Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Cok iyi tanimak zaten ne demektir hocam, adam babamizin oglu degilki. Tv de görüdün kadar gazeteden okudugun kadar taniyosun iste.

Ben olumlu bakiyorum kendisine sahsen.

Tv'de gördüğün, gazetede okuduğun kadar tanıyıp başka olmasını istiyorsan, o zaman ciddi bir problem var demektir.

Kurulacak ekip daha önemli..

Mert Türengül@

Dediklerin umarım doğru çıkar..Fazla başkan adayı olması Galatasarayımız daha iyi olur..

İnan Kıraç, Koç grubunun üst düzey yöneticisiydi ve damatları aynı zamanda. Galatasaray Eğitim Vakfı'nın da başkanı. Adamın TOKİ başkanında olmayan ve olamayacak ağırlığı vardır. Ne bir taraftar gibi, ne de Hayrettin Kozak gibi konuşabilir ekranlarda. Elleri kolları bağlı, öyle batırdı ki yönetim açılış olayını, üst düzeyde görevlilere özür dilemekten başka bir durum bırakmadılar.

Sen Adnan Öztürk´ü ne kadar taniyorsun peki? Adnan Polat´i ne kadar taniyorsun? Medyada Ünal Aysal ismi gectigi zaman, insanlarin ilk önce bi sendelemesi bile yeter. Eski yönetimlerin son liman olarak herzaman Ünal Aysal´a sigindiklarini bilmek bile bazi seyleri gösteriyor. Bazen imkanlarimiz tikandigi zaman arkamizda Ünal Aysal gibi bir gücün oldugunu bilmek güzel olmaz mi? Bu gücün Galatasaray´in haklarini digerlerine nazaran daha etkili sekilde koruyacagi acik degil mi? Kimi istiyorsun sen?

Biz klübü profesyonellerin yönetmesini istiyoruz inşaatcı veya başka bir işle uğraşan iş adamları'nın değil

Tv'de gördüğün, gazetede okuduğun kadar tanıyıp başka olmasını istiyorsan, o zaman ciddi bir problem var demektir.

Sen ne kadar iyi taniyorsun, nerden taniyorsun? Almanyada yasiyan bir vatanadas olarak, tv gördügüm, gazetede okudugm ile kaliyorum. Bu mu problem?

ya ya hadi diyelim değiştim 5 milyar euro param olsa 100 milyon euro'yu verir geri istemez hadi geri istedim say değiştiriyorya para en azından faiziyle istemezdim işte bu Ünal Aysal'ın GALATASARAY'lılığı bu kadar

O durumda olmadığın için yorum yapman doğru değil.

Biz klübü profesyonellerin yönetmesini istiyoruz inşaatcı veya başka bir işle uğraşan iş adamları'nın değil

Bukadar anlaşmadan sonra bununda zamanı geldi zaten bu işlerden cidden anlayan birileri gelmelii stadmış rivaymış projelermiş nebiliyim sponsorlarmış bunları dahada yükseltip gelştirip yönetecek yönetim yapısı kafası ve kadrosu Öztürkte vardı son seçimde.

Sen Adnan Öztürk´ü ne kadar taniyorsun peki? Adnan Polat´i ne kadar taniyorsun? Medyada Ünal Aysal ismi gectigi zaman, insanlarin ilk önce bi sendelemesi bile yeter. Eski yönetimlerin son liman olarak herzaman Ünal Aysal´a sigindiklarini bilmek bile bazi seyleri gösteriyor. Bazen imkanlarimiz tikandigi zaman arkamizda Ünal Aysal gibi bir gücün oldugunu bilmek güzel olmaz mi? Bu gücün Galatasaray´in haklarini digerlerine nazaran daha etkili sekilde koruyacagi acik degil mi? Kimi istiyorsun sen?

Bu laflarımdan, Adnan Öztürk veya Adnan Polat'ı istediğim gibi bir izlenim çıksın istemem. Dediklerinde doğru olan yerler var elbet. Fakat; bu adamın yaptırım gücünün ne kadar olduğunu bilemiyorum, belli bir referans yok. Onun dışında adı ne zaman geçse, ''Ünal Aysal'ın başkan adayı olması için, daha şu kadar zamanı doldurması lazım'' gibisinden cümleler duydum. Demem o ki; henüz ortada netleşen bir şey yok. Çok iyi tanımadığım birisi için net konuşamıyorum.

Evet Taraftarın sevgilisi oldu en azından Camiadanda destek aldı en azından GALATASARAY'lılık duruşunu sergiledi.İnan kıraç gibi kaçmadı

Ne yapsın Hayri Kozak gibi her kanala çıkıp konuşsun mu. Arkadaşım senin belki bu zamana kadar İnan Kıraç isminden bile haberin yoktu,bir çok kişinin olmadığı gibi. Bilip bilmeden sallamayın bazı şeyler hakkında.

Sen ne kadar iyi taniyorsun, nerden taniyorsun? Almanyada yasiyan bir vatanadas olarak, tv gördügüm, gazetede okudugm ile kaliyorum. Bu mu problem?

Benim, tanıyorum gibi bir tezim yok zaten aksine, bunu diyen daha çok sensin. Ortada bu sebepten dolayı bir problem de yok. Şimdi daha iyi araştırmaya başlarsan, problemin nerede olduğunu daha net görebileciğini düşünüyorum.

Yeni Tüzüğe göre Yönetimde görev yapmayan birinin Başkan adayı olması imkansız yani Ünal Aysal bundan önce yönetimde görev almadı ama Adnan Öztürk aldı Ünal Aysal seçime giremez.Seçime Adnan Öztürk başkan adayı olursaki olacak anca onun yönetimine girebilir.

Yani Ünal Aysal başkan olması Tüzük'en imkansız

Yarin cikip bi de inan kirac yalanlama yapiyormus serhat uluerene ben boyle bir sey demedim diye.:)

Yeni Tüzüğe göre Yönetimde görev yapmayan birinin Başkan adayı olması imkansız yani Ünal Aysal bundan önce yönetimde görev almadı ama Adnan Öztürk aldı Ünal Aysal seçime giremez.Seçime Adnan Öztürk başkan adayı olursaki olacak anca onun yönetimine girebilir.

Yani Ünal Aysal başkan olması Tüzük'en imkansız

2.başkan olsun....

Sen Adnan Öztürk´ü profesyonel saniyorsun galiba :) Futboldan anlamiyorum diyen bir insan Adnan Öztürk. Ayni profesyonel ekibi Ünal Aysal da kurabilir. Öyle de yapacaktir zaten. Böyle güzel konusan ama gücsüz adamlarla devam diyorsaniz diyecek birsey yok.

Benim, tanıyorum gibi bir tezim yok zaten aksine, bunu diyen daha çok sensin. Ortada bu sebepten dolayı bir problem de yok. Şimdi daha iyi araştırmaya başlarsan, problemin nerede olduğunu daha net görebileciğini düşünüyorum.

Isimleri karistirdin sanirim? Eger hayir hala sensin diyorsan, nerde böyle birseyi idda etmisim bir bul da göstersene bir zahmet.

Yarin cikip bi de inan kirac yalanlama yapiyormus serhat uluerene ben boyle bir sey demedim diye.:)
Haftaya Telegole katılıyormuş..Sanmam.

Boşverin doğru olması daha iyi..Fazla aday demek farklı düşünce ve iyi ekip demek..Rahat başkanlık gelirse iyi olmaz..Çekişme olması iyi yönden yarar sağlar..

DEVLET 'FİYATI İNDİR' DİYOR, O YANAŞMIYOR

ÜNAL Aysal, 'yap-işlet-devret' modeliyle kurduğu doğalgaz santralından devlete 10 cent gibi yüksek fiyatla elektrik satıyor. Enerji Bakanlığı 'Size aşırı para ödüyoruz. Gelin bunu düzeltelim' diyor ama Aysal kabul etmiyor.

Aysal, doğalgaz alıyor elektriğe çevirip devlete satıyor. Devlet ihtiyacı olsa da olmasa da 20 yıl boyunca Aysal'dan elektrik almak zorunda. Çünkü yapılan sözleşmede devlet yatırım karşılığında 'alım garantisi' veriyor. Üstelik şirketin belirlediği fiyattan. Diyelim ki santralde kullanacağı doğalgazı 4 cente alıyor. Üstüne işletme maliyeti ve yatırım bedelini de ekleyen Aysal, devlete elektriği 10 centten satıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt