Osman Işık
Tecrübeli Üye
- 22 Ekim 2010
- 6.265
- 1
- 1.023
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
ahmet galatasaray yenilmicek die iddiaya giriyor
ahmet galatasaray yenilmicek die iddiaya giriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan bu ciringiloglu gs fb macinda 100bin taraftar ile oynasa bisey olmaz dior
lan bu ciringiloglu gs fb macinda 100bin taraftar ile oynasa bisey olmaz dior
Ben internet uzerinden izlemistim birkac kere simdi ne oluyor diye gene baktim. Sacma-sapan bir program. Hic eglenceli falan da degil aksine trajikomik bir program. Eminimki en cok izlenen program bu programki bizim yøneticiler bøyle salakca programlara baglaniyorlar.
Izlemeyin demek kabullenmektir. Kimse tepki vermezse bøyle sacma sapan programlar devam eder. Cozum sadece izlememek degil aksine tepki vermek. Bu mail ile de olabilir. Sonucta bu tarz programlar kamuoyunu yønlendirirse yønetim vs. vs. de bu tarz salakca programlara gøre hareket eder. Ahmet Cakar kim Erman Toroglu kim onlar mi yønlendirecek kitleleri.
Deneyelim simdi yazsin herkes tepki maili. Tepki verin tepki. Susmak kabullenmektir susup tepki vermeden elestirmek dogru degil. Tepki olmazsa onlar da bu sekilde devam eder.
tepki diyorsunda, bütün camianın önde gidenleri bağlanıyor bu heriflere.Ciddiye alan bizimkiler.