan Adnan Öztürk'ü destekliceksin benim gibi :D bence vizyonu gençliği ve karizmasıyla bu görevi rahat yapar.

Kariyer sahibi, uluslararası alanda tanınırlığı olan profesyonel yöneticiler gelsin. Bu kulübün kendini hatırlatması yeter avrupa'da. Biz sırf dünya genelinde forma-kaşkol satsaydık 2000 yılından beri, 2 tane stad yapardık parasıyla.

Mert, Ünal Aysal'ı bir tek sen tanımıyorsun. Diğer arkadaşlar çok iyi tanır, bilir. Hatta sor birine, detaylıca anlatır sana :)

Aynen ya valla Ünal Aysal'ı tanıyan ne çok kişi varmış hepsi kankası baksana nasıl övüyorlar adamı kimse kusura bakmasın ama '100 milyon euro verir 5 sene sonra faiziyle geri alırım' diyen adamı ben klübün kapısından sokmam

Ünal Aysal başkan olduğu zaman Türkiyenin chelsea si olacağımızdan şüpheniz olmasın..

ya bıraksana sen Adnan Öztürk fark atar diyorum İnan kıraç'ın kankası Ünal aysal'ı desteklemesi hiçte tuhaf bir durum değil.Sen Adnan Öztürk'ü çok küçümsüyorsun ama alırsın boyunun ölçüsünü

Ya sen inan kıraçın kim olduğunuda bilmiyon galiba:D yahu inan kıraç başkanlık için kimi işaret ederse o başkan olur..sözünü hiç duymadın mı sen ..en son 1 ay önce faruk süren söyledi..adam derin galatasaray..stop!! başka cevap yok sana bu sözünden sonra..

Kimse cebinden hayrina para vermez. Her halukarda o parayi geri alirlar.Kim olursa olsun

Aynen ya valla Ünal Aysal'ı tanıyan ne çok kişi varmış hepsi kankası baksana nasıl övüyorlar adamı kimse kusura bakmasın ama '100 milyon euro verir 5 sene sonra faiziyle geri alırım' diyen adamı ben klübün kapısından sokmam

Hee tabi 100 milyon Euro'yu bağış yapacaktı demi :o

Yazıldımı bilmiyorum ama

"part time" muhabbeti Adnan Polat tarafından Adnan Öztürk e söylenmiş ve güya onu küçük düşürmeye çalışılmış bir laftır.

Seçim zamanı Adnan Polat ,Adnan Öztürk için "kulüp yönetmek patrondan izin alıp part time yapılacak bir iş değildir demiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt