Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ünal aysanin yaptigini kim yapti neymis 59 yil sonra uye olmus klübe geciniz efendim adam gitti galatasarayin hiselerini amerikanlardan aldi ve bedava geri verdi biraz arastirin ondan sonra konusun adamin hakinda

Bedava vermedi diye biliyorum. Sadece faizsiz işletti borcu.

Telegolün arkasındaki gücüde araştırmak lazım..İnan kıraç hayatında ilk defa bu kadar uzun konuştu!

biz nasil taraftariz yaziklar olsun.. Inan Kirac'in yapmis oldugu konusma kesinlikle skandaldir.. Adnan Polat isterse takimi ligden dusursun ben liselilere inat destek veriyorum..

Ben de seçim için atılan imzalardan bahsediyorum, genel kurula çağrı ve seçim için atılan imzalar, bunlar Noter önünde olmaz ise herhangi bir geçerliliği yok ve sanırım bunlar kendi kurdukları üfislerde Noter olmadan yapmışlar bu imza işini, muhtemelan Polat a bak bu konuda gayriresmi olarak bu kadar imza toplandı kendin seçim kararı al da bu imzaları uygulamayalım gibi bir şantaj planı içerisindeler.

anladım olabilir ;) sagol bilgi için ;)

Işın Çelebi bağlandı.

Herkez başkana takılmış..Kurulacak ekibe bakın derim..

Faruk Süren

Adnan Öztürk

Ali Dürüst

Abdürrahim Albayrak

Hocada Terim olur..

İyi ekip kuruyorlar..

aynen hepsi bir çatı altında toplanıyor bence haldun üstünel'ide alıcaklar bu oluşuma , inan kıraç bana samimi geldi ve ben parası olan parayı koyan başkanları severim bence çok iyi yönetim olur .

bu programda GSi tartisan adam benim gozumde adam degildir

ne dedigini dinlememe bile gerek yok

Bu is normal degil.Inanc Kirac hayatinda bir kere televizyona cikip Galatasaray'i yonetimi konusmus adam degildir hele ki boyle ucuz proglamlarda.Cikar kokusu yakinda, is ters tepip kendide kaybedebilir,Polat dahada guclenebilir.Bilmeyenlere soyleyim bu kulupte en derin adam Selahattin Beyazittir.Inan Kirac onunde ceket ilikler.

ooo haldun reis birazdan canli yayinda

büyük darbe geliyor beyler. Destek verelim.

kiracdan sonra celebininin susmasini bekliom konusurken

Isin Celebi dogru soyluyor, Galatasarayin paraya ihtiyacı yok. Inan Kirac'in yaptigi diktatorluk gibi

Adnan Polat gitmeli, bu konuda hemfikiriz. Ama ben Ünal Aysal konusunda ciddi bir çelişki içerisindeyim. Adnan Polat bu saatten sonra yeni ekip kursa bile seçilmesi çok zor.

ışın çelebi den masallar.adam hala mali yapıdan bahsediyor.lan biraz daha zorlasanız küme düşürecekeseniz be.yerin dibine soktunuz takımı.Galatasaray da para sorunu yokmuş,yönetim sorunu varmış:D ışın çelebi yönetimde değil heralde

inan kırac GSde para sorunu yok yonetim sorunu var dedi.. ee bırakın madem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt