Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Adnan Polati devirecek adam perde arkasinda kalir oyle devirir,kendi one cikmaz.Bu Inan Kirac isi cok karisik bence.Bu adamin cikipta Galatasaray baskanlarina, televizyonlarda gazetelerde tek laf soyledigi gorulmus sey degildir.Bu isin Polatin lehine donmesi icin Inan Kirac'in belkide bilerek boyle konusuyor olabilecegini dusunuyorum.Oyun icinde oyun.

onun icin boyle islere giren adamlara ters bakiyorum

prensipler onemli

bir haldun reise bak birde digerlerine

haldun ustunel: culioya, stancuya, zapataya, kazima, yektya kesin karsi cikardim

Bunlara karşı çıkacağına 2 sene kaldığı takımdan BAM'ı gönderseymişya!

Bundan sonra gelir başarılı olur olmaz bilemem ama bundan önceki yöneticilik süresinde Haldun ÜStünel'in de başarısı kocaman bir sıfırdır.

Bundan önceki 2 sene futbolun başında o vardı.. Evet o zman çok iyiydik. 5. ve 3. olmuştuk pardon!

bananeeeeeeeeee 25. olsun

ben bu polata saydirirken takim rezil durumda degildi

durusu onemli adamin neden istifa ettigi bile soyluca bir sebep

duydunmu icra kurulu fikrini?

akli calisan adam lazim bize akli

benim forumda yazdigim seyleri ustunelden dinliyorsunuz iste

hagiyi gondermek buyuk terbiyesizliktir

Haldun'un da transferden pek anladığını düşünmüyorum ama Hagi kalsın derken mantıklı açıklamaları var,benimde fikrimi değiştirdi.

Bundan önceki 2 sene futbolun başında o vardı.. Evet o zman çok iyiydik. 5. ve 3. olmuştuk pardon!

Kendisi kimi getirmiş allah aşkına yaaaaa! Yarım adam Kewell, takımının satmak istediği kurtulmaya çalıştığı ve hatta biz talip olmasydık bize satıkları paranın yarısına satmaya razı olabileceği Elano ve Keita, hala kendisine kulüp bulamayan ikinci ligde bile top oynayamayan Dos Santos, ne oynadığı belli olmayan Jo, nedir şimdi bu millete sallamak, yazık ya yakışmıyor Haldun Üstünel'e!

verin futbol şubesini şu adama artık...sqaut,altyapı,yıldız oyuncular vs her şeyi düşünmüş.

inanilmaz hatalar yapiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama korumamiz lazim

yaw bu haldün reis çook kral adam

sanki ben konusuyorum

bu adamin dediklerine yuzde yuz katiliyorum :)

icimden gecen ne varsa soyluyor adam

saygim sonsuz artik bu adama biline

İşte kilit noktamız bu !

Haldun Üstünel: Acaba biz Rijkaard'a hazırmıydık? Değildik.

Ben Rijkaard'ın gitmesini istemişimdir. Ama onun suçunun olmadığını da söylemişimdir. Biz hazır değildik. Yeterli altyapı kuramadık.

Ne farkederki sadece yerliler 5. yapmadı bizi. Nonda'nın gitmesine karşı çıksaydıya. Mahvolduk o sezon forvetsizlikten. Ya da Meira kalsın deseydi ya!

Sadece yerliler 5. yapti bizi. Cok sey farkeder. Getirdigi yabancilarin tumu de kaliteliydi adamin. Yabanci sinirinin oldugu bir ortamda da bir yere sicrarsin. Rijkaard gibi bir hocayi da ayni sebepten kaybetdik. Vizyonsuz yerli politikasina Ustunel gittikten sonra vizyonsuz yabanci politikasi eklenince de durumumuz bu oldu. Ayrica adam ayrilma sebebi olarak "onay vermedigim islerin altinda imzamin olmasini istemiyorum" dedi. Demek ki, cok seye karsi cikmis ama, olmayinca da, istifa etmegi tercih etmis.

İşte sorun buradaydı Haldun Bey. Kulüpteki bu futbol zihniyetine, ve yerli transferlerine fazlaydı Rijkaard.

helal olsun ne güzel konuştu.Rijkaard fazla geldi bize.

sanki ben konusuyorum

bu adamin dediklerine yuzde yuz katiliyorum :)

icimden gecen ne varsa soyluyor adam

saygim sonsuz artik bu adama biline

Bu programa çıkıp Galatasaray'ı konuşan adam, adam değildir diyordunuz az önce, ne değişti de kral adam oldu buraya bağlanıp konuşan Haldun Üstünel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt