Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Çok yaşa toşşunum

Vallahi mal bu serhat ahmet çakar üst düzey takım değil diyor santos. bu sene üst düzey diyor.

zvejmisi451.jpg

şimdide misi reis

El birligiyle yollayacagiz Adnan Polat´i insallah.Yahu tarihte en nefret edilen Baskandir Adnan Polat.Nasil direnebilir ki. Ayiptir

trt 3 ü açın 14 futbolcu gidicek deniyor....

futbolcuları yazmaya çalışayım...

Arda-Baros-Kewell-Neill-Cluio-Stancu-Zapata-Barış-Ayhan-Mustafa Sarp-Balta-Zan-Aydın-Ufuk

İlginç açıklamalar geliyor G.Saray hakkında..Murat Yalçındağ seçim sinyali vermiş.."Önümüzü göremiyoruz, önümüzü görmemiz lazım" demiş..

Her yol seçime gidiyor arkadaş...

Yönetim,teknik ekip istifa etmeli kesinlikle...

kim soyluyor trt 3 de bu futbolcularin gidecegini

14 kişilik listede Baros'un olması kadar komik birşey olamaz..

trt 3 ü açın 14 futbolcu gidicek deniyor....

futbolcuları yazmaya çalışayım...

Arda-Baros-Kewell-Neill-Cluio-Stancu-Zapata-Barış-Ayhan-Mustafa Sarp-Balta-Zan-Aydın-Ufuk

Yerlerine Musa Çağıran,Emre Çolak, Mehmet Batdal gitsin

Edit: Nasıl unuturum be Aykutttt Kovun artık bıktık

Adnan Polat' ın seçim kararı alamamasındaki tek neden kazanamayacağını bilmesi. Son seçimlerde böyle bir facia tablo yokken bile Adnan Öztürk karşısında sadece 600 (altıyüz) oy fark ile seçim kazanan Polat, bu paramparça yönetim ve tarihe geçen sportif rezalet ile seçime girerse sandıkta büyük darbe yer..Bu yüzden direniyor, bu yüzden vazgeçemiyor koltuktan.Yoksa insan güven tazelemekten kaçarmı hiç, aklın yolu bir. Burada mühim olan kişilerin menfaati değil, büyük G.Saray'ın ayağa kalkmasıdır.Yeni yönetim kurup, kongreden güvenoyu almak gerektiğini düşünemeyecek kadar bencil bir başkan idare ediyor bizi!! Ve bu gidişle camiada nefret edilen ilk başkan olacak kendileri maalesef..

Yönetim bi gitsin de, sonra karar verilir kimin gidecegine. Yönetim ne yapacagini kendi bilmiyor ki. Karar alacak ne motivasyonlari kaldi, ne kendilerine inanclari kaldi, ne de dogru karar alacak kapasiteye sahipler. Kalacak gidecek futbolculara yeni yönetim dolayisiyla yeni Teknik Direktör karar verir. Adnan Polat´in karar verme hakki yok bundan sonra. Olmamali. Daha belli olan bisey yokken, yapilan bu haberlere pek inanmiyorum

Bu yazilan isimlerden Arda-Baros-Culio alternatif kalmali...Biz Keita gonderdik ariyoruz Arda evet bu sezon sakatti ama o kalitede bir adam zor aliriz...

hagi konuşursa galatasaray darmadağın olur parçalanır :)

diyolar

Kafası güzel, detone.

[video=youtube;UIn68svTHsg]https://www.youtube.com/watch?v=UIn68svTHsg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt