Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Yalanmı haklıyım her zamanki gibi sonuna kadar iyiki böyle adamlardan kurtulmuşuz iyiki böyle adamlar tasviye edilmiş şu klüpten

Mert kardeşim neden siyasi düşünceni spora karıştırırsın? Sev veya sevme en kötüsü nefret bile edebilirsin ama saygı duy.

elinize geçti fırsat rezil edin edeceğiniz kadar .

Tv8' bakıyorum

Haginin menejeri becali istanbula gelmiş..Söyleyecekler

İyi dalga geçiyorlar, aferin izleyin hala.

Şerefsizler klibe bak.. AYAĞA KALKTIĞIMIZDA ......!

Sülayman Rodop : Altta yazı geçmissiniz Adnan Poat idmanlara katılmadı diye onu değiştirin lütfen. Adana Polat son 3 gün idmanlara katıldı.

Reha Muhtar : Bir dakka çok önemli, sen Polat idmana katıldı mı diyorsun?

Sülayman Rodop : Evet. Perşembe akşamüstü 4-6, Cuma sabah son ter idmanına katıldı.

Reha Muhtar : Son antreman Perşembe günümüydü.

Sülayman Rodop : Hayır cuma sabah.

Reha Muhtar : Perşembe günü antremandamıydı peki?

Sülayman Rodop : Evet. Hem perşembe hem cuma katıldı.

Reha Muhtar : Cuma antreman var mıydı?

Sülayman Rodop : Vardı. Polat katıldı.

Reha Muhtar : Perşembe gece GS antreman yapmadı diyorsun yani?

Sülayman Rodop : Hayır yaptı da gece yapmadı, saat 4 yaptı.

Reha Muhtar : Perşembe son antremandı yani?

Sülayman Rodop : Hayır cuma antreman vardı, ter idmanı, Polat katıldı

Reha Muhtar : Bugün günlerden ne? Polat katılmış mı yani?

.

.

.

.

.

Sülayman Rodop : Altta yazı geçmissiniz Adnan Poat idmanlara katılmadı diye onu değiştirin lütfen. Adana Polat son 3 gün idmanlara katıldı.

Reha Muhtar : Bir dakka çok önemli, sen Polat idmana katıldı mı diyorsun?

Sülayman Rodop : Evet. Perşembe akşamüstü 4-6, Cuma sabah son ter idmanına katıldı.

Reha Muhtar : Son antreman Perşembe günümüydü.

Sülayman Rodop : Hayır cuma sabah.

Reha Muhtar : Perşembe günü antremandamıydı peki?

Sülayman Rodop : Evet. Hem perşembe hem cuma katıldı.

Reha Muhtar : Cuma antreman var mıydı?

Sülayman Rodop : Vardı. Polat katıldı.

Reha Muhtar : Perşembe gece GS antreman yapmadı diyorsun yani?

Sülayman Rodop : Hayır yaptı da gece yapmadı, saat 4 yaptı.

Reha Muhtar : Perşembe son antremandı yani?

Sülayman Rodop : Hayır cuma antreman vardı, ter idmanı, Polat katıldı

Reha Muhtar : Bugün günlerden ne? Polat katılmış mı yani?

.

.

.

.

.

ooooorrrrrrrr................ talarda dolaşmak pek iyi değil geceleri..

Yalanmı haklıyım her zamanki gibi sonuna kadar iyiki böyle adamlardan kurtulmuşuz iyiki böyle adamlar tasviye edilmiş şu klüpten

Kardeş senin düşüncen futbol felan değil durmadan siyaset sokuyosun konuya..burası futbol sitesi ..herkes senin fikrinde olacak diye bişey yok..Hakan Şükür gibi klube şampiynluklar kazandırmış ,defalarca gol kralı olmuş birine hakaret etmek senin hattine değil..

Mert kardeşim neden siyasi düşünceni spora karıştırırsın? Sev veya sevme en kötüsü nefret bile edebilirsin ama saygı duy.

Siyasi görüşle alakası yok bunlar olan şeyler Sergen'in 1 milyon euro maaşı var Trt'ye ayda 1 lira para veriyoruz Elektrik Faturasında Trt payı her ay 1 lira para ekleniyor çokmu değil ama 500-600 lira para alan insanlar var 1 lirayı bile veremeyecek o paraya ihtiyacı olanlar var ama bu insanlar Sergen gibi saçma sapan konuşan 1milyon euro alıp ertesi gün 500 milyarlık araba çekiyo altına.onu geçtim tuttuğu takımın Stad açılışında hakaret edercesine konuşan birinin milletvekili olarak geçtiği partiye,hakaret ettiği Galatasaray klübün simge oyuncusu olan Hakan şükür'ün o adamla aynı havayı solucak olmasını sindiremiyorum kendisi nasıl sindiriyor merak ediyorum.Ve kendini tebrik ediyorum ve ona o lafı söylüyorum ve arkasındayım hadi onuda geçtim.1 milyar 100 milyon euro'ya sami yen arazisini satıp 700 milyon euro kar edildikten sonra Galatasaray'ın bir allah kuruşu çıkmadı deyip o klübü ve taraftarına hakaret edercesine aşşalarcasına konuşan birinin kendi değimiyle Galatasaray taraftarı olan Hakan Şükür'ün kendi tuttuğu takımı ayaklar altına alan kişinin partisine girmesi ve o partide Erdoğan bayraktar denen kendi tuttuğu takımın efsane başkanlarından olan Özhan Canaydın ve tuttuğu klübü aşağılacak sözler söyleyen adamla birlikte bulunması üzerine bence o ettiğim söz ona cuk diye oturuyor sonuna kadar arkasındayım.Ve gerçek Galatasaray taraftarının'da bu sözlerimin arkasında olduğunu düşünüyorum.Naylonlar kendini belli ediyor zaten

Rezil etti bizi bu Polat ya. Ise bak. Arabesk sarki caliyorlar ya. Adnan Polat ne diyeyim sana ya? Edit Edit Edit Edit diyorum sana sadece.

Siyasi görüşle alakası yok bunlar olan şeyler Sergen'in 1 milyon euro maaşı var Trt'ye ayda 1 lira para veriyoruz Elektrik Faturasında Trt payı her ay 1 lira para ekleniyor çokmu değil ama 500-600 lira para alan insanlar var 1 lirayı bile veremeyecek o paraya ihtiyacı olanlar var ama bu insanlar Sergen gibi saçma sapan konuşan 1milyon euro alıp ertesi gün 500 milyarlık araba çekiyo altına.onu geçtim tuttuğu takımın Stad açılışında hakaret edercesine konuşan birinin milletvekili olarak geçtiği partiye,hakaret ettiği Galatasaray klübün simge oyuncusu olan Hakan şükür'ün o adamla aynı havayı solucak olmasını sindiremiyorum kendisi nasıl sindiriyor merak ediyorum.Ve kendini tebrik ediyorum ve ona o lafı söylüyorum ve arkasındayım hadi onuda geçtim.1 milyar 100 milyon euro'ya sami yen arazisini satıp 700 milyon euro kar edildikten sonra Galatasaray'ın bir allah kuruşu çıkmadı deyip o klübü ve taraftarına hakaret edercesine aşşalarcasına konuşan birinin kendi değimiyle Galatasaray taraftarı olan Hakan Şükür'ün kendi tuttuğu takımı ayaklar altına alan kişinin partisine girmesi ve o partide Erdoğan bayraktar denen kendi tuttuğu takımın efsane başkanlarından olan Özhan Canaydın ve tuttuğu klübü aşağılacak sözler söyleyen adamla birlikte bulunması üzerine bence o ettiğim söz ona cuk diye oturuyor sonuna kadar arkasındayım.

Kardeşim bak yine partiyi karıştırıyorsun..yahu adam istediği partiye girer..yanii Galatasaraylı milyonlarca insan var herkes bu partiyi tutabilir..herkese sallamak zorundamısın sen..herkesin görüşü kendine...

Siyasi görüşle alakası yok bunlar olan şeyler Sergen'in 1 milyon euro maaşı var Trt'ye ayda 1 lira para veriyoruz Elektrik Faturasında Trt payı her ay 1 lira para ekleniyor çokmu değil ama 500-600 lira para alan insanlar var 1 lirayı bile veremeyecek o paraya ihtiyacı olanlar var ama bu insanlar Sergen gibi saçma sapan konuşan 1milyon euro alıp ertesi gün 500 milyarlık araba çekiyo altına.onu geçtim tuttuğu takımın Stad açılışında hakaret edercesine konuşan birinin milletvekili olarak geçtiği partiye,hakaret ettiği Galatasaray klübün simge oyuncusu olan Hakan şükür'ün o adamla aynı havayı solucak olmasını sindiremiyorum kendisi nasıl sindiriyor merak ediyorum.Ve kendini tebrik ediyorum ve ona o lafı söylüyorum ve arkasındayım hadi onuda geçtim.1 milyar 100 milyon euro'ya sami yen arazisini satıp 700 milyon euro kar edildikten sonra Galatasaray'ın bir allah kuruşu çıkmadı deyip o klübü ve taraftarına hakaret edercesine aşşalarcasına konuşan birinin kendi değimiyle Galatasaray taraftarı olan Hakan Şükür'ün kendi tuttuğu takımı ayaklar altına alan kişinin partisine girmesi ve o partide Erdoğan bayraktar denen kendi tuttuğu takımın efsane başkanlarından olan Özhan Canaydın ve tuttuğu klübü aşağılacak sözler söyleyen adamla birlikte bulunması üzerine bence o ettiğim söz ona cuk diye oturuyor sonuna kadar arkasındayım.Ve gerçek Galatasaray taraftarının'da bu sözlerimin arkasında olduğunu düşünüyorum.Naylonlar kendini belli ediyor zaten

Bence senin sorunun Ak parti hakan şükür ,sergen felan hikaye..

Birader hala parti diyorsun ya. Sanane adam istediği partiden girer istediğini yapar. Bu senin efsane futbolcun olduğunu değiştirmez ve sana ona hakaret etme hakkını vermez.

Ahmet Çakar: Böyle sapık gibi görünürüm ama.. :asd::asd::asd:

Aynı dili konuşup anlaşamamak tuhaf bir durum.Bence bu siyasi olayları burda bırakalım.Herkese hayırlı akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt