Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Süleyman Rodop Ercan Serefsizine ne dedi merak ettim.. ???

Adnan Polat bundan sonra Mourinho´yu bile getirse inanilmazn tepki verilmeli.. Adnan Polat mutlaka gitmeli. Nefret ediyorum adamdan. Yüzünü gördügüm zaman tansiyonum firliyor bu yasta. Karsimda olsa yapacaklarimi tahmin bile edemezsiniz.

Aynı duyguları paylaşıyorum. Hatta sezon başından beri her maçta yüzünü görünce avazım çıktığınca bağırıyorum :) Sezon başında herkes bana şaşkın şaşkın bakarken sezon ortasında neden hakaret ettiğmi anlayacaksınız diyordum.

Dün yine Ercan ve Reha olucak tebiyesizler sürekli Galatasaraya atıp tuttular , kim çıkartıyo abi bu herifleri o programa

Yemin ediyorum televizyona kafa atasım geldi

Bu aksam Telegol'e bakilir beyler

Baya malzeme çıktı..Çakar'ın Polat hakkında diyeceklerini merak ediyorum..22:15'de başlıyormuş.

Bugün rating rekoru kırmaları muhtemel.Serhat çok üzülmüştür bu işe.Karısı polat'ın otelinde çalışıyordu çünkü.

[video=youtube;n2kSq8VGNfE]https://www.youtube.com/watch?v=n2kSq8VGNfE[/video]

22:15'de başlayacakmış..İyi malzeme çıktı..Çakar Polata neler der..Yemişim İbrayı;)

Inan Kirac'in heryeri ibra olsa ne yazar. Bugun Inan Kirac resmi olarak ''Derin Galatasarayin lideri'' olmustur

Ahmet Cakar:"Beyler ben Inan Kirac´tan korktum. Indirecegim dedi indirdi beyler bakin. Iddia ediyorum, bugün deokrasiye agir bir darbe vurmustur kongre üyeleri. Yemisim ibrasini ya. "

falan diyecektir herhalde :D

Ahmet Cakar:"Beyler ben Inan Kirac´tan korktum. Indirecegim dedi indirdi beyler bakin. Iddia ediyorum, bugün deokrasiye agir bir darbe vurmustur kongre üyeleri. Yemisim ibrasini ya. "

falan diyecektir herhalde :D

Haha mükemmel ya :)

Hala bu saray soytarılarınımı izliyorsunuz?

O proğramdakilerin alayını toplasan bir adam etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt