Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Çakara dediği doğruysa 500 tane militan lafı çok ağır bi laf sonuçta hepsi kongre üyesi.

Liseliler çok akıllı. Fazlasıyla akıllı. Ama akıllarınca Galatasaray onların malı. Onlar istemeden kimse başkan olamaz, onlardan başka kimse sivrilemez ( bkz. Haldun Üstünel )

Can, birebir ağzından dinledik Üstünel'in. Adnan Polat'ın kurumsal bir yapıda yönetmek istememesi yüzünden ayrıldım dedi açık açık. Hatta o gün yaptığı diğer açıklamaları ile benim bu klüpteki 2 numaralı tuttuğum adam hale geldi.

Aysal'ın kafasından bir adam Üstünel. Ben bir yolunu bulup onunla çalışacaklarını düşnüyorum. Olayın liselilerle yakından uzaktan alakası yok.

haldunun kafasini yiyen polat degilmi:)

gokmeenden akilli olmalari yeterli

yanlis dusunuyorsun

aptal dostum olacagina akilli dusmanim olsun

Can, birebir ağzından dinledik Üstünel'in. Adnan Polat'ın kurumsal bir yapıda yönetmek istememesi yüzünden ayrıldım dedi açık açık. Hatta o gün yaptığı diğer açıklamaları ile benim bu klüpteki 2 numaralı tuttuğum adam hale geldi.

Aysal'ın kafasından bir adam Üstünel. Ben bir yolunu bulup onunla çalışacaklarını düşnüyorum. Olayın liselilerle yakından uzaktan alakası yok.

Gökmen'i geçelim. O adamı ciddiye alan yok bende o salonda. Ama tahmin ediyorum ki Haldun Üstünel'in gidişinin ardında liseliler var. Haldun Üstünel inanılmaz sivrilmişti ve liseli değildi. Liseliler kendilerinden olmayanların sivrilmesinden acayip rahatsız olurlar. Bir örnek daha Albayrak. Ama Albayrak yeni yönetimde olacak, çünkü liseli olmayanların gazını almak gerek bir şekilde. Haldun Üstünel de tüzüğe uygunsa yeni yönetimde yer alabilir.

Valla yukarıda oturan liseliler vardı bugün kongrede, çekirdekçi taraftar kesimine taş çıkartırlar tezahüratlarıyla. Komple kötü demek yanlıştır. Sağduyulu kaç üye çıktı konuştu. Bir taraftarın tüm duyguları ifade edildi bugün. Yanlış bir kanı var Hıncal Uluç'un başlattığı bir ideoloji var.

Gökmen'i geçelim. O adamı ciddiye alan yok bende o salonda. Ama tahmin ediyorum ki Haldun Üstünel'in gidişinin ardında liseliler var. Haldun Üstünel inanılmaz sivrilmişti ve liseli değildi. Liseliler kendilerinden olmayanların sivrilmesinden acayip rahatsız olurlar. Bir örnek daha Albayrak. Ama Albayrak yeni yönetimde olacak, çünkü liseli olmayanların gazını almak gerek bir şekilde. Haldun Üstünel de tüzüğe uygunsa yeni yönetimde yer alabilir.

Sen mantık yürüterek o sonuca gidiyorsun, ben direk canlı dinledim kendi ağzından (telegol de).

Bu tür programların en büyük derdi reyting malesef. Galatasaray Genel Kurulu'nun aldığı karara saygı duymamaları ve bunun üzerine program yapmaları çok garip. Salondaki 2000 üye bir karar almıştır. Bunu eleştirmek Galatasaray Genel Kuruluna ve 25milyon taraftara yapılan bir haksızlıktır.

Polat'in laflari bana belli bir ideolojiyi hatirlatiyor ulkemizdeki

Kendisine stadda karsi cikanlar-> 300 tane terorist

Mali kongredekiler-> 500 tane militan

OLDU GULUM

FENER MEDYASI POLATIN GİTMESİNİ İSTEMİYor ... ;)

Inan Kirac büyük adamdir, böyle biline bundan sonra :happynew:

Sen mantık yürüterek o sonuca gidiyorsun, ben direk canlı dinledim kendi ağzından (telegol de).

Ben de dinledim o konuşmasını.

Mesela ; Adnan Öztürk.

Önceden çıkıp konuşuyordu artı gençlere izin verilmeli. Gençlerin önü açılmalı. Buna İnan Aysal gibi ağır abiler şiddetle karşı çıktı. Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey de gençlere izin verilmeli dedi.

Gençler başkan olsun diyen adam neden bugün 70 yaşında birinin başkan adaylığına destek veriyor ?

Adnan Öztürk'e o dönem karşı çıkanlar neden bugün Adnan Öztürk gelsin bizimle çalışsın diyor ?

Gençler başkan olsun diyen Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey'in üstü çizilirken neden aynı demeci veren Adnan Öztürk'e bi öyle bi böyle davranılıp, sonra yönetimde yer al deniyor ?

helvaci diorki bazi yöneticiler bana geldi ve mahkemeye gidilirse ne gibi sonuclar alinir diye sormuslar

Kimdir bu ağır toplar kimisi ermeni kimisi yahudi diyor etnik bir siyasette oynanıyor sanki.

Galatasaray camiası toki başkanından o hakaretleri duymayı haketmedi. Mali tablolardaki zarar ziyan düzelir. Haklarımızı savunamadı. İşin kötüsü hatalarını kabul etmedi. Sırf futbol yüzünden gönderilmedi Adnan Polat.

Gökmen'e karşı Galatasaray'ı savunuyorlar yahu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt