Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Birakin bu entel dantel liseli zihniyetini, efendi ayaklarini. Bize güclü bir Baskan lazim. Gücüyle herkesi etkileyecek, korkutacak, Galatasaray markasini yeniden en tepeye cikaracak birisi Baskan olmali. O kisi de Ünal Aysal´dir. Ünal Aysal´in kim oldugunu bilenler bilir. Devletin ona zamaninda nasil muhtac oldugunu, yalvardigini bilir. Baskanin futboldan anlamasina gerek yok, sadece gücü olsun yeter. Yönetime Adnan Öztürk´ü alsin, o da profesyonel ekibini getirsin müthis olur. Ama ben artik herkesin takmadigi degil, herkesin korktugu ve cekindigi bir baskan görmek istiyorum. Yeterince biktim bu efendi ayaklarindan. Tepemize cikti herkes

Adnan Öztürk'ün plan ve programları çok iyi, yalnız İnan Kıraç'ın bu seçimlere etki edeceğini düşünerek Ünal Aysal'ın başkan olacağını düşünüyorum. Tek bildiğim Ünal Aysal'ın maddi olarak büyük bir gücü olması. Ama bu durumdaki bir Galatasaray'a para mı gerekir? Yoksa plan ve program dahilinde bir yapılanma mı gerekir?

Adnan Öztürk bu işlerin başına profesyonellerin geçeceğini söylüyor. ( Ama diğer yapacakları konusunda bana pek inandırıcı gelmedi. )

Ünal Aysal gerçekten aday ise bir dinlemek gerekir.

Hayrettin Kozak'da Adnan Öztürk'ün listesinde oda ağır toplardan ve derin Galatasaray'ın 1 numaralı adamıdır

Birakin bu entel dantel liseli zihniyetini, efendi ayaklarini. Bize güclü bir Baskan lazim. Gücüyle herkesi etkileyecek, korkutacak, Galatasaray markasini yeniden en tepeye cikaracak birisi Baskan olmali. O kisi de Ünal Aysal´dir. Ünal Aysal´in kim oldugunu bilenler bilir. Devletin ona zamaninda nasil muhtac oldugunu, yalvardigini bilir. Baskanin futboldan anlamasina gerek yok, sadece gücü olsun yeter. Yönetime Adnan Öztürk´ü alsin, o da profesyonel ekibini getirsin müthis olur. Ama ben artik herkesin takmadigi degil, herkesin korktugu ve cekindigi bir baskan görmek istiyorum. Yeterince biktim bu efendi ayaklarindan. Tepemize cikti herkes

Bu adamı senden iyi tanıyan yok zaten. Ama millete dayattığın şeyler hep aynı ''boğaz'da hoteli var, ''devlet bu adama muhtaçtı'' muhabbetinden ileri gitmiyor. Zamanında yalvarmış, şimdi değil...

Benim 5 milyar dolarım olsa Galatasarayıma değil 100 milyon euro bütün paramı veririm.Ama Ünal Aysal 5 sene sonra Faiziyle geri alır.

İşte vermezsin. Olmadığı için konuşmak kolay kardeşim. Paranın insanı ne kadar değiştirdiğini gayet iyi bildiğimiz bir ülkedeyiz,bunu bilerek yorumla bence.

Sağlam bir kensensus sağlanırsa, Ünal Aysan-2. Başkan Adnan Öztürk ve profesyonel ekibi ve Ali Dürüst. Ben fit olurum. Para da var kariyer de var gönül bağı da var. Camiayı birleştirir.

Ya İnan Kıraç falan diyonuzda bu adam stad açılışında olaylar çıktıktan sonra Hayrettin Kozak Yönetime TOKİ başkanına falan laf yaparken İnan Kıraç beyefendi 1 kere konuştumu yerim böyle GALATASARAY'lılığı.

ünal aysal gelsin.azizyıldırım devri biter bukadar net söylüyorum

Yanlış anlaşılmasın; Ünal Aysal'a illaki karşıyız diye bir şey yok fakat; çok iyi tanıyorum muhabbetlerini bırakalım.

İşte vermezsin. Olmadığı için konuşmak kolay kardeşim. Paranın insanı ne kadar değiştirdiğini gayet iyi bildiğimiz bir ülkedeyiz,bunu bilerek yorumla bence.

ya ya hadi diyelim değiştim 5 milyar euro param olsa 100 milyon euro'yu verir geri istemez hadi geri istedim say değiştiriyorya para en azından faiziyle istemezdim işte bu Ünal Aysal'ın GALATASARAY'lılığı bu kadar

Aynen katiliyorum. Cok iyi degerlendirme.

Adnan Öztürk'e kolay lokma olarak bakanlar iyi okusun SAMET YASER

yönetimin diğer ağır topu Hayrettin Kozak'ıda geçen seçimde yönetime alan Adnan Öztürk'dür onunda İnan Kıraç kadar sözü geçer derin Galatasaray'da Bu 1

Franck Ribery'i getiren adamdır buda 2

Geçen Seçim Abdurrahim Albayrak'ıda yönetime almış ben Ünal aysal listesine girer diyordum sanırım gene Adnan Öztürk'ün listesinde olacak Abdurrahimde kongrede sevilen taraftar tarafındanda sevilen bir adam bu 3

Haldun Üstünel+Peter Kenyon ve ekibi buda 4

şimdi söyleyin bakalım Adnan Öztürk'ün şansı yok diyenler bu yazıları iyi okusun Hayrettin Kozak tek başına aldırır bu seçimi Adnan Öztürk'e

Ya İnan Kıraç falan diyonuzda bu adam stad açılışında olaylar çıktıktan sonra Hayrettin Kozak Yönetime TOKİ başkanına falan laf yaparken İnan Kıraç beyefendi 1 kere konuştumu yerim böyle GALATASARAY'lılığı.

O zamann Hayrettin Kozak'tan bir farkı kalmazdı.

Yanlış anlaşılmasın; Ünal Aysal'a illaki karşıyız diye bir şey yok fakat; çok iyi tanıyorum muhabbetlerini bırakalım.

Cok iyi tanimak zaten ne demektir hocam, adam babamizin oglu degilki. Tv de görüdün kadar gazeteden okudugun kadar taniyosun iste.

Ben olumlu bakiyorum kendisine sahsen.

Bence başkan olacak kişiden ziyade kurulacak ekip önemli,Futboldan çakmayan kişiler yönetime girerse yine her transfer hüsran olur..Yapılanma olmaz..

Bu arada fazla başkan adayı olması iyi,farklı projeler ve düşüncelerde gelir..Rahat seçim olmaz umarım..

32 dakika sabırla izlerim diyenler buyursun;

[video=youtube;_DnuTbN4XN0]https://www.youtube.com/watch?v=_DnuTbN4XN0[/video]

ünal aysal gelsin.azizyıldırım devri biter bukadar net söylüyorum

Türk Futbolu 1 tane daha futbol için değil ün için koltukta oturan İşadamı eklenir o kadar Aziz Yıldırım'ın yaptıklarıda ortada Avrupada başarı 0 ligdede kaldığı seneye göre Şampiyonluk sayısına göre başarısız

Bu adamı senden iyi tanıyan yok zaten. Ama millete dayattığın şeyler hep aynı ''boğaz'da hoteli var, ''devlet bu adama muhtaçtı'' muhabbetinden ileri gitmiyor. Zamanında yalvarmış, şimdi değil...

Sen Adnan Öztürk´ü ne kadar taniyorsun peki? Adnan Polat´i ne kadar taniyorsun? Medyada Ünal Aysal ismi gectigi zaman, insanlarin ilk önce bi sendelemesi bile yeter. Eski yönetimlerin son liman olarak herzaman Ünal Aysal´a sigindiklarini bilmek bile bazi seyleri gösteriyor. Bazen imkanlarimiz tikandigi zaman arkamizda Ünal Aysal gibi bir gücün oldugunu bilmek güzel olmaz mi? Bu gücün Galatasaray´in haklarini digerlerine nazaran daha etkili sekilde koruyacagi acik degil mi? Kimi istiyorsun sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt