Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu is normal degil.Inanc Kirac hayatinda bir kere televizyona cikip Galatasaray'i yonetimi konusmus adam degildir hele ki boyle ucuz proglamlarda.Cikar kokusu yakinda, is ters tepip kendide kaybedebilir,Polat dahada guclenebilir.Bilmeyenlere soyleyim bu kulupte en derin adam Selahattin Beyazittir.Inan Kirac onunde ceket ilikler.

Kim kimden güçlü diye bir tartışma başlatmak istemem ama sanırım İnan Kıraç Galatasaray Eğitim Vakfının mütevelli heyet başkanı ve eğer kulübe bir şey olursa bütün mal varlığı vakfa kalıyor, az önce konuşmanın bir yerinde kendisi de söyledi. Böyle bir yapının başkanının düğme iliklediğini düşünmek bir zor gibi geliyor bana.

Isin celebi de dogru konusuyor

İnan Kıraç resmen Adnan Polat'ı tehdit etti.Ya Adnan Polat istifa eder yada Mali kongrede ibra etmeyiz veya bütçeyi kısıtlarız seneyede başarısız olurlar diyor.Başkan adayı Ünal Aysal'mış.Gerekirse cebinden bile para verirmiş.Olayın özeti bu!

biz nasil taraftariz yaziklar olsun.. Inan Kirac'in yapmis oldugu konusma kesinlikle skandaldir.. Adnan Polat isterse takimi ligden dusursun ben liselilere inat destek veriyorum..

dalga mı geciyorsun.nedemek küme düşmek....tarihin bıyunca o rezillikle nasıl yaşayacaksın...

Bundan sonraki her saniye bir kayip, zaten gecen 1 seneyi de goz gore gore, olacaklari bile bile kaybetdik. :o

Işın çelebi doğru düzgün Galatasaray diyemiyor.Gasaray değil Galatasaray

Adnan Polat'ın oyuncağı değil klüp.Yok küme düşürsün bilmem ne

olayin farkinda degilsiniz galiba. liseliler kucuk olsun bizim olsun derdinde, olay cok farkli boyutlara vardi artik.. liselilerin Galatasaray'in gelecek senesini bile cope atacak kadar gozleri donmus durumda.. yeterki klup kendilerine kalsin istiyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamali..

Sezon sonu Kewell, Neill ve Baros gider.

Yanliz Ünal Aysal zaten abrihimovic olmak icin gelecegini sanmiyorun, Inan Kiracin dedigi eger gerekirse parasini da verir, yani Ünal Aysal her türlü kendini vermek icin hazir bu ise

Para sorunumuz yok, ekonomik olarak iyiyiz ama seneye küme düşelim.Ulan senin başkanın seninle john benjamin geçiyor. Ligin şampiyonunu belirleyeceğiz falan diyor.Beni ırgılamaz.Polat'ı hile yada normal yolla kim indirirse baş tacımdır

ben artık cebinden gerekirse para verecek yöneticiler istiyorum......

bu gece bu programdan snra olay cıkar.. :D simdi haldun ustunel de baglancak.. hadi bakalım..

Ulan ne hallere düştük.ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.

olayin farkinda degilsiniz galiba. liseliler kucuk olsun bizim olsun derdinde, olay cok farkli boyutlara vardi artik.. liselilerin Galatasaray'in gelecek senesini bile cope atacak kadar gozleri donmus durumda.. yeterki klup kendilerine kalsin istiyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamali..

Alakası yok.Olay cidden küme düşürme noktasına geliyor.Onlar da duruma el atıyor.Liseliler diye ayırmak doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt