Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liseliler çok akıllı. Fazlasıyla akıllı. Ama akıllarınca Galatasaray onların malı. Onlar istemeden kimse başkan olamaz, onlardan başka kimse sivrilemez ( bkz. Haldun Üstünel )
haldunun kafasini yiyen polat degilmi
gokmeenden akilli olmalari yeterli
yanlis dusunuyorsun
aptal dostum olacagina akilli dusmanim olsun
Can, birebir ağzından dinledik Üstünel'in. Adnan Polat'ın kurumsal bir yapıda yönetmek istememesi yüzünden ayrıldım dedi açık açık. Hatta o gün yaptığı diğer açıklamaları ile benim bu klüpteki 2 numaralı tuttuğum adam hale geldi.
Aysal'ın kafasından bir adam Üstünel. Ben bir yolunu bulup onunla çalışacaklarını düşnüyorum. Olayın liselilerle yakından uzaktan alakası yok.
Çakara dediği doğruysa 500 tane militan lafı çok ağır bi laf sonuçta hepsi kongre üyesi.
Gökmen'i geçelim. O adamı ciddiye alan yok bende o salonda. Ama tahmin ediyorum ki Haldun Üstünel'in gidişinin ardında liseliler var. Haldun Üstünel inanılmaz sivrilmişti ve liseli değildi. Liseliler kendilerinden olmayanların sivrilmesinden acayip rahatsız olurlar. Bir örnek daha Albayrak. Ama Albayrak yeni yönetimde olacak, çünkü liseli olmayanların gazını almak gerek bir şekilde. Haldun Üstünel de tüzüğe uygunsa yeni yönetimde yer alabilir.
Sen mantık yürüterek o sonuca gidiyorsun, ben direk canlı dinledim kendi ağzından (telegol de).
Inan Kirac büyük adamdir, böyle biline bundan sonra :happynew:
Kulübün bir numarası. Faruk Süren dahil son dönemdeki bütün başkanları seçen ve indiren kişi.